csacsogós,

Mi újság a Sims 3-ban?

július 17, 2018 Arabella 0 Comments


Mostanában rengeteget játszottam - mivel kevesebbet blogolok, több időm marad a hobbijaimra - a Sims 3-mal és 4-gyel egyaránt. A minap átválogattam és feltöltöttem a képeimet egy fórumra, ha pedig már így történt, megmutatom itt is a harmadik szériával készült fotóim egy részét. :)


Emlékeztek még Olivia Hunterre és Holden Wozny-ra? Holden öccse, Teofil Appaloosa Plains-ben él a feleségével, Gwennel, aki mellesleg Holden volt menyasszonya - akkor képbe került Oli, és sajnáltam volna egyedül hagyni Gwent, ezért jött össze az ifjabbik Wozny fiúval.

Egy farmon élnek, vannak lovaik, teheneik, tyúkok, méhek, traktor... Teo főleg barkácsol, a felesége pedig foglalkozik az összes többivel.
Mindenképp sok gyermeket szerettem volna nekik, és elsősorban fiúkat: mostanra három fiúk és egy lányuk van. A fenti képen Wiktor van, ő az elsőszülött. :) (A Wozny-ok lengyel származásúak, Teofil gyermekei ennek megfelelően kapnak keresztnevet.)
Wiktor nagyon jó és okos, politikusnak vagy rendőrnek szánom.


Oliwier már közel sem ennyire egyszerű eset, labilis, emiatt folyton a kórházba kell szaladgálni vele. De persze aranyos ő is. :) A harmadik kisfiú, a legkisebb gyermek Jakub, róla elfelejtettem képet készíteni, bár ő még csecsemő, annyira nem is lenne érdekes.


Gwen kedves, jó, és persze nem kis feladat mindent ellátnia egy ilyen nagy családban, ugyanakkor tény, ami tény, nem feltétlenül ő a leggyönyörűbb sim. Ezt ráadásul gyakran tetézi fura grimaszokkal... mint például a szülinapján is.
Ez az arcberendezés szerintem a valaha volt legfurcsább a játékomban... pedig Holden is előszeretettel vág furcsa kifejezéseket.


Appaloosa Plains-ből pedig utolsókét a legnagyobb büszkeségem: ő Magdalena Wozny, Gwen és Teofil kislánya, a legszebb simem valaha. Néha nem értem a genetikát, de nem is baj... nagy terveim vannak a leányzóval. :)


Oli és Holden Hidden Springsben él - a legtöbb hétköznapjuk zavartalanul telik. Holden ír, Olivia pedig vagy fest, vagy koncertet ad. Jaj, a tél (és a kora tavasz) gyönyörű ebben a városban!Óriási házuk van, de mindig alakítok rajta apróságokat, legutóbb például dísztárgyakat tettem a nappaliba. Két képpel lejjebb pedig dúl a szerelem... ahogy náluk mindig. :)Oli és Holden kislányának nagyon fontos a képzeletbeli barátja, annyira, hogy Tony-t valódi gyermekké változtatta. Az átváltoztatás pillanatában készítettem ezt a furcsa képet. :)


 
Hosszú időn keresztül egyetlen izgalmas dolog történt a játékban: a kandallótól sok méterre, magától kigyulladt az egyik étkezőszék. Természetesen az egész család összegyűlt, kiabáltak, majd kijött a tűzoltó, és megoldódott a gond.

Holden szülinapot ünnepelt: az első kisfiú Peter, a szőke kislány Petra, a focimezes fiúcska pedig Tony. Lehet, hogy lassan tinik lesznek, de egyelőre még kihasználom a gyerekkort velük.


 Oli hasa egyre csak gömbölyödik... ;)
Ő Candice, Olivia és Holden legkisebb gyermeke. Jó és művész személyiségjegyeket választottam neki, az apukája máris rajong érte.

Legközelebb összeszedem a Sims 4-ben készült képeimet is, illetve pont befejeztem egy házat, talán azt is megmutatom majd. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: