BaByliss,

2019 legjobbjai

december 31, 2019 Arabella 0 Comments


Ha jól emlékszem, a tavalyi, hasonló bejegyzésben azt írtam, hogy egyetlen rossz történést leszámítva fantasztikus év volt, életem legjobb éve. Az a helyzet, hogy tévedtem: 2019 volt az. Rengeteg dolog történt, ráadásul mind-mind jó, és köztük olyanok is, amelyekről álmodni sem mertem. 
A kozmetikumokra térve: a beauty 2019-ben is lekötött, viszont sokkal szívesebben használtam vagy felfedeztem az újdonságokat, mintsem hogy beszámoljak róluk. Önző dolog, de kicsit távolabbról tekintve pont ennek a fajta "haszonelvűségnek" az eredménye, hogy olyan lett ez az év, amilyen. :)


Továbbra is rajongok a krémes szemfestékekért, a dolgos napok reggeleit ezek mentik meg. Mindenhol azt hallom, hogy a ColourPop SuperShock-ból a fényes változatok jobbak, mint a mattak - nos, nekem pont fordítottak a tapasztalataim. A Glow árnyalatot használtam a legtöbbször, mert egy kicsit világosabb a saját bőrszínemnél, így szépen kivilágosítja a szemhéjamat. 

A MAC Painterly sok éve hű társam, ha nem a Glow, akkor az esetek nagy százalékában ez került elő. Tökéletes bármikor, bárhová, bármilyen sminkhez.


Nem emlékszem már, korábban milyen szemhéjalapom volt, a lényeg az, hogy elfogyott, és ezzel az Essence bázissal pótoltam. Ha jól emlékszem, Évinél láttam, az ő hatására választottam, és nem bántam meg. :)


Az alapozóecseteim sorra mentek tönkre, majd egy más indíttatású drogériás vásárlás során megláttam ezt a Real Techniques ecsetet, és eszembe jutott, hogy már ezer éve ki akartam próbálni. Annyira bevált, hogy azóta semmi mást nem használok. :)


A L'Oréal Unlimited spirált már legalább tucatszor mutattam, de hát mit csináljak, ha semmi sem fogható hozzá? Elméletileg az lenne a nagy előnye, hogy hajlítható a nyele, azonban én azt szinte nem is használom. Ellenben maga a formula és a kefe kialakítása zseniális - még az én rövid pilláimat is látványossá teszi.


Ritkán beszélek róluk, viszont a Lime Crime metál rúzsai számomra már nélkülözhetetlenek. Tényleg metálfényűek, nem pedig csillámosak, mindezek mellett a színek gyönyörűek (amik nekem megvannak: Raisin Hell, Eclipse, Red Hot), ráadásul még elképesztően tartósak is. 
Elegáns, esti eseményeken egy minimál szemsminket fantasztikusan kiegészítenek, ugyanakkor extrémebb sminkekhez is tökéletesek, éppen azért ha ilyen alkalom akad, márpedig mostanában gyakran volt, akkor egyértelmű, hogy ezek közül választok.


2019-ben csak ezt a két alapozót használtam. Ahogy látható, a Touche Éclat-ból már nincs túl sok, lassan be is kell szereznem egy új tubust. Ez száraz bőrre hétköznapi használatra maga a tökély, semmi sem ér a nyomába. A Le Teint Encre de Peau már egy mattabb változat, de az sem kifejezetten matt. Száraz bőrre minden napra talán sok lenne, viszont egy-egy eseményre, amikor nem kell a teljesen természetes, bőrfényű hatás, nagyon jó választás.


A JPG Classique edp mindig az illat marad számomra, azonban idén már eljutottam oda, hogy alkalmanként mást is örömmel használtam. Több szenzációs parfümhöz volt szerencsém, viszont a tavaszt és a nyarat a Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant határozta meg. Cukros, tündéri, mégsem túl kislányos, sokkal inkább... "white goth". 

Sajnos fotózni elfelejtettem, de muszáj megemlítenem a legnagyobb kedvencemet: a BaByliss gőzölős hajvasalómat. Teljesen megváltoztatta a hajformázási szokásaimat, végre én is tudom, milyen a selymes, puha, egyenes haj.

Idénre ennyi. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: