ColourPop,

ColourPop szemfestékek

június 14, 2017 Arabella 7 Comments


ColourPop Super Shock

Szerintem már mind tudjátok, hogy ha smink, engem a szemhéjpúderek kevéssé csábítanak - nem szeretem az állagukat, zavar, hogy porolnak, zavar, hogy mindenképp kell hozzájuk ecset. A ColourPop Super Shock festékei éppen azért érdekeltek már ezer éve, mert a reményeim szerint ez a textúra kiküszöböl mindent, ami miatt a szemfestést hanyagolom. 

Megragadtam a lehetőséget, amikor ingyenes szállítás és kettőt fizet, hármat kap akció volt az oldalon, most pedig lássuk a tapasztalataimat. :)

ColourPop Super Shock

ColourPop Super Shock

Helyes kis dobozokban ékeznek, a fehér tégelyek picit könnyűek, picit zörögnek, de ezért az árért még így is több, mint korrektek. Amit viszont fájlalok, az az, hogy kettő is törötten érkezett, amiben szerintem nagy szerepet játszott az, hogy a csomagon belül nem volt elég töltőanyag. 

Nem tragédia, de apró kis bosszúság, mert szerettem volna mindet épen megmutatni nektek.

ColourPop Tassel

Tassel

ColourPop Tassel

Az egyik szerencsétlenül járt darab, de mégis nagyon jó választás, ugyanis éppen olyan tökéletes fehér ezüst fénnyel, amilyet már hosszú ideje kerestem. 
Semmi, semmi de semmi melegség nincs benne, mégsem megy át acélszürkébe. Highlightnak kiváló, plusz mivel vékonyan használva nincs teljes fedése, topperként is működik. 

Nagyon-nagyon ragaszkodó, számomra a legkihasználhatóbb mind közül.

ColourPop Glitterati

Glitterati

ColourPop Glitterati

Szürkés ezüst erőteljes arany fénnyel, igazán különleges kombináció, mégis sok sminkbe könnyen beilleszthető, és nem túlontúl kirívó.

ColourPop Telepathy

Telepathy

ColourPop Telepathy

Nem egyértelműen az én világom ez a szín, mégis akartam, mert igazi különlegesség. Kicsit bronzos, de főleg aranyló és sárgás, néhol pedig zöldes - a zöldessége az, ami végképp rabul ejtett. 

Ráadásul az összes közül ennek a legjobb a minősége, elképesztően puha és könnyen kezelhető, plusz hiperpigmentált. Instagramon már sminket is láthattatok vele. :)

ColourPop Rex

Rex

ColourPop Rex

A nagyon sötét, már-már feketébe hajló kékek szépen kiemelik a barna szememet, ezért a Rex-et azonnal kosárba tettem. 

Az alapja tényleg szinte fekete, viszont tele van apró csillámokkal, amelyek néha pávakékek, az esetek többségében viszont sötétkékek. Nem ezzel a legkönnyebb dolgozni, és pigmentáltság terén is elmarad a többitől, de még így is bőven felhasználóbarát.

ColourPop Fooling Around

Fooling Around

ColourPop Fooling Around

Ugye egyáltalán nem csodálkoztok? :) Ha valami piros, annak biztos, hogy én nem fogok ellenállni.

Az alapszíne semleges, de gyönyörű, hideg selyemfénye van, ez teszi igazán különlegessé. Nem a leghordhatóbb darab, viszont alkalmi, különleges sminkekhez kiváló, és majdnem olyan könnyen kezelhető, mint a Telepathy.

ColourPop Bae

Bae

ColourPop Bae

A tégelyben sokszor szinte sötétkéknek tűnik, a csoportképeken például alig lehet megkülönböztetni a Rex-től, de használat közben már teljesen más a helyzet. 

A szilvaszínű alap eleve izgalmas, a teal fénnyel együtt pedig csodaszámba megy. Könnyen kombinálható, gyorsan feltehető, mégis nagyon mutatós, ha pár pillanat alatt kell valami extra, ezentúl csak ezért nyúlok. :)

ColourPop Porter

Porter

ColourPop Porter

Hol kissé lilába, hol barnába hajló bordó arany csillámokkal - gyönyörű, de egyelőre még nem akkora kedvenc, mint hittem, talán majd ősszel jön el az ideje. :)

ColourPop Super Shock

ColourPop Super Shock

A Super Shock állag valóban nagyon puha, krémesnek én nem mondanám, mert vizességet egyikben sem érzek, inkább olyanok, mintha nem préselték volna őket meg teljesen. Tényleg szuperpuhák, porzásnak nyoma sincs, de ennek a velejárója az, hogy az ecsetek zömével nem működnek: néhány szintetikus darabbal lehet használni, viszont a legjobb ujjal feltenni a színeket, mert úgy lesznek igazán átütőek. 

A pigmentáltságuk földöntúli, még csak hasonlóval sem találkoztam idáig. A tartósságukra sem lehet panasz, sokakkal ellentétben én mégis azt mondom, hogy egyértelműen kell alájuk szemhéjalap. A ragadósabb állagúak előnyben!

Az erőteljes színek és az ujjal való használat miatt első körben azokat az árnyalatokat érdemes kipróbálni, amelyek koncentráltan, hangsúlyosan kerülnek a szemhéjra - ami mellé feldobsz egy kis satírozószínt vagy mélyítést, és már kész is. 


Ha lesz a jövőben kedvezményes szállítás, biztos, hogy ki fogom használni, és még több színt beszerzek, mert jelenleg csak ezeket akarom használni. Ez a formula annyira különleges és annyira jó, hogy már csak ezért is ajánlanám, az óriási választék és a pénztárcabarát ár már csak extra.

Van már ColourPop szemfestéked? :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Nekem a Sequin árnyalat van meg. :)
  Egyébként ha ilyen van, hogy törötten érkezik, írj nekik egy levelet, küldj fotót és küldenek egy vadiújat ingyen. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Sequin nagyon szép, nézegettem róla swatchokat, de végül arra jutottam, hogy nem az én világom - pedig tényleg szép. :)

   Hiába írtam nekik és csatoltam fotót, nem voltak hajlandóak küldeni másikat, pedig direkt azt kértem. :/

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Nekem is van egy pár árnyalat, de a posztod alapján biztos , hogy legközelebb a bae és a rex is a kosaramban fog landolni. Álomszépek :D

  VálaszTörlés
 4. Nem küldenek újat, ha törötten érkezett, az FAQ-ra fognak hivatkozni, ha visszaírnak, és valóban benne van, hogy fogd meg, és javítsd meg. :D Én is írtam nekik, hogy több lett az áfa picit, mint kellene és annyit írtak vissza, hogy máskor jobban nézzem meg az FAQ-t... :D Már felhívták a figyelmemet, hogy ha akciósan vásárolok akkor is az eredeti árat írják rá a csomagra, úgyhogy valóban én "hibáztam". Még a rendelés leadása után is kellett írnom nekik egy levelet, mert nem igazán stimmelt a végső lista, és nem állt módjukban változtatni, ja, meg FAQ az apró betűs részben. Amekkora tömeg volt az elmúlt időszakban náluk, nem vagyok meglepődve szegényeken, nekem is már mindenre ennyi lenne a válaszom. :D

  Amúgy a Rex-et és a Bae-t én is nézegettem, de van itthon hasonlóm, nem is kevés. Szerintem 2-2 alternatíva simán. A Porter is gyönyörű, na ahhoz nincs _annyira_ hasonlóm. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem kuponkódot akartak adni, aztán visszatérítés lett belőle. :)

   A Bae-t nagyon ajánlom, nekem most a Porter nem akkora szerelem, de ősszel szerintem az lesz, és a minőségére nincs panaszom, úgyhogy ha olyanod nincs még, akkor jó ötlet lehet. :)

   Törlés