ajakceruza,

Ajakszett a drogériából: Lovely K-lips

május 21, 2017 Arabella 8 Comments

Lovely K-lips

Több dolgot is kedvelek a Lovely-tól, de a folyékony rúzsaik nem váltak be - olyan vaskos, nehéz réteget képeznek az ajkakon, amit én sajnos nem tudok elviselni. A K-lips ajakszettek mégis felcsigáztak... nem azért, mert más, drágább lip kitekre hajaznak, hanem mert érdekelt, hogy fejlődött-e a márka ennél a terméktípusnál.

Lovely K-lips

Ezt az indokot kicsit gyengének éreztem a vásárláskor, de végül mégis elcsábultam, és a Pink Poison árnyalatot választottam.

Lovely K-lips

A csinos dobozkán belül műanyag tartóban van a kontúrceruza és a folyékony rúzs, már itt is jól látszik, hogy az árnyalatuk kissé eltér, de ez egyáltalán nem baj.

Lovely K-lips

Lovely K-lips

Kontúrceruza

Lovely K-lips

A foglalat fa, jól hegyezhető, azonban sajnos porolós, könnyen forgácsolódó fajta - nem komoly probléma, könnyebb is így hegyezni, csak én jobban preferálom a műanyagosabb jelleget.

Maga a ceruza kifejezetten krémes, jól irányítható, de ahol kell, ott könnyen siklik, és soha nem csinálja azt, ami nálam ceruza esetén kizáró ok: véletlenül sem karcolja a bőrt.

Minden rúzs tartósságát növeli, az éles kontúrok meghúzására, illetve megtartására pedig tökéletes. Sem ivás, sem evés hatására nem mozdul meg, és meg merem kockáztatni, hogy a fölötte lévő rúzs nagy részét is a helyén tartja.

Lovely K-lips

Folyékony rúzs

Lovely K-lips

A külseje egyszerű, de tökéletesen funkcionál, erős, jól záródik és a feliratok sem kezdenek el azonnal kopni róla.

Lovely K-lips

Az applikátora átlagos formájú, azonban meglehetősen aprócska, én ezt nem minden esetben szeretem, de ennél bevált, ugyanis hihetetlenül precízen lehet vele dolgozni.

Az állaga szinte már habosan krémes, nagyon gyorsan szárad, és önmagában alig-alig érezhető, hogy az ajkakon van. Fontos, hogy ez csak önmagában igaz, ha előtte besatírozom a számat a kontúrceruzával, akkor borzasztóan sok és kényelmetlen lesz. Nekem az vált be, ha a ceruzával csak a körvonal mentén szaladok át, aztán már kizárólag a rúzst használom. 

Érintésálló, ha külső hatás nem éri, hibátlan marad, néhány óvatos falat sem árt meg neki, viszont egy komplett étkezés után javítani kell, bár a színének köszönhetően a kopás akkor sem látványos.

A száraz részeket nem emeli ki, nem is szárít erőteljesen, viszont folytonos, huzamosabb használat mellett kissé szárazabbá teszi az ajkakat.

Nézzük az árnyalatokat, balra a ceruza, jobbra a folyékony rúzs:

Lovely K-lips

Mindkettő sötétebb nude, de míg a rúzs melegebb árnyalat, a ceruza már-már pinkbe hajlik. Nem biztos, hogy ez jó párosításnak tűnik, azonban mégis tökéletesek együtt, mert a ceruza így leheletnyivel erőteljesebb körvonalat ad.

Élesben:

Lovely K-lips

Az a helyzet, hogy ez az ajakszett azon túl, hogy jobban teljesít, mint vártam, még egy dologgal meglepett: nem mertem remélni, hogy jól fog állni. Ehhez képest tetszik magamon, sokkal inkább, mint bármelyik másik nude rúzsom - igaz, felkenve valamivel melegebb árnyalattá válik rajtam, de ezt egyáltalán nem bánom. 

Olyannyira nem, hogy amióta megvan, egyetlen nap kivételével kizárólag ezt viseltem. Teljesen új élmény számomra az, hogy egy ennyire olcsó folyékony rúzs teljesen jól működik rajtam, komfotos a viselete és még a színe sem előnytelen.


Próbálhatnék ellenérvet felhozni ellene, de nem tudok. Egyedül talán a bővebb színválasztékot hiányolom, viszont ha a meglévő árnyalatok között találtok nektek tetszőt, bátran tegyétek kosárba, mert jó vétel! :)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. nagyon jól áll neked, majdnem jobban, mint a pirosak 😊
  na jó, ez hülyeség, de míg a vörösekkel egészen drámai az összhatás (nyilván), addig ezzel nagyon könnyed, fiatalos. ez mondjuk a te korodban biztos furán hangzik, de így tudom legkönnyebben leírni 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Az az igazság, hogy a pirosak és a bordók számomra teljesen más kategóriát jelentenek, mindig azok lesznek a kedvencek, de néha-néha mást is szívesen viselek. :)
   A fiatalos pedig egyáltalán nem hangzik furcsán, pláne, hogy általában idősebbnek gondolnak a koromnál, és néha jól jön egy kis fiatalítás. :)

   Törlés
 2. Nagyon jól mutat rajtad. Én is tettem egy próbát egy másik árnyalattal, de pillanatok alatt eltűntetem magamról. Nincs az a rúzs, ami rajtam maradna pár órát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Melyik árnyalatot próbáltad?
   (A folyékony rúzsok rajtam általában étkezéskor adják meg magukat, a fényes rúzsok sem bírják extra sokáig, de a klasszikus rúzsok már egész strapabíróak.)

   Törlés
 3. Lehet, hogy unod már, hogy gyakran ömlengek itt, de ez megint egy nagyon informatív, részletes, élvezetesen megírt bejegyzés lett. Egy pillanatra még azt is sikerült elfelejtenem, hogy nem igazán szeretnék olyan termékeket venni, amelyekhez a Kardashianeknek így vagy úgy köze van. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dehogy unom örülök, ha tetszett a bejegyzés! :)

   Én sem szeretnék olyan terméket venni, aminek köze van hozzájuk, ezért sem kísért kicsit sem a Kyliecosmetics. A Gorg árnyalat önmagában tetszene, de ezzel a körítéssel nem szeretném. :)
   Viszont a Lovely verzióját nem kapcsolom hozzájuk, ezzel meg tudok békélni. :)

   Törlés
 4. Tényleg nagyon jól áll:) Szerintem én is beszerzek majd egyet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :)
   Ezért az árért szerintem nagyon jó vétel, nem hinném, hogy megbánnád. :)

   Törlés