Avon,

Decemberi kedvencek

december 30, 2019 Arabella 0 Comments


Elképesztően sűrű decemberem volt, annyira, hogy  az ünnepre sem volt időm hangolódni - pedig aki ismer, tudja, hogy nekem nem kell sok a karácsonyi hangulathoz. Szerencsére az utolsó pillanatban meg tudtam állni, és az év végét is nyugalomban várom. :)


Már sok éve szerettem volna egy beauty adventi naptárat, de mindig elmaradt. Idén az Yves Rocher változata tökéletes választásnak tűnt... és az is volt. Eddig is szerettem a márkát, több jól bevált kozmetikumot használok tőlük, azonban most még sokkal többet megismerhettem. Ha a decembernek egyetlen kedvence volna, az az Yves Rocher lenne, viszont mivel több van, készüljetek arra, hogy még néhányszor meg fogom említeni a márkát ebben a posztban. :)

Az egyik legjobban bevált holmi ez a kézkrém. Kézkrémfronton nagyon válogatás vagyok, eddig igazán csak a TreacleMoon-t szerettem, de ez ugyanazon a szinten van. Nem extra tápláló, azonban teszi a dolgát, pillanatok alatt beszívódik, és nem hagy kellemetlen réteget maga után.


Amikor megjelentek, felfedeztem a Catrice ICONails lakkokat, és azóta is az a vonal az etalon. Nos, most megvan a konkurenciájuk, ami annyira nem is konkurencia, mert így több szín közül választhatok. Az Yves Rocher lakkok ugyanis ugyanolyan jók. :)
A piros a képeken kissé narancsos, de valójában maga a tökéletes piros, a bordó pedig olyan, mint a fekete cseresznye.


Az Essence télapós trendkiadása nagyon tetszett, mégis csak kevés dolgot vettem belőle, egészen pontosan egy ecsetet és a képen lévő körömmatricát. A tavalyiból is megvettem a matricákat, azokat is szerettem, de ez egy fokkal még szebb és még jobb.


Nem friss vásárlás a MAC Dare You, viszont csak most fedeztem fel igazán. Elég hasonló a már nem kapható nagy kedvencemhez, a Hot Tahitihez, mindkettő egy fényes, hétköznapi mélyvörös.


Az enyhébb tél is borzasztóan megviselte a bőrömet, pokolian hámlott az arcom. A legjobb ellenszernek ez az Avon arcolaj bizonyult, minden este bővebb mennyiségben használtam, és meg is lett az eredménye.


Szintén Yves Rocher felfedezés ez az arctisztító zselé. Nem szárít, szépen lehozza a szennyeződéseket, és ami a legmeglepőbb: nagyon lassan fogy. Nálam a hasonló lemosók másfél, legfeljebb két hónapig tartanak, de ezt már egy hónapja használom, és alig fogyott belőle.


Minden évben úgy alakul, hogy év végén egy karácsonyi testpermetet fújkálok előszeretettel: volt már Avon, H&M... ez most ismét Avon. :) A katalógusban láttam meg, minta nem volt, csak leírás, viszont így sem fogtam mellé vele. Szilvás és vaníliás, lelkesen és kissé túlzó mértékben használom, de mivel csak permet, nem baj.


A Jean Paul Gaultier Classique edp a kedvenc parfümöm, és mindent szeretek, ami kicsit is emlékeztet rá. Nos, a benne lévő rózsa pont olyan, mint az Yves Rocher új, argános-rózsás termékcsaládjának illata. Egyelőre a tusfürdő olaj van meg kis és nagy méretben, valamint a testápoló olaj, de a sima, krémes testápolóból is szeretnék beszerezni egy nagyobb kiszerelést.


Tavalyi limitált kiadás volt egy a piros almás család, ami a fanyarsága miatt annyira nem tűnt az én világomnak, azonban még év elején leárazva vettem egy testápolót és tusfürdőt. Most került rájuk sor, és már csak a testápolóból maradt, abból sem sok.


Az utolsó dolog ez az egyszerű, fekete fülbevaló. :) Mivel csak klipszeket hordhatok, folyamatosan keresem azokat a darabokat, amik nem annyira... "nagyisak", tehát nem csak egy nagy, szimpla gömbből/gyöngyből állnak. Nos, ez mégis pont olyan, viszont fekete, és ez számomra teljesen más stílust ad neki.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: