Essence,

Ezeket ne hagyd ki: Essence rúzsceruzák

augusztus 10, 2017 Arabella 4 Comments

Essence Velvet Stick Glossy Stick

Már javában tart az Essence megszűnő termékeinek kifuttatása (a kifutó termékek listájáért katt ide), és ezúttal több is van, amit szívből sajnálok, mert az árukhoz képest szemtelenül jó minőségűek. Ilyenek többek között a rúzsceruzák, a matt és a fényes vonal egyaránt, nézzük, hogy egészen pontosan miért. :)

Essence Velvet Stick Glossy Stick

A külsejük egyszerű, de tökéletes. A színük a beltartalomra utal, közepes vastagságúak, könnyű őket hegyezni - igaz, nem minden hegyezőhöz illeszkedik a méretük -, és nem tudom, ennek mi a pontos oka, de semmi mással nem tudok olyan pontosan dolgozni, mint ezekkel.

Egy kis apróság: a fényes változatok fényes kupaokot, a mattak mattot kaptak.

Kezdjük először a Glossy Stickkel. :)

Essence Glossy Stick

Glossy Stick - 04 Poshi Pink

Essence Glossy Stick

Essence Glossy Stick

A Glossy elnevezés miatt valami könnyed, átlátszó dologra lehetne számítani, de nem erről van szó. A formulája krémes, könnyen kenhető, ugyanakkor minimum közepesen pigmentált, határozottan VAN színe. 

A finise valóban fényes, azonban nem vizesen, erőteljesen, alig fénylik látványosabban, mint egy klasszikus rúzs. Természetesen nem szárít, és három-négy órán keresztül tart. 
Színminta a bejegyzés végén. :)

Essence Velvet Stick
Velvet Stick - 04 Cherry Crash

Essence Velvet Stick
Essence Velvet Stick

Rengetegszer említettem már ezt az árnyalatot, és nem véletlenül, a színe is fantasztikus, de a minősége is.

Ez sem mondható száraznak, pillekönnyű a formulája, nagyon kényelmes viselet. Persze ennek ára is van, nem maradéktalanul matt, bár mattabb, mint a legtöbb fotón. 
A tartóssága teljesen korrekt, 6-7 órát gond nélkül kibír, és ha kopik, akkor is szépen teszi, nem csúszik-mászik, hanem csak fokozatosan elhalványul.

Essence Velvet Stick

Velvet Stick - 05 Plum Perfect
Essence Velvet Stick
Essence Velvet Stick

Sokáig másodhegedűs volt a piros mellett ez a bordó, pedig... igazán, igazán gyönyörű. Pontosan úgy viselkedik, mint a másik Velvet Stick, ez is egy szerethető darab.

Essence Velvet Stick Glossy Stick
Poshi Pink, Cherry Crash, Plum Perfect
Essence Velvet Stick Glossy Stick

Élőben nagyobb a különbség a finisük között, de a Glossy sem kifejezetten fényes, a Velvet pedig nem teljesen matt.

A Poshi Pink egy kellemes középrózsaszín, a Cherry Crash a tökéletes piros, a drogériás matt pirosak közül ezt favorizálom, a Plum Perfect pedig egy bőrközeli, nagyon természetes tónusú bordó.
Essence Glossy Stick
Essence Velvet Stick
Essence Velvet Stick

Az én kedvencem a piros és a bordó, most épp főleg a bordó. :)

A helyzet az, hogy teljes áron is egyértelműen ajánlanám ezt a családot, mert kifogástalan minőség jár érte cserébe. Ha rúzsceruza, messze ezek váltak be a leginkább, pedig próbáltam tízszer drágábbat is. Az akciós ára már-már nevetséges érte, én a magam részéről igyekszem minél gyorsabban megnézni a többi árnyalatot is.

*A termékeket ajándékba kaptam a márka hazai forgalmazójától, de ez nem befolyásolta a véleményemet, tényleg zseniálisak!

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Szépek, nekem most nyárra az első tetszik legjobban. Bizony, nem midig a drága a jobb, elkenegetni ez is tökéletes nekem, én nem szoktam 10ezres rúzst venni, mert kb. egész nap igazgatni kell a drágát meg az olcsót is, persze olcsónál is vannak alap kritériumok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szeretem az olcsóbbat és a drágábbat is, viszont amikor találok valamit, ami hiába olcsóbb, mégis jobb, az nagyon jó érzés. :)

   Nyárra tényleg a fényes a legideálisabb. :)

   Törlés
 2. A Poshi Pink tulajdonomban áll. Imádom a színét és a formuláját viszont abszolút nem tartós nekem :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rajtam étkezés nélkül 3-4 órát kibír, de igaz, hogy rólam eleve nehezebben kopnak a rúzsok. :/

   Törlés