Avon,

Szia nyár!

június 04, 2017 Arabella 0 Comments


Az ősz és a tél az én időszakom, ez mindig így is fog maradni, de most sikerült ráhangolódnom a nyár pozitív tulajdonságaira: pihenés, sok-sok gyümölcs, fagyi, lángos, csillagfényes esték, szabadtéri koncertek és előadások... nem is olyan rossz, nem is olyan rossz! :)


Ennek apropóján a szépség-rituálém is átalakult, a Balea Bahamas Dream testpermete pedig oszlopos tag lett. Ebből fújok a reggeli öltözködés előtt, nap közben, majd az esti zuhany után.


A The Body Shop Honeymania bronzosítója már tavaly is alapdarab volt, idén is az: tökéletes árnyalat és minőség, de ugyanezt fényes változatban még keresem. Szintén jól bevált darab az Avon Glow krémes pirosítója, igazán üde szín fantasztikus, bőrbe simuló finissel.

A meleg tónusú, korall pirosítók számomra nem a legelőnyösebbek, de azért előkészítettem egyet: az Essence Blush Ball a selymes, baked formulája miatt nagyon ígéretes!


A Bobbi Brown Rosy még mindig a kedvenc szájfényem, a tükörfénye utánozhatatlan, azonban kezdek én is egyre jobban megbarátkozni a matt finissel, úgyhogy a ColourPop Ultra Blotted Lip-ekre azonnal lecsaptam. Az Out of Beach a korallossága miatt szokatlan tőlem, de mikor próbálkozzak ilyesmivel, ha nem nyáron?

Az Essence ajakolaja már bizonyított, a pirosat lassan elhasználom, úgyhogy a következő hónapokban a neonpink lesz a társam.


Az Il était un vernis Peace, Love and Chill pontosan az, amit a neve sugall, ráadásul élőben sokkal élénkebb, mint bármelyik képen. 
Az Avon Electric Dancert a napokban már említettem, ahogy a Moo Moo's Signatures April Moon-t is, a pink nagyon könnyen használható, a sárga pedig az árnyalata miatt telitalálat.A Balea Viva Cuba tusfürdő pont az, amire egy hosszú, meleg munkanap után szükségem van: egyáltalán nem citrusos, hanem vizesen friss egy kis férfias mellékzöngével. Azt hiszem, egy tartalékot is fogok venni belőle, mert számomra messze-messze a Balea legjobb illata.Nagyon világos a bőröm, viszont napozni nem szoktam, és az önbarnítók sem hoznak lázba. Ez a multifunkcionális Avon testápoló viszont pont nekem való: ápol, kellemes az illata, csillámos, amit én most kivételesen nem bánok, és még barnít is, de csak annyira, amennyire még rajtam sem sok.


A zene számomra nem csak nyáron létszükséglet, de ilyenkor vannak új, a szokásostól stílusban valamelyest eltérő kedvenceim is.A Rapülők a legjobb példa erre, eddig nagyon távol állt tőlem ez a fajta zene, de a napokban folyamatosan őket hallgattam, számomra üdítő újdonság.A Quimby Cuba Lunatica a másik véglet: szerettem és mindig szeretni is fogom. Nem való strandi pancsoláshoz, délelőtti munkához vagy délutáni városban sétáláshoz... nem, ez a nyári éjszakát kívánja meg. Minden egyes hangját szeretem.Amihez Hajós Andrásnak köze van, az számomra rossz nem lehet, a Zazie az ágyban pedig régi, kissé elfeledett kedvenc, pedig sok-sok szép emlékem kapcsolódik hozzá.


Eddig nagyon nagy harmóniában vagyok ezzel az évszakkal, legalább ilyen jó nyarat nektek is! :)

Ui.: Te mivel készülsz a nyárra? :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: