Avon,

Májusi kedvencek

május 31, 2017 Arabella 0 Comments

A május számomra kellemesen telt, és kivételesen azt sem bánom, hogy itt a nyár, mert hiába vagyok inkább ősz- és télpárti, azt hiszem, sikerült ebben az évszakban is megtalálnom a szépet. Úgyhogy lelkesen várom, mit tartogat a június, előbb azonban nézzük május legjobbjait. :)


Másokhoz képest némi késéssel, de végre én is kipróbáltam a Catrice HD Liquid Coverage alapozóját. Barátkoznom kellett vele - az illata számomra furcsa és sok volt, plusz a legvilágosabb árnyalat is csak éppen-éppen jó -, azonban mostanra meggyőzött. Az állaga szuper, a finise pedig gyönyörű, és szerencsére még engem sem szárít. 

Egyik reggel hiába kerestem a szokásos fekete vagy teal szemceruzámat, sehol sem találtam, így egy ősrégi Sans Soucis-t használtam. Mély padlizsánlila, rávolról feketének tűnik, viszont éppen annyi lila van benne, hogy szépen kiemelje a szemem színét. Nem tudom, hogy lehet-e még kapni, de miután egyszer jobb híján ezzel sminkeltem, újra és újra ezt vettem elő, úgyhogy itt a helye.


Ha épp nem folyékony rúzs volt rajtam, a Clinique Sweet Pots Red Velvet árnyalatát kenegettem. A szájfény és az ajakradír része egyaránt szuper!

Májusban végre közelebbről is megismerkedhettem a ColourPop szemfestékekkel, a Tassel pedig azonnal kedvenc lett. Pont olyan ezüst fényű fehér, amilyet már ezer éve kerestem, viszont a többi szerzeményemmel is nagyon boldog vagyok - bejegyzés hamarosan! :)


A Lovely Pink Poison K-Lips szettről már írtam részletesen, óriási meglepetés volt, mert hiába natúr, mégis előnyös még számomra is.

A ColourPop Ultra Blotted Lip-ekre kifejezetten kíváncsi voltam, ugyanis pont a könnyedség az, amit a folyékony rúzsok esetén a legjobban hiányolok. A Doozy árnyalat telitalálat számomra, a tubusában még nagyon hasonlít a Lovely-hoz, és valóban van köztük rokonság, de ez intenzívebb, szinte pirosig építhető árnyalat.


A ToSave-től kapott ecsetek közül a multikróm nyelűeket használtam gyakrabban, és ezek közül is főleg a kúp alakút, illetve két szemre szántat. A kúp alakú kontúrozáshoz csodás, a ferde és a gömbölyded satírozó pedig a ColourPop festékekkel működik jól.


A Catrice ICONails It's All About That Red maradéktalanul bevált, szívesen viseltem, az Avon Mark szatán matt lakkok Electric Dancer árnyalata pedig nagy meglepetés: hiába pink, annyira élénk és könnyen kezelhető, hogy már többször is felkentem. 

Régen szerettem volna már egy enyhén zöldbe hajló neonsárga lakkot, most azonban átkattant valami a fejemben, és azonnal akartam. Végigböngésztem az internetet, de egy sem tűnt az igazinak. 
Aztán beugrott, hogy hoppá, talán a Nailmailnél is meg kéne nézni... a Moo Moo's Signatures April Moon a tökéletes. :)


Tagadhatnám, hogy nem alakult ki tusfürdő-addikcióm, de inkább nem teszem: az elmúlt néáhny hétben a tusfürdők legalább annyira érdekeltek, mint a rúzsok és a körömlakkok.

Az Inecto Infusion családjából a trópusi-kókuszos tusfürdőt használtam a legtöbbször, gyümölcsös, frissítő, azonban közben édes is. 

A Balea Viva Cuba az összes aquás-vizes-tengerillatú terméket veri, kicsit maszkulin, azonban így is rajongok érte. Lush Dirty rajongóknak kötelező tenni vele egy próbát!

A vörösáfonyás Isana tusfürdő először csak a színével vett le a lábamról, aztán az illatával és az állagával. Kissé fanyar, de mégis testes és hihetetlenül selymes.


A TIGI S-Factor hővédőből ez már a sokadik flakonom, miután a legutóbbi elfogyott, nagyon-nagyon hiányzott, egyértelműen sokat tesz a hajam egészségéért és formázhatóságáért. 

A Balea Bahamas Dream testpermetet Kami ajánlására vettem meg, csupa-csupa nyár, de nyilván nem a citrusos megközelítésből, enyhén kókuszos és virágos. Annyira megszerettem, hogy a tusfürdőt és a testápolót is beszereztem. :)


Nektek mik voltak a kedvenceitek?

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: