Different Dimension,

Sellők inspiráltak

június 19, 2017 Arabella 10 Comments

Mindenképp szerettem volna én is csatlakozni a Nailmail júniusi kihívásához, azonban megcsúsztam időfronton, és csak egyetlen alkalmam maradt sellők inspirálta manikűrt készíteni, mert máskor már nem tudtam volna nappali fényben lefotózni.


Aki követ Twitteren, tudja, hogy volt egy üveglappal körömágyat szétvágós, összeesős balesetem. Nos, mindezek ugyanarra a napra estek.

Ezt követően nem mertem belevágni - vágni... áú, ez a szó is fáj - abba, amit eredetileg terveztem, plusz a balesetet szenvedett ujjamat távol szerettem volna tartani a körömlakklemosótól. Szerencsére épp fehér volt a körmöm (Catrice Milky Bay, zseniális), így az alapnak megfelelt, csak a hableányos dekorálást kellett megoldani. :)
Elsőként az Il était un vernis Peace, Love and Chill-ből szivacsoztam a körmeimre úgy, hogy a felső harmadot kihagytam, majd jöhetett egy kis csillogás. A Different Dimension Bean There, Done That-ből a fehéren maradt területekre nyomkodtam elsősorban, de minimálisan a zöldre is tettem belőle. 

Glitter nélkül nem akartam hagyni a dolgot, a Pretty Serious Cocktail Bar-t igyekeztem a végekre koncentrálni, ezt követően pedig a ToSave-től kapott, szerencsére pont sellőmintás matricából tettem két körmömre. (LINK)

Múltkor a ToSave-en elérhető dekorcsíkokat nagyon ajánlottam, ezt a matricát viszont kevésbé: szép, jól ragad, de túl vastag, több réteg fedőlakk sem tudja kiegyenlíteni, és nem is tartós.Szerettem volna kevésbé tipikus manikűrt készíteni, de élőben és a képeket visszanézve tetszik ez a színvilág, máskor is fogom párosítani ezeket a lakkokat. :)

Június 25-ig jelentkezhetsz a kihívásra, készíts sellők inspirálta manikűrt, használj legalább egy Nailmailnél elérhető lakkot és posztold a #nailmailjunechallenge hashtaggel, de akár a fenti, versenykiírást tartalmazó posztot is megéri megosztani, mert valaki 10%-os kupont kap érte cserébe. :)

Milyen nail artot készítettél legutóbb?

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Hu ez nagyon gyönyörű! Mostanában nem szoktam díszíteni a körmeimet, valahogy nincs kedvem pepecselni vele. Tegnap a Pixibagban lévő Sally Hansen lakkot kentem fel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)
   Igazság szerint én sem gyakran díszítem, időm sincs rá, és nem is vagyok túl ügyes. Viszont pont arra is jó a havi kihívás, hogy ilyesmivel is foglalkozzak. :)

   A bejegyzésed alapján nagyon szép, nyárias színe van annak a lakknak, a minőségével mennyire vagy elégedett?

   Törlés
  2. Még tesztelem a tartósságát, amikor először kentem fel, akkor 3 nap után le kellett mosnom, mert keresztelőre mentünk és nem illett a ruhámhoz 😄 Az biztos, hogy nem bírja ki rajtam az ígért 14 (?) napot, de én már a felével is elégedett lennék.

   Törlés
  3. A tartósság nekem annyira nem is fontos, az állagától félek, mert ha sűrű, nem szeretném, viszont ezer éve ki akarom próbálni azt a családot. :)

   Törlés
  4. Nem sűrű, szerintem pont jó az állaga 😊

   Törlés
  5. De jó, akkor szerintem most már tényleg fogok venni egyet. :)

   Törlés
 2. Nagyon szép a manikűr, remélem, már javul a kezed, olvasni is rossz volt a történeteket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!

   Szerencsére már nem fáj, viszont vasárnap óta nem mertem megnézni és lecserélni a kötést... egyelőre halogatom. De biztos helyrejön, csak idő kell neki. :)

   Törlés