Avon,

Luxus újdonságok

augusztus 13, 2017 Arabella 2 Comments

Avon Luxe

Az Avontól viszonylag sok dolgot volt már szerencsém kipróbálni, azonban főleg a True és a Mark vonalból, a Luxe sminkek közül csupán kettővel-hárommal van személyes tapasztalatom. Azonban ezek alapján arra jutottam, hogy érdemes bizalmat szavazni nekik, mert az átlagostól jobb minőségűek, letisztult árnyalatú klasszikus alapdarabok, amelyekkel nem lehet hibázni.

Avon Luxe

A nyári, nyár végi újdonságaik is ezt a benyomást keltették bennem, nézzük, hogy teljesít az arcra szánt paletta és a két ajakdúsító hatású rúzs. :)

Avon Luxe

Luxe bronzosító paletta - Medium

Avon Luxe

A név ezúttal kicsit becsapós, ugyanis közel sem csak bronzosítóról van szó, hanem egy bronzerről, egy pirosítóról és egy highlighterről. Ráadásul elválasztás nélkül, ami ebben az esetben különösen praktikus, mert így külön-külön és együtt is lehet használni őket.

A csomagolás jól, talán kicsit túl erősen is zár, maga az arany kompakt kimondottan mutatós, a tükör pedig praktikumot is csempész bele.

Avon Luxe

A festék állaga egyszerre kemény és selymes, nem veszi fel túl könnyen az ecset, nem porolódik, de megtapintva mégis kellemesen lágy. Ennek ellenére én bátran merem ajánlani hozzá a merevebb ecseteket, mert a tömörebb textúra miatt azokkal is tökéletesen működik.

Avon Luxe

Pont annyira pigmentáltak a színek, hogy nehéz legyen túlzásba esni velük, és ne igényeljenek alapos eldolgozást. Így a kevésbé jártasak is szép eredményt érhetnek el, de én a magam részéről elfogadnék leheletnyivel erősebb színeket is. :)

A bronzosító nem túl sötét, viszont enyhén sárgás tónusú, a pirosító élénk, lilába hajló fukszia, a highlight pedig tompa arany. A bronzernek és a pirosítónak enyhe bőrfénye van, a highlight valamivel jobban csillog, de még így is bőven a szolid határon belül mozog.

A fotón szerepel egy negyedik csík is: az a három dolog keverve. :) Nekem egyértelműen így tetszik legjobban, szerintem gyönyörű ez a korallos árnyalat.

Avon Luxe

Rúzsok ajakdúsító hatással - Incredible, Tangerine Dream

Avon Luxe

A rúzstokok formája az Avontól már megszokott, viszont az aranynak köszönhetően igazán elegáns - mondom ezt úgy, hogy én inkább az ezüstöt preferálom. De tény, ami tény, szépre sikerültek. :)

A rúzsoknak enyhe, mentolos-gyümölcsös illatuk van, és a különlegességük abban rejlik, hogy a színes rétegen túl, középen egy színtelen, úgynevezett ajakdúsító komplex található. Ettől elméletileg látványosabbak, simábbak és hidratáltak lesznek az ajkak.

Avon Luxe

Avon Luxe

Avon Luxe

A két árnyalat pigmentáltság tekintetében jelentősen eltér: az Incredible egy már-már pirosba hajló pink, fényes, de legfeljebb két húzással már maradéktalanul fed. Ehhez képest a Tangerine Dream a maga szolid rózsaszínességével mindig áttetsző marad.

Az állaguk és a hatásuk már megegyezik. Mindkettő balzsamosan könnyed, és erőteljesen bizsergető, hűsítő érzetet keltenek, ami viszonylag sokáig, a felkenés után 10-15 percig meg is marad. Ha nem is drasztikusan, de valóban hidratálnak, az enyhe szárazsággal tényleg megbirkóznak, és a kisebb barázdákat is szépen kiegyenlítik.
Avon Luxe

A légies érzeten túl a finisük az, amit a legjobban szeretek: gyönyörű ez az egybefüggő, szinte vizes hatású fényesség. Meglepő módon most a visszafogott árnyalatot talán még egy fokkal jobban megkedveltem, mint az élénket, bármikor és bármilyen szemsminkhez felkenhető, ha a táskámban van, tudom, hogy sminkfronton nagy baj nem lehet. :)


Ugyan én időnként ki-kikacsingatok az extrémebb sminkek irányába, de a hétköznapokon kellenek a megbízható alapdarabok. A bronzosító paletta azoknak tökéletes, akik nem sminkelik az arcukat a legmagabiztosabban, és az számukra az elsődleges, hogy ne hibázzanak. Külön-külön is szépek a paletta színei, de összekeverve gyönyörű, egyszerre kipirult és napcsókolta hatást kölcsönöz. 
A rúzsok már csak a hűsítő-bizsergető hatás miatt is megérnek egy próbát, a formulájuk különleges, a fényük pedig csodás, és valóban van némi ajakszépítő hatásuk.

* A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. A paletta nagyon csini! A rúzsok annyira nem fogtak meg, de a hűsítő hatásra nagyon kíváncsi lennék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legtöbb ajakdúsító rúzs és szájfény ilyen, csak ez talán kicsit erősebb, a melegben pont jól esik. :)

      Törlés