Orsay,

Mini Orsay haul

július 29, 2018 Arabella 0 Comments


Nem tudom, a blogon keresztül mennyire tűnik fel, de az elmúlt fél-egy évben legalább annyira érdekel az öltözködés, mint a sminkelés vagy a körömfestés. A kedvenc üzletem továbbra is az Orsay, azon belül is a webáruház a kedvezmények miatt. (Itt szedtem össze néhány tippet, amelyekkel olcsóbban vásárolhatsz.)

A felpróbálós, vagy egyáltalán csak saját fotókkal kiegészített haulig mostanában soha nem jutok el, ezért most gyorsan megmutatom, miket rendeltem a webshopból - a poszt végén pedig elolvashatod, ezen túl mi a bejegyzés apropója. :)


A Viva la Vida kollekció mindenestől nagyon tetszik, a minták és a színek egyaránt az én stílusom. Több darabon is gondolkodom, de egyelőre ezt a zömében fehér, rövid ujjú felsőt választottam, mert attól függően, hogy mivel kombinálom, hétköznapi és elegánsabb szett részeként is el tudom képzelni.

Inkább blézeres típus vagyok, kevésbé kardigános, de ennek a gombolós kardigánnak a fehér változata már megvan, és többek között a nyári estéken nagyon jól jön. Most megrendeltem feketében, ezt akár még őszre is el tudom képzelni egy egyszerű trikó fölé, plusz árban sem vészes.

Ez a csipkés top a díszítése miatt tetszett meg, tesz hozzá egy kis extrát a csipke, ráadásul akciós, így nagyon jó áron jutottam hozzá. Dolgozni nem biztos, hogy felvenném, legfeljebb blézer alá, de idén nyáron még elég sok hétvégi és esti programom lesz, azokra biztosan fogom tudni hordani.


Tény, ami tény, a szandálok a gyengéim. Amint az időjárás engedi, előveszem a szandáljaimat, és ameddig csak lehet, maradnak is. Van jó néhány a szekrényemben, de a lapos talpú feketém menthetetlenül tönkrement, ezzel az velúr szandállal pedig már a megjelenése óta szemezek... így ez lesz az utánpótlás.

Van pár kisebb táskám, de zömében mégis kettőt váltogatok, egy fekete és egy fehér alapdarabot. Ezt az elméletileg holografikus kistáskát (valójában nem holo) már az üzletben is nézegettem, viszont ott sokalltam az árát. Most olcsóbban rendeltem meg, a fekete táskát sokszor ki fogom tudni váltani vele.

Nagyon sok sárga holmim van, és fekete-fehér szetteket is rengeteget hordok, amiket jó lenne kiegészíteni egy kis sárgával... szóval ki lesz használva ez az alacsony sarkú szandál. :) Ráadásul ez a típus az, ami soha nem rontja a lábam. Szintén leárazott darab, az akciós árát nekem abszolút megérte.


És akkor a végére egy jó hír: én a teljes árú holmikat is olcsóbban rendeltem, de ma (2018. 07. 29.) még él egy akció a leárazott termékekre, további 20% kedvezmény jár rájuk a 90292 kódot használva. Ha tetszik valami, most érdemes megrendelni. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: