Müller,

Olcsó és jó szőrtelenítő

augusztus 16, 2017 Arabella 6 Comments


M-Lady szőrtelenítő Müller

Kétféle szőrtelenítő krémhez volt eddig szerencsém: vagy jóhoz és drágához, vagy olcsóhoz és rosszhoz... A hatékonyság és a jó ár soha nem találkozott eddig, pedig nem egyet és nem kettőt próbáltam ki.

M-Lady szőrtelenítő Müller

M-Lady szőrtelenítő Müller

Ha szőrtelenítés, én a magam részéről maradok a krémeknél, mert bár kísérleteztem mással is, ez az, amit kockázatmentesen tudok használni. Azonban tény, ami tény, nem ez a legolcsóbb megoldás, illetve sok esetben nem is hatékony. Ezer éve Veet-et veszek újra és újra, de pár hete a Müllerben nézelődve megakadt a szemem az M-Lady szőrtelenítő krémen. Egyrészt a csomagolása is csábító volt, másrészt az ára: nem kerül többe 500 forintnál.

M-Lady szőrtelenítő Müller

M-Lady szőrtelenítő Müller

125 millilitert tartalmaz, tehát nem is kis mennyiség, spatula is jár hozzá, igaz, a végén nincs plusz gumicsík, de ez a legkevesebb, természetesen más márka megmaradt spatulájával is működik.

Maga a krém fehér, nem túl sűrű  vagy darabos - mert igen, találkoztam már olyannal is -, könnyű szétteríteni, és az illata sem a legerősebb. Én 8-10 percig szoktam fent hagyni, és annyi idő alatt el is végzi a dolgát, leszed mindent, amit le kell. 
Az alapos lemosás után selymes, puha érzetet hagy maga után, 

Nem tudok belekötni, tökéletes, és csak néhány száz forint. 
Biztos, hogy én ezentúl kizárólag ezt fogom használni. :)

Használsz szőrtelenítő krémet?

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Tinikoromban azzal kezdtem, de nekem nem éri meg, mert az epilátort is gyakran előveszem, ugye nem egyenletesen nőnek vissza a szőrszálak, engem meg a millis szőr is zavar. Nagyon utáltam kenegetni is, egy tubus kb. kétszer elég, szóval őrült drága is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A krémekkel a minimális szőrt tényleg el kell viselni, de engem szerencsére nem zavar.
   Nekem általában 4-5 alkalomra azért elég egy tubus, azonban így is drágák, ennek viszont egész korrekt az ára. :)

   Törlés
 2. Nekem ezek nagyon macerásak és sok idő, alapvetően inkább gyantáztatok, az tartós és ritkít is, ha meg gyors megoldás kell, borotva.:) De gondolom megvan az oka, hogy nem ezekhez fordultál, és jó, ha ez bevált.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, megvan az oka, és ugyan sok évig tartott, de véééégre itt van egy olcsó és működőképes változat. :)

   Törlés
 3. én nem bírom a szőrtelenítő krémek szagát, meg nekem ez nagyon macerás.
  annyival egyszerűbb a borotva bárminél, hogy már nem is nagyon kísérletezek mással.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem kizárásos alapon maradnak a szőrtelenítő krémek, néhánynak tényleg elég erős az illata, de ezé például tolerálható. :)

   Törlés