Avon,

My Avon Box - Megéri?

július 26, 2018 Arabella 2 Comments


Folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb beauty bokszok: forgalmazók állítanak össze a kínálatukból, mások kifejezetten erre az egy szolgáltatásra építenek, és teljesen eltérő márkákat válogatnak össze, de maguk a márkák is egyre gyakrabban felismerik az ebben rejlő lehetőségeket, és ők maguk is előrukkolnak meglepetésdobozzal.


Beauty rajongás ide vagy oda, engem viszonylag kevés csigáz fel: úgy érzem, árban ugyanúgy jönnék ki, ha csak az engem érdeklő termékeket venném meg, ráadásul a legtöbből a koncepció is hiányzik. Tehát nem, nem én vagyok a beauty bokszok legnagyobb rajongója. 

Az Avon is követi a trendet, méghozzá egy kizárólag sminkeket tartalmazó válogatással, a From Nude to Glamour szettel. A továbbiakban spoileres infók következnek, úgyhogy ha (még) nem szeretnéd tudni, mit tartalmaz a doboz, csak óvatosan! :)A dizájn tökéletesen ötvözi a visszafogott, natúr stílust és a glamourt. A fekete selyempapír nagyon elegáns, a természetes töltelékanyag pedig a nude vonalat erősíti. Maga a doboz kifejezetten erős, én mindenképp meg fogom tartani, tárolásra tökéletes lesz. 


A bokszban van minden, amivel akár egy natúr, akár egy látványos szemsminket el lehet készíteni, csak a sminkelés technikájától függ, hogy melyik lesz az eredmény. Ajakra érkezik egy univerzális árnyalatú rúzs, hozzá pedig egy igazi különlegesség... végül pedig egy körömlakk, hogy a ragyogás a körmökön se maradjon el.Kezdjük egy régi ismerőssel. :) A Mark. Spectralash szempillaspirálról már nagyon sokat áradoztam, a hármas fokozattal extrém hatás is elérhető, főleg, ha már kicsit sűrűsödik a festék, az egyes fokozattal pedig teljesen természetes lesz. Ezt a tubust is ugyanannyira szeretem, mint az eddigieket. 

A drámai hatást erősítendő, érkezik szemre egy tus is, méghozzá a filces kivitelből. A ferdén vágott fejjel kellett egy kicsit ismerkednem (a sima, hegyes változatokhoz szoktam), de most már gond nélkül használom. Mélyfekete, nem foltosodik, ha megszárad, nem mozdul el, ugyanakkor lemosni sem nehéz. Nem lehet egy rossz szavam sem.Az égetett technológiával készült Art of Nudes palettát már mutattam nektek, sok újat nem tudok mondani róla. Kellően pigmentált, a textúrája mesés, és mind visszafogott, mind extravagáns hatás elérhető vele, különösen vizesen használva.


Ne ijedjetek meg az arany rúzstól, nem olyan markáns, mint ahogy a képek alapján tűnhet, de előbb térjünk át a visszafogottabb darabra. :)

Már az Epic Lip rúzsok megjelenésekor is tetszett a Blushing Beauty árnyalat, mert tökéletes, "my lips but better" színnek tűnt... és az is, legalábbis a hideg színtípusok számára mindenképp. :) Enyhén lilásba hajló, tompa rózsaszín, nem rikít, mégis egyértelműen szebbé tesz. A formulája krémes, de nem a mászkálós típusból, és a finise is ennek megfelelő: nem fényes, azonban nem is természetellenesen matt.


Az Epic Lip Transformer fedőrúzs Guilty Pleasure árnyalatban a doboz legmegosztóbb darabja, de engem megnyert. Ez egy topper, és más rúzs fölött a fedése is ennek megfelelő: nem fogja teljesen eltakarni az alapszínt, viszont fantasztikus, metálba hajló fényt ad, élőben nagyon mutatós. A lenti fotókon láthatjátok majd élesben. :)

Nagyon sok más színen működhet, de (bár én magamtól soha nem párosítottam volna őket) a Blushing Beauty-val tökéletesen kiegészítik egymást.
Ha van valami, ami egyszerre képviseli a visszafogott, nude irányt és a glamourt, az ez a holografikus körömlakk (Cosmic Flush árnyalat). A színe szinte természetes, a ragyogása viszont maga a csoda. Ugyanúgy el tudom képzelni egy sima munkanapra az irodába, mint akár egy elegáns eseményre. Sokoldalú és különleges.

A formulája tökéletes, én nagyon könnyen lakkoztam vele. Két rétegben van a körmeimen, és kopást csak a negyedik napon vettem észre.

A boksz tartalmát felhasználva készítettem két sminket (vagy ha úgy tetszik, egyet két variációban), egy visszafogottabb, majd egy erőteljesebb változatban.A szememen a palettát és a spirált használtam egyes fokozatban, a számra pedig csak a hagyományos rúzsból tettem. Számomra előnyösebb a kevésbé meleg szemsmink... és összességében a kontrasztosabb árnyalatok, de ez ebben a formában egy klasszikus hétköznapi smink, ami komfortos lehet bárkinek.
Az erősebb változatban tovább építettem a szemsminkemet, nedves ecsettel ütögettem fel az aranyból, majd húztam egy tusvonalat, illetve a spirálból is használtam még egy réteget. Utolsó simításként az arany toppert tettem fel az ajkam közepére - nekem ez a kedvenc lépésem. :)


Még egy fontos dolog: a tájékoztatókat, step by step leírásokat a legtöbb esetben átugrom, itt viszont tényleg hasznos a mellékelt anyag, érdemes átfutni! :)

Akkor összegezzünk:
- A paletta a reggeli rohanásban nagyon jó társad lehet, de ha szeretnéd, vizes ecsettel építve látványosabb lesz. Akár nap közben is alakíthatod így a sminked.
- A tussal rajtad múlik, mit alkotsz. A ferde fej miatt igényel némi megszokást, de ezen túl teljesen korrekt.
- A szempillafestékkel elfogult vagyok, azonban az biztos, hogy a fokozatoknak köszönhetően rugalmasan használható.
- A Blushing Beauty rúzs tökéletes mindennapi darab, nincs is mit hozzátenni.
- Az Epic Lip Transformer fedőrúzs kifejezetten alkalmi holmi, ez a legkevésbé kihasználható része a válogatásnak, viszont megfelelő helyzetekben szuper extra része lehet a sminkednek.
- A lakk hétköznapra és akár egy elegáns partira is megállja a helyét, minden helyzetben harmonikus lesz a megjelenéseddel.

Elég sok mindent próbáltam már az Avontól, és azt kell mondanom, ebben a megközelítésben ez a lehető legjobb összeállítás. Csupa jól kihasználható holmi - plusz egy kis különlegesség -, ráadásul egyben a márka legjobbjai. Ha szeretnéd kipróbálni őket... vagy csak szeretnél egy jó alapszettet, itt az alkalom!

Kattints IDE a részletekért. :)

* A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Jó ez a doboz, ha többször festegetném magam, biztos megvenném, mert a készítők biztosra mentek, hogy mindenkinek bejöjjön a doboz tartalma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg a lehető leguniverzálisabbra sikerült ez a válogatás, jóformán lehetetlen melléfogni vele. :)

      Törlés