ebay,

e-Bay szerzemények

február 07, 2016 Arabella 15 Comments

e-Bay

Hosszú ideig nem rendeletem semmit az e-Bay-ről, azonban január elején elszaladt velem a ló - nagyon sok mindenre csábultam el, szerencsére a nagy ecsetszett kivételével csupa olyasmire, ami vagy egy dollárba, vagy még kevesebbe fájt. Egy kivételével minden csomagom megérkezett - az valószínűleg út közben elkallódott, már jeleztem az eladónak - , és régen volt már szerzeményes poszt...

e-Bay Real Techniques Bold Metal

Kezdjük a legnagyobb tétellel: kíváncsi voltam, és végül beadtam a derekam a metál Real Techniques ecsetkészlet másolatára. Ezt már mutattam Instagramon és Facebookon, ráadásul hamarosan részletesebb teszt is lesz, úgyhogy most csak pont ennyi szót fordítanék rá.

Linket sajnos már nem tudok hozzá, de biztos könnyen találtok hasonlót. :)

e-Bay clear jelly stamper

Az áttetsző nyomdázó annyira felcsigázott, hogy amit ráakadtam az elsőre az e-Bayen, meg is rendeltem, majd néhány nap múlva rájöttem, hogy teljesen átlátszó változatban is elérhető, és akkor kellett az is. Úgy, hogy az első még meg sem érkezett. 

Ha ti is hasonló dilemma elé kerülnétek, ne hozzám hasonlóan döntsetek. Minimális a különbség a kettő között, ha a színes már megvan, nem érdemes csak emiatt másodikat venni. Viszont ha most vennétek az elsőt, válasszátok inkább az áttetszőt. :)

LINKEK: lila, átlátszó

e-Bay

A csupa pöttyös manikűr nem az én világom, viszont néha egy-egy pöttyel szívesen kiegészíteném a lakkozásomat vagy a nyomdát, viszont speciális eszköz nélkül... meg lehet oldani, csak mégis egyszerűbb így.

Ebben az esetben kiütközött a rebellisségem, ugyanis nem voltam hajlandó azt a sokszínű szettet megrendelni, amit mindenki használ, inkább kerestem valami mást. Végül ezt a kétdarabos, kék márványmintás duót választottam, és teljesen elégedett vagyok vele. A végein más méretű a gömböcske, stabil, nekem ettől több nem kell.

LINK

e-Bay nail brush

Régóta szemeztem már a körmös ecsetszettekkel, de csak most jutottam el a vásárlásig, viszont egyből dupláztam. Először a sötétszöld szettet rendeltem meg, de aztán rájöttem, hogy abban nincs egy ferdére vágott sem, és javítgatásra nekem az vált be. Így aztán kerestem egy másik készletet is.

e-Bay nail brush

Nem tökéletesek, a pirosak közül az egyik feje kicsit billegett, meg kellett szorítani, a ferdéből pedig folyton ki-kiáll egy szál, de használhatóak, bőven megérték az árukat.

LINKEK: piros, zöld

Még egy telefontokra vágyom most nagyon, de azt kicsit drágállom, viszont ha lemeccselem magammal, azt hiszem, egy darabig pihentetni fogom az e-Bay-t.

Rendeltetek mostanában valamit? :)

Ajánlom Neked

15 megjegyzés:

 1. Rendeltem mostanában egy rakat telefontokot, és matricákat a határidőnaplómba. Kicsit túlzásba estem mindegyikkel. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én meg - mint látható - a körmös dolgokkal. :)
   Milyen telefontokokat rendeltél?

   Törlés
 2. Januárban velem is elszaladt az e-bay paci, mert úgy vagyok vele, hogy "áh, hiszen csak egy dollár!" - szóval így rendeltem brosst, fülbevalókat, nyalipapírt, telefontokokat, makró előtét lencsét (eltörtem egyet a négy darabos szettből, grr), elemet a karórákba.

  Most éppen pendrivera vadászok :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ööö ..., bocs, mi az a nyalipapír? :-)

   Törlés
  2. Igen, pont ezért könnyű túlzásba esni az e-Bayes holmikkal, mert ez is csak egy dollár, az is csak egy dollár...

   Nekem úgy rémlik, hogy a post-it-et szokták nyalipapírnak hívni, de javítsatok ki nyugodtan. :)

   Törlés
  3. A post-it-et hívom nyalipapírnak :]

   Törlés
  4. ó, köszönöm, rá nem jöttem volna, még sosem hallottam :-)

   Törlés
 3. Te aztán jól feltankoltál körmös dolgokból :) Nem szoktam E-bayről rendelni dolgokat, bár volt már rá példa. Legutóbb Bioderma csomagom jött, szóval most egy ideig nem rendelek semmit.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az biztos, ezekkel (is) le kellene állnom kicsit, most nem is akarok rendelni e-Bayről semmit, a tokról is lebeszéltem magam, majd talán következő hónapban.
   Viszont két lakkos csomagom is jönni fog... :$

   Törlés
 4. Ó az az ecsetszett, az nagyon megéri az árát! A nyomdázóból pinket rendeltem, az még nem jött meg. Van már ecsetszettem körömhöz Ebay-ről, de nekem nem váltak be, egyszerűen nem tdok velük pontosan dolgozni. Viszont zseniális körömcsiszoló gépet vettem 2000,- alatt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem eddig ezek a körmös ecsetszettek megfelelnek, de én a takarításon és egy-két vonalhúzáson túl nem tervezek velük semmit, komolyabb dolgokhoz tényleg nem ezek lehetnek a legideálisabbak. :)

   Törlés
 5. Velem is elszaladt a ló januárban, már ami a kínai rendeléseket illeti (eBay, Aliexpress). Bár én a 'többszörösét' rendeltem, mint te (több körömnyomdalemez, stamperek, ecsetek...) :) Úgy érzem, kell tartanom pár hónap 'kényszerszünetet' :D

  VálaszTörlés
 6. Ezt a 6db-osat(15-én, már nagyon várom, hogy megérkezzenek :P) Korábban rendeltem egy darabot hasonlóból és nagyon puha volt, nem potyogott a 'szőre', így bevállaltam ezt :) Korábban szemeztem azzal az ecsetkészlettel, amit te is rendeltél, de végül 'lemondtam' róla és erre esett a választásom :)
  http://www.ebay.com/itm/351577881844?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez is nagyon jónak tűnik, és még az ára is szuper. :)
   Ha megérkeznek, írd meg majd, hogy milyenek. :)

   Törlés