bordó,

CbL - Obsessed with Marilyn

február 09, 2016 Arabella 6 Comments

CbL - Obsessed with Marilyn

Nagyon sokáig csak szemeztem ezzel a lakkal, olyan sokáig, amíg végül ki is vonták a forgalomból. Persze amikor már elérhetetlen volt, bántam, hogy nem vettem meg idejében, de szerencsére a Harlow & Co kínálatába visszatért, és ezúttal nem haboztam sokáig.

CbL - Obsessed with Marilyn

CbL - Obsessed with Marilyn

Az ecsete és az üvege a márkától már jól megszokott. Az utóbbival soha nincs problémám, az előbbiből viszont előfordul egy-egy hibás darab, az én Obsessed with Marilynembe azonban problémamentes példány került. 

Más szempontból viszont egyáltalán nem problémamentes ez a lakk: amint először megpróbáltam lefotózni, rájöttem, hogy nem lehet maradéktalanul visszaadni képeken, és tudatosult bennem, hogy éppen emiatt nem jutottam vele dűlőre olyan sokáig.

CbL - Obsessed with Marilyn

Az alapszíne a piros és a lila között egyensúlyoz, az aktuális fényviszonyoktól függ, hogy mikor melyikhez áll közelebb. Én leginkább meleg szilvaszínként tudom behatárolni. 
Ez a csöppet sem unalmas árnyalat van tovább bolondítva holoval, ráadásul olyan holoval, ami szintén kétpólusú: Egyrészt meleg, aranyló fényt ad neki, másrészt hűvös kékeslilát.

Az Obsessed with Marilyn az ellentétek találkozása, ráadásul többszörösen, és én nagyon szeretem az ellentéteket, és még jobban szeretem, ha egymás mellé vannak kényszerítve, hogy kiegyensúlyozzák egymást.

Árnyékban:

CbL - Obsessed with Marilyn

CbL - Obsessed with Marilyn

Napfényben:

CbL - Obsessed with Marilyn

CbL - Obsessed with Marilyn

CbL - Obsessed with Marilyn

CbL - Obsessed with Marilyn

CbL - Obsessed with Marilyn

Két rétegben fed, az állaga tökéletes: könnyen terelhető, de nem vízszerűen folyós, kellően pigmentált, gyorsan szárad, de fedőlakkot igényel. 

Amikor beillesztettem a képeket a bejegyzésbe, beugrott, hogy én egyszer már fotóztam valami nagyon hasonlót - az ILNP Diablo volt az. Összehasonlítást már nem volt időm csinálni róluk, de a legnagyobb különbség a kettő között az, hogy az ILNP sokkal áttetszőbb, jelly-sebb, míg a Marilyn végtelenül telt, és rajtam a tartósság tekintetében is klasszisokkal jobb, mint a Diablo.

Amióta megvan, háromszor volt rajtam, és biztos, hogy még nagyon sokszor fel fogom kenni. Megérdemelten csatlakozott a többi piros(as) CbL holom közzé, ugyanúgy szeretem, mint a Pirates of Penzance-t, a TMRB-t vagy a Love, Actuallyt, és ez nagy szó.

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Imádom a körmeid alakját! Mellesleg a lakk sem rossz :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, pedig nagyon sokat szoktam bénázni formázás közben. :)

   Törlés
 2. Nagyon szép!! Szülinapra én is veszek majd CbL lakkot, valószínű a Berry Gemet, meglátom, mi fér a keretbe, hogy ingyenes legyen a posta :) Visszanéztem a piros holos lakkösszehasonlításodat, de még mindig nem tudom, melyik a legszebb, melyiket vegyem.
  Ez a körömforma tetszik nekem is, levágtam kerekre az enyémet, de egy napig bírtam, aztán lereszeltem kockára. Nem volt komfortos, hogy "hegye" van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Berry Gemet szerintem szeretnéd. :)
   A pirosak közül leginkább a TMRB-t tudom elképzelni rajtad, nem olyan rikító és őrülten holo, mint a Pirates of Penzance, de nem is olyan sötét, mint a Love, Actually.
   Illetve... nekem (még) nincs meg, de a No, I'm Still Tacky is érdekes lehet. :)

   Törlés
  2. Pont ezt a kettőt néztem, hogy nem tudok dönteni, TMRB vagy Pirates. Majd amelyik készleten lesz áprilisban :) A No, I'm Still Tacky mintha pinkes lenne, nem találok róla két egyforma képet :) Vagy szaténos pirosnak látszik vagy fakó bogyószínnek a saját honlapjukon.

   Törlés
  3. A Pirates élénkpiros és szemkiverősen holo, talán inkább tavaszi és nyári, a TMRB alapszíne pedig kicsit teltebb, én ősszel és télen szeretem jobban. :)

   A No, I'm Still Tacky-ban szerintem is van egy kis pink, bár én is csak a képekből következtetek.

   Törlés