arcápolás,

Egy sokoldalú szemkörnyékápoló

augusztus 21, 2017 Arabella 2 Comments

Avon Anew Clinical

Aki régebben olvas, az már kívülről tudja: sajnos fokozottan hajlamos vagyok a karikákra. Egyrészt az állandó kialvatlanság miatt, másrészt genetika, harmadrészt a bőröm is sötétebb a szemem alatt, ráadásul a szemöldökcsontom is árnyékot vet. Tehát ami csak szóba jöhet, az tetézi is a problémát, így nem csoda, hogy az állandó korrektorozás mellett a szemkörnyékápolókat is előszeretettel tesztelem.

Avon Anew Clinical

Avon Anew Clinical

Egy klassz tápláló és frissítő hatású krémet már találtam, azonban ez nem tántorított vissza attól, hogy az Avon Anew Clinical-t is kipróbáljam, mert sejtettem, hogy itt valami másról lesz szó.

Avon Anew Clinical

A csomagolása a lehető legpraktikusabb, a fehér tubust először is kupak védi, de az adagoló is zárható. A csőrös részt jobbra elforgatva semmi sem nyerhető ki belőle, balra forgatva lesz ismét használatra kész. Ezt különösen azok értékelhetik, akik a táskájukban akarják hordani, hiszen így biztosan nem fog véletlenül kinyomódni a krém.

Avon Anew Clinical

Az adagolója puha, hasáb alakú szilikon, az egyik oldala teljesen sima, a másikon viszont kis gömböcskék segítik a bőrbe dolgozást.

Avon Anew Clinical

Jöjjön a legnagyobb érdekessége: a krém az első pillanatokban még világosszürke, de amint a bőrömhöz ér, megváltozik. Extra világos bőrszín lesz némi enyhe, egybefüggő, selymes fénnyel.

Avon Anew Clinical

Az állaga csúszósan könnyed, pillanatok alatt felszívódik, azonban puha, kissé kivilágosított bőrt hagy maga után, és az sem mellékes, hogy optikailag némileg feltölti a ráncokat. 
Éppen ezért kiváló sminkalap. Önmagában is szépít kissé, de a korrektort és az alapozót gyönyörűen megfogja, egyik sem szalad bele a ráncokba, ha ezzel készítem elő a szemkörnyékemet. Ráadásul a fényes hatás a sminken is átüt valamelyest, így a korrektor hatását is felerősíti, és kipihentebbnek tűnök tőle. 

Elméletileg hosszabb távon némi világosító hatása is van, én ilyet még nem tapasztaltam, viszont kellemes táplálást igen.

Nappalra és éjszakára egyaránt lehetne használni, de én a plusz... nevezzük sminktámogató funkciói miatt kizárólag nappal vetem be. Számomra most ez a lehető legjobb szemkörnyékápoló smink alá... vagy akár az ellustult napokon smink helyett.

Ha hozzám hasonlóan állandó harcot vívsz a karikákkal, nagyon ajánlom, mert hatékony és látványos segítség! :)


Használsz szemkörnyékápolót?
* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Nem, arckrémet kenek oda is, nappalra meg fényvédőt, de ezt akkor direkt neked találták ki, hogy még világosít is, nekem erre nincs szükségem. Bioderma szemkörnyékápolóm volt, de nem csinált semmit. Igazából az alvás segít legjobban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha nincs rá szükséged, és az alvás elég, az a legjobb. :)
   Nekem viszont ez tényleg szuper, a világosító/sminkmegtartó hatása nagyon jól jön.

   Törlés