Bijou Brigitte,

Szerzemények a leárazásokról

szeptember 05, 2017 Arabella 2 Comments

haul leárazás

Az elmúlt két hónapban ha vásároltam, szinte kizárólag ruhaféléket vettem: időszakos dolog ez nálam, hol kicsit sem köt le az öltözködés, hol élek-halok érte. Szerencsére most épp leárazások voltak, így több holmit engedhettem meg magamnak. :)
Camaieu blézer

A Camaieu-ben találtam ezt a blézert, gondolkodtam rajta kicsit, de aztán meggyőzött. A szabása és az anyaga egyaránt tetszik, plusz kifejezetten vastag, így idén is ki fogom tudni használni.

Camaieu felső

Piros felsőből nekem soha nem elég, ráadásul ebben az áttetsző vállrész miatt van egy kis csavar. Zöldben már van egy hasonlóm, azt rengeteget hordom, remélem, ezt is fogom. :)

Camaieu ruha

A sötét alapon mintás darabok a gyengéim - ezt a ruhát kizárólag ezért próbáltam fel, majd elkönyveltem, hogy túl rövid. De csak nem akart kimenni a fejemből, és miután Instagram történetben megmutattam felvéve, azt írtátok, hogy nincs vele gond. 

Visszamentem érte, és azóta már többször is viseltem. Villantásveszélyesen rövid, viszont azt hiszem, most már éppen azt szeretem benne, hogy bolondosabb, merészebb kissé. :)

Camaieu felső

Igen, ennyire a gyengém ez a minta- és színvilág. :) Ez is volt már rajtam néhányszor, jeggings-szel és fehér blézerrel tökéletes.

Orsay felső

Az Orsay-ben beleszerettem ebbe a felsőbe, csodás szabása van - persze nem így, vállfán -, karcsúsít, és a dekoltázst is ízlésesen megmutatja. Először a piros változata tetszett jobban, viszont abból elkapkodták a méretemet, így maradt a sötétkék.

New Yorker szoknya

Szoknyából én a szűkebb, térd fölé érő változatokat szeretem, ezt csupán azért próbáltam meg a New Yorkerben, mert még pont volt egy utolsó darab a méretemben. Egyértelműen tesz rám néhány plusz kilót, emiatt először nem is vettem meg, később azonban meggondoltam magam. 

Teljesen más, mint bármi a szekrényemben, és nagyon-nagyon jól érzem magam benne. Rájöttem, hogy nem muszáj mindig olyasmit hordani, ami a lehető legjobban áll... néha lehet más a fő szempont.

Deichmann szandál

Nem egy és nem két szandálom van, de fehér épp nem volt, és ennek a Deichmannos darabnak a matrózstílusa pont illik a lazább szettjeimhez. A kötélszerű pántok és a króm rész a sarkán egyaránt olyan részlet, ami miatt bele tudok szeretni egy lábbelibe. :)

Bijou Brigitte klipsz

Ugyan a Clarie's klipszei kényelmesebbek, több fülbevaló is megtetszett a Bijou Brigitte-ben. A metál bordó számomra alapdarab, a másik... a másik meg gyönyörű. :)

Sally Hansen Insta-Dri fedőlakk

A kozmetikumok most kevésbé kötöttek le, részben azért is, mert rájöttem, hogy az itthoni készletből a körömlakk webshop mellé lassan drogériát is nyithatnék.

Ezért aztán csak olyasmit pótoltam, ami elfogyott, például a Sally Hansen Insta-Dri fedőlakkot. Az Avon Mark Gel Shine mellett most ez a kedvencem.


Vettél valamit a leárazásokon? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Még nem, de majd most :) Kell pár ruha nekem is. Ezek csinosak, szeretem én is ezeket a színeket, mintákat. Szoknyából inkább a pörgősebb, hosszabb változatot, nem gondolkodtam azon, hogy kilókat pakolna rám :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Emlékeztem, hogy színek és minták terén hasonló az ízlésünk. :)

   Szerintem egyébként a többséget nem is mutatja teltebbnek, csak nekem pont a szűkebb fazonok az előnyösek, mert épp ott vagyok a legvaskosabb, ahol ez elkezd bővülni, és így azt mutatja, mintha lejjebb is ugyanaz lenne a helyzet.

   Törlés