hírek,

Yves Rocher újdonságok

szeptember 03, 2017 Arabella 0 Comments


Az elmúlt néhány hónapban nagyon megkedveltem az Yves Rochert - ezt bizonyára észre is vettétek :) -, így nagyon örültem, amikor hírt kaptam néhány újdonságukról. Igazán izgalmas dolgok érkeznek, úgyhogy megmutatom őket nektek is. :)
Yves Rocher Oui a l`Amour


Az Oui a l`Amour egy pezsgő, vibráló orientális-virágos parfüm rózsával, tonkababbal, cédrussal és angyalgyökérrel. Kellemesen borzongató, romantikus illatként képzelem el. :)

Yves Rocher folyékony rúzsok
Igen, igen, igen, végre matt folyékony rúzsok az Yves Rocher-nál! 12 órás tartósságot és regenerálást ígérnek, ez szép és jó, de én már a kellemes árnyalatoknak is örülök, a pirosak közül kapásból mindet elfogadnám.
Yves Rocher
A Plaisirs Nature termékcsalád kézkrémekkel bővül, ha szereted a tusfürdőket és a testápolókat, őszre ezek szuperek lesznek. Én a Bourbon vanília vonalat kedvelem leginkább, ha legközelebb kézkrémet veszek, valószínűleg ezt választom.
Yves Rocher
A márka extra száraz bőrre való családja megújul, én ezek közül még nem próbáltam semmit, de az nagyon jól hangzik, hogy zuhanyozás közbeni testápolóval is bővültek.


Yves Rocher sminkeltávolító kesztyű

Az SOS regeneráló testvaj mellett egy igazi különlegesség van: sminkeltávolító kesztyű. Elméletileg az érzékeny bőr számára is megfelelő, könnyen mosható és három hónapon keresztül használható. Érdekes, érdekes. :)

Mit szólsz az újdonságokhoz?

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: