Avon,

Áprilisi kedvencek

április 30, 2020 Arabella 0 Comments


Áprilisban nagyon lelkes beauty-rajongó voltam, nagyon sok újdonságot próbáltam ki, de emellett a meglévő kollekciómat is sokkal nagyobb örömmel fedeztem fel újra, mint korábban. Néhány dolgot még csak tesztelek, így azok ebbe a bejegyzésbe nem kerültek be, de a többi, stabil kedvenc igen. :)


Az Avon Little Black Dress Party illatával már több éve szeretem-nem szeretem viszonyban vagyok. Egykor különleges, édes rózsaillat, máskor számomra túlzottan habos-babos. Ebben a hónapban végig szerettem, és azt hiszem, még sokáig nem fog eljönni a másik időszak.


A Murumuru Butter Bronzer bronz árnyalatát néha túl sárgásnak érzem (a Light viszont talán még sárgásabb lenne), de annyira könnyen eldolgozható, hogy így sem lesz rajtam vállalhatatlan. A könnyű eldolgozhatóság mellett amit pozitívumként mindenképp ki kell emelnem, az az, hogy bár nem csillámos, nem is matt: tökéletes, egészséges bőrfénye van.


Ezt a Catrice Pure Simplicity pirosítót kiárusítva szereztem be, önmagában nem az én színem (Coral Crush), de túlzottan nem pigmentált, inkább némi fényt ad, és a fenti bronzer kiegészítéseként csodás. Kicsit bánom is, hogy a többi árnyalatot nem néztem meg...


A ColourPop Through My Eyes palettája az enyémtől sötétebb bőrszínhez valószínűleg sokkal jobban illik, mert én például nem találok benne kellően világos festéket satírozáshoz, viszont annyi különleges árnyalat van benne, hogy ha már másként nem megy, más palettákkal kombinálva használom. Az Emerald Dream, a Mesmer-Eyez és a Flecks semmi máshoz nem hasonlítható különlegesség, de én a Divinát is igencsak szeretem.


Az Essence Olá Rio palettáról már rengeteget áradoztam, azon túl, hogy a minősége kifogástalan, a ColourPop-pal ellentétben tele van számomra ideális satírozószínekkel. :)


Ezt a Catrice ecsetet talán már mutattam, sajnos limitált kiadás volt. Eredetileg highlighterhez való, és azzal is kifogástalanul működik, viszont én most bronzosításara használom. Erre a célra ennyire bevált eszközöm még nem volt.


Talán még a tavalyi év elején rendeltem ezt a The Body Shop arcpermetet. Akkoriban sokat használtam, de úgy elpakoltam, hogy csak nemrégiben bukkantam rá ismét. Most már jó lenne elhasználni, mert lassan le fog járni a szavatossága, de az elhasználással nincs is baj: bőségesen fújkálom reggel, este és napközben is. Hidratál, frissít, egyszerűen jó érzés a használata.


Általában az édes, erőteljes illatokat kedvelem, a frisseket csak akkor, ha nagyon különlegesek - például ha némi édességgel vannak keverve. Ez nagyon ritka, de a TBS egyik tavalyelőtti karácsonyi kiadása, a Peppermint Candy Cane ilyen volt. Akkor leárazva alaposan betáraztam belőle, most ezeket a féltve őrzött kincseket használom, leglelkesebben a testvajat.


Szinte kizárólag munkába menet és jövet vagyok a szabadban, de olyankor már előszeretettel hordom a napszemüvegeimet. A nagyobb, fekete változatok a favoritjaim, ezt még pár éve vettem a Bijou Brigitte-ben.

Ennyit az áprilisról, jöhet a május! :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: