bordó,

ILNP - Diablo

október 23, 2015 Arabella 8 Comments


Sokakkal ellentétben az első képek láttán nem estem szerelembe ezzel a lakkal, viszont a harmadik-negyedik-sokadik blogposzt megnézése után egy kapcsoló átváltott a fejemben, és kezdtem azt hinni, hogy szinte nekem találták ki. Mire rendelésre került sor, egyértelmű volt, hogy kell. 
Viszont aki követ Instagramon, esetleg olvasta a szerzeményes és a Mountain View-ról szóló bejegyzéseket, már tudhatja, hogy hiába volt meg minden esély rá, a Diablo nekem nem lett szerelem.
 

Az ILNP dizájnjával és ecsetével továbbra is elégedett vagyok, ezen a fronton számomra tökéleteset alkot a márka. 


A közelin már látszik az első problémám a lakkal, bordónak vártam, ehhez képest meleg szilvaszínű alapban vannak a holografikus részecskék. És bár egyre nyitottabb vagyok a lilák felé, azzal még nem tudok maradéktalanul boldog lenni, ha egy bordó lakk helyet lilásat - még ha csak enyhén lilába hajlót is -  kapok. 
Ezzel kezdődött a lejtmenet, mert igen, sajnos van ettől rosszabb is.Már a Mountain View minőségét sem dicsértem, és erre is ugyanazok a jellemzők igazak, csak fokozottabban. Az állaga hiába tűnik folyósnak, nagyon nehéz egyenletesen eloszlatni, és ha nem sikerül, nemcsak foltos lesz, hanem a színe is megváltozik - a crelly alapnak köszönhetően értelemszerűen sokkal sötétebbé válik.

A nehézkes felkenéssel még kibékülnék, azonban rajtam a tartósságával is vannak gondok. Ha két napot átvészelne nagyobb probléma nélkül, nem panaszkodnék, a Diablo élettartalma viszont rajtam egy nap. Nem kopni kezd el, és a pattogás sem a legjobb szó rá, inkább hámlik.

Valamelyik este a fiókomban mellé került a Black Orchid, és hirtelen nem tudtam megmondani, hogy melyik melyik. Ez adta az ötletet, hogy mutassam meg őket egymás mellett is, íme:


A Diablo-ban lényegesen több holo darabka van, és a színük sem teljesen egyforma, de korántsem olyan különbözőek, mint hittem.

Őszintén szólva amíg a képeket szerkesztettem, majdnem arra jutottam, hogy a Diablo mégis egy klassz lakk, mert hiába nem pont olyan a színe, mint amilyenre számítottam, de mindent félretéve tetszik rajtam. Viszont mire megírtam a bejegyzést és megemlítettem mindent, amit eddig tapasztaltam vele, addigra megint arra jutottam, hogy nem-nem, ez a lakk nincs rendben.

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Én is megvettem,de még nem kentem fel.Kíváncsi leszek nekem tetszik-e majd magamon.Amúgy rajtad sem rossz sőt....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így, a képeken már nekem is tetszik magamon, a színével eleinte valószínűleg csak az volt a gondom, hogy mást vártam. :)

   Törlés
 2. Tényleg szép lakk, ha nem olvasnám, hogy problémás felkenni és magától hámlik (?), akkor odalennék érte.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A képeken már nekem is tetszik, majdnem megint ezt kentem fel ma reggel, de aztán eszembe jutott, hogy holnap nem lesz időm lakkozni, és inkább letettem róla. :/

   Törlés
 3. Hali! Én megvettem és imádom, ellenben a Mountain viewet már kevésbé, nekem ott jönnek elő hasonló hámlós gondok mint nálad a Diablonál. A Diablo 5 napot bírt ki rajtam kopás nélkül :) de sajnálom, hogy neked csalódnod kellett benne :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rajtam a Mountain View átlagos tartósságú, a harmadik napon már volt rajta némi kopás, de nem pattogott vagy hámlott, csak finoman kopott.
   Kezdem azt hinni, hogy ez a gond véletlenszerűen, színtől függetlenül jelentkezik a márkánál, mert az állaga hiába más kicsit, rólam a Black Orchid is hasonlóan hámlik. :/

   Törlés
 4. nekem a black orchid nem lett a kedvencem - ezt tudod - (illetve a nailland pultnál rendre felkapom azóta is, megnézem, egyszerűen vonzza a tekintetem, csodaszép az üvegben, de sajnos rajtam nem működik), de ez hatalmas szerelem lett. féltem tőle nyilván a hasonlóság miatt, viszont edina volt kedves kölcsönadni a sajátját, így kipróbálhattam, és annyira szép volt a körmömön, amennyire a black orchid nem volt az (szerintem, a férjemnek az is tetszett), nem is volt kérdés, hogy az enyém lesz-e. :-)
  nekem az állagával és a tartósságával sincs gondom, de engem nem is nagyon szokott izgatni a tartósság, ha beleszeretek egy darabba (ezt talán már említettem is).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem pont akkora a különbség köztük, hogy az egyik lehet szerelem, a másik meg nem. :) A színe alapján nekem is lehetett volna, mert ugyan először kicsit csalódott voltam, pirosabbat vártam, de mostanra (főleg a képeket visszanézve) megbékéltem vele.

   A tartósság engem annyiban zavar, hogy azokat a lakkokat, amik ennyire kevés ideig bírják, ritkábban kenem fel, csak akkor, ha tudom, hogy lesz időm megint lakkozni... pedig azt hiszem, ez butaság. :)

   Törlés