Avon,

Nyári ragyogás az Avonnal

június 12, 2018 Arabella 0 Comments


Két-három hete az Avon meglepett néhány nyári újdonsággal: egy parfümmel, aminek az eredetije már valódi klasszikus, egy olyan smink megújított változatával, amiben legendásan jó a márka... és egy körömlakkal, amire már nagyon sokan vártak. :)


Little Black Dress Weekend


Ha meg kellene tippelnem, hogy melyik Avon parfüm a legnépszerűbb/legismertebb, biztos, hogy a Little Black Dress-t választanám. Nőies, komoly, elegáns, mégsem dívás, amitől rétegillattá válna, ráadásul letisztultság ide vagy oda, én mindig éreztem benne egy kis napfényes, nyári mezőre emlékeztető természetközeliséget.


Most a teljes Little... család felfrissült, ennek apropójaként jelent meg a Weekend változat. A pöttyös minta a matricán számomra egy konszolidált, de mégis divatos, könnyed ruhát idéz - olyat, amilyet egy komoly üzletasszony felvesz egy kora nyári hétvégén. Ugyanezt az életérzést adja vissza maga a parfüm is. :)

Az a mértékletes elegancia, ami az anyaillatban megjelenik, visszaköszön a Weekend-ben is, de hajszálnyival még kevésbé édes. Az édesség helyén ott van az üde, nem túl fanyar, nem túl savas, mégis frissítő citrom.... majd néhány másodperc múlva felbukkan a könnyed mandarin és narancs is.
Ez a citrusos trió az, ami energikussá, felszabadulttá teszi a Weekendet: nem lesz kamaszlányosan egyszerű, sem maróan savanyú, csak tartalmasan friss.
A parfümös, mély alap változatlan: pézsma, ámbra és pacsuli elegye narancsvirággal, viszont mindez csak 3-4 óra múltán válik érezhetővé, és akkor sem lesz igazán nehéz az összhatás.Mark Epic intenzív szemhéjpaletta - Art Of The Nudes


A márka szemhéjpúdereit nagyon sokan szeretik, és meg is értem... nekem is jó tapasztalataim vannak velük. :) Eddig azonban csak hagyományos formulát próbáltam, most viszont a Mark vonalon belül égetett paletták jelentek meg - márpedig ha szemhéjpúder, én egyértelműen a baked változatokra szavazok.


Ha te sem szereted a porolást, és a puha, ugyanakkor tömör textúrát preferálod, akkor ezt a formulát nagyon fogod szeretni. Extra selymes, de nincs semmi krétaszerű kellemetlenség, semmi por: csak a tömény, extrán pigmentált szín, ami ráadásként még tartós is.

A swatchok egyetlen húzással készültek, ez azért így elég szép teljesítmény. :)
Ahogy látható, ez egy meleg(ebb) natúr árnyalatokat felsorakoztató paletta, nem feltétlenül az én színeim, de a bronzossága miatt nyárra sokaknak lehet a tökéletes válogatás... és igazság szerint a harmadik, kicsit szürkébe hajló színt még én is gyakran előveszem.


Mark. Gel Shine holografikus lakk - Holographic Capture


A holografikus lakkok már jó néhány éve hódítanak, de a legkönnyebben elérhető márkáknál még mindig csak elvétve találunk ilyeneket - olyat pedig pláne, ami valóban holografikus is, nem csak a neve az.


Nos, ez valóban holo, ráadásul bár ezüst, mégis van benne valami különleges. Kissé kékes, engem gyöngyházra emlékeztető fénye van. (Nem összekeverendő a gyöngyház lakkokkal, csupán engem arra emlékeztet.) Akad néhány ezüst lakkom, holografikus is pár, de ez mégis mindtől eltér.

Van azért egy kis szépséghibája is: kicsit túl folyós, kicsit nehezen kezelhető, és egyértelműen kell belőle három réteg... cserébe kifejezetten tartós, öt napot rajtam gond nélkül átvészel.


Engem abszolút megnyertek ezek az újdonságok, a parfüm tökéletes a laza, kirándulós hétvégékre, a paletta a fényes bronzosságával sokak kedvence lehet, a körömlakk pedig igazi ritkaság a maga árkategóriájában. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: