arcápolás,

Ezek a krémek tényleg működnek?

június 19, 2017 Arabella 0 Comments


Tudjátok rólam, hogy ha arcápolás, bár egyszerű esetnek tűnök, mégis válogatós vagyok: a száraz bőrömnek erős táplálásra van szüksége, a szem alatti karikákkal pedig már nem is küzdök - rég feladtam.

Hosszú ideje pihen ez a bejegyzés a piszkozatok között, mert hétről-hétre mindig színesedett a véleményem ezekről a krémekről, mostanra viszont letisztultak a tapasztalataim.


A  Dr. Organic kendermagolajos családja zöld-fehér külsőt kapott, egyszerű, de minden részletében tökéletes.


24 órás tápláló krém


A krém masszív és jól záródó üvegtégelyben van, az illata engem - legyen bármilyen szabad asszociáció - a bioboltokban lévő jellegzetes illatra emlékeztet. Száraz növények és teák, illetve friss fűszerek keverednek markáns, ugyanakkor mégsem túlontúl erős eleggyé.


Az állaga sem kevésbé érdekes: nehéznek és sűrűnek tűnik, belenyúlva mégsem az, ugyanakkor elég koncentrált, testes, viszont hihetetlenül könnyen beledolgozható a bőrbe. 

És hogy mit tud? Pont azt, amit én elvárok. 

Nem elsősorban vizet pótol, hanem zsírt (száraz bőrűek, figyelem!), és a 24 órás megjelölés sem vicc. Olyannyira nem, hogy nemcsak egy teljes napig lesz maximálisan táplált a bőröm, hanem akár 2-3 napig sem húzódik az arcom, ha ezt használom. 

Ez pedig hatalmas dolog, mert bár szeretek szépítkezni, az arckrémezést idő híján sokszor kihagyom, ami az én bőrömön sajnos azonnal meglátszik. Nos, ezt használva nem. :)

Azon túl, hogy nem csak felszínesen, néhány órán keresztül táplál, még egy jó tulajdonsága van: rendszeres, hosszabb távú használat mellett általánosan szépíti a bőrképet. Az én arcbőröm egyenletesebbé és szebbé vált tőle, biztos, hogy az utolsó cseppig el fogom fogyasztani.


Intenzív szemszérum


Ezt a szemkörnyékápolót már többször említettem kedvencek között, nem lesz meglepetés, amit írni fogok róla. :)

Az illata majdnem megegyezik az arckrémével, az állaga meglehetősen folyós, könnyed, ugyanakkor kissé mégis balzsamos - a csőrös kiszerelés tökéletes hozzá.


A szemkörnyékem kenegetésére legalább annyira kellene figyelnem, mint az arckrém használatára, de ha lehet, ebben még rosszabb vagyok... vagyis már csak voltam.

Ugyanis legyen este, reggel, bármi, ha épp nincs rajtam smink, ezt a szemkörnyékápolót előkapom, mert hat. Tényleg. 

Én még enyhe hűsítő hatást is vélek felfedezni, de előfordulhat, hogy ezt már csak hozzáképzelem, viszont ami biztos: azonnal felfrissíti a fáradt bőrt, táplál, és valamelyest a vékonyka ráncokon is segít. Mostanában a vizsgaidőszak miatt többször is ki kellett hagynom az alvást, olyankor életmentő volt. :)


Ha száraz a bőröd, az arckrémet nagyon ajánlom, a szemkörnyékápolót viszont bőrtípustól függetlenül, ha kicsit is hajlamos vagy a kialvatlanságra és a karikákra. :)

* A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: