Avon,

Parfüm pillanatok #1

augusztus 23, 2017 Arabella 0 Comments

Túl a pasztellen parfüm

Már több éve megtaláltam azt az illatot, amit hosszabb távon semmire sem cserélnék le - Jean Paul Gaultier Classique -, eddig rövidebb ideig sem fújtam szívesen mást, azonban egyre erősebb bennem a kíváncsiság. Mostanában ismét el-elcsábítanak a teszterek, úgy látszik, kezd ébredezni az érdeklődésem. 

Több illat is magával ragadott, egyiket sem a JPG helyére szánom, de talán mellé elférnének. :)

Jean Paul Gaultier Classique Wonder Woman Eau Fraiche

Jean Paul Gaultier Classique Wonder Woman Eau Fraiche

Kezdjük is egy kakukktojással. Szerintetek mi születik, ha a kedvenc parfümöm és a kedvenc szuperhősöm találkozik? :)

Valami nagyon jól ismert, nagyon szeretett, de közben mégis izgalmas. A Wonder Woman Eau Fraiche ugyanolyan markánsan, édeskésen vibráló, mint az EDP, viszont ez az orientális őrület maga előtt tol egy limonádés-citromfagyis nyári fuvallatot.

Nagyon érdekes kompozíció, igazán összetett, nem is vagyok benne biztos, hogy mindenki számára befogadható, viszont én rajongok érte. A markáns illatok kedvelőinek, akik a hagyományosan könnyed nyári parfümökkel nem érzik jól magukat, tökéletes alternatíva, és Wonder Woman sem véletlen. Hozzá is egy éppen ilyen, erőtől sugárzó, karakteres, de mégis lendületes illatot képzelek el.

Sajnos kizárólag 50 milliliteres kiszerelésben kapható, abban pedig nem vagyok biztos, hogy ennyit elhasználnék belőle, azonban még így is komolyan fontolgatom a megvásárlását.

Orsay L'Or De Say Celebration

Orsay L'Or De Say Celebration

Az Orsay ruháit nagyon szeretem, azonban a kis üvegcséik mellett sokáig elsétáltam, mert fel sem merült bennem, hogy ebben is alkothatnak valami igazán fantasztikusat.

Most sem mondom, hogy ez a legkülönlegesebb parfüm valaha, mert nem, viszont kellemes. Kimondottan kellemes. A mostani trendeket követve már-már gejl módon édes, szinte kesernyés az alapja a benne lévő égetett cukortól, de közben mégis puha és végtelenül elegáns. Ráadásul megdöbbentően tartós, egyetlen fújás két napon keresztül érezhető volt rajtam.

Avon Scent Essence Velvet Amber

Avon Scent Essence Velvet Amber

Személyesen még nem ismerhettem meg, viszont tudom, hogy az Avon a minimalista, letisztult illatokban jó... az Essence Velvet Amber pedig pont azt ígéri, ami a legjobban esik az első hűvös hétköznapokon.

Egyszerű, melegséget árasztó és simogatóan lágy.

Paco Rabanne Olympea

Paco Rabanne Olympea

Hosszú ideig méltatlanul mellőztem ezt az illatot, csak mert a Paco Rabanne kreációk általában nem engem szólítanak meg. Ez sem feltétlenül, de a bőrömön olyan szép púderes, bőrös édességgé alakul, hogy a Jean Paul Gaultier Classique-ot leszámítva soha semmit nem dicsértek még ennyiszer rajtam.

Kat von D Saint és Sinner

Kat von D Saint és Sinner

A Kat von D beauty arculata nagyon közel áll hozzám. Éppen ezért nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy leporolják a Saint-et és a Sinnert. Az üvegek elképesztőek lettek, és a vélemények alapján az illatok sem különbek. 

Mindkettő ígéretes, de ha muszáj lenne választanom, a Sinner mellett döntenék. Ha minden igaz, van némi fahéjas jellege, én pedig ezer éve szeretnék egy fahéjas parfümöt. Nagyon-nagyon gondolkodom egy kis kiszerelésen, csak meg kellene oldanom a beszerzését. :)


Milyen parfümöt próbáltál ki legutóbb?

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: