Catrice,

Catrice Prêt-à-Lumière limited edition

december 05, 2016 Arabella 7 Comments

 

Az az igazság, hogy az utóbbi időben bár szerettem volna, nem volt időm követni a sminkújdonságokat. Így nem vagyok biztos abban, hogy nem láttátok-e már nagyon sok blogon a  Prêt-à-Lumière limitált kiadást, viszont most vállalom ezt a kockázatot, mert szerintem zseniálisra sikeredett. :)

C01 Golden Glow

C02 Radiant Rose

Érkezik két krémes highlighter - már az is szuper, hogy az arany mellett van egy rózsaszín opció, viszont én egy igazán hideg ezüsttel lennék a legboldogabb.

 

A népszerű szempillaspirál a kiadás keretein belül most fényes formulával jelenik meg. Én a magam részéről nem rajongok a Cosnova pillafestékeiért, és a fényesség sem különösebben hoz lázba, viszont az tény, hogy egyedi lesz a drogériás kínálatban.

 
 C01 Luminious Lights

 C02 Golden Glow

 
 C03 Prismatic Pink

Természetesen a klasszikus, préselt por highlighterek sem maradhatnak el, ezek által némi bepillantást nyerhetünk a színes highlightok világába. A hagyományos árnyalaton kívül lesznek itt olyanok, amelyek akár pirosítóként vagy bronzosítóként is használhatóak.

 C01 Luminious Lights

A nagy népszerűségnek örvendő cseppentős kivitel sem hiányozhat, ebben a formában illuminátort/fényes sminkbázist kapunk.

C01 Radiant Rose

 
C02 Golden Glow

Két árnyalatban lesz elérhető a formázóceruza, ezek ajakra és szemre egyaránt bevethetőek lesznek. 

 C01 Luminious Lights

A válogatás legizgalmasabb darabja szerintem a gél highlighter, ez minden bizonnyal nagyon erős fényt fog adni (éljen-éljen), azonban arany, tehát sajnos csak a meleg színtípusoknak ajánlott.

C01 Nude Coutoure

C02 Strobe In Rosewood

A rajongásom a fényes ajkak iránt legalább akkora, mint a világ matt rúzs láza, így aztán végtelenül boldog vagyok, amiért a Catrice mert vállalni két igazán magasfényűnek ígérkező terméket. A második árnyalattal nagyon szívesen tennék egy próbát. :)

Nektek hogy tetszik a Prêt-à-Lumière?

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Nem csigázott fel semmi, azt hiszem, egyre kevésbé vagyok képes elcsábulni, megvannak a megszokott dolgaim, azokat fogyasztom. Meg hát most eléggé zajlik az élet, nálam is kicsit hátrébb sorolódott a vásárlás-nézelődés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van ilyen időszak, bevallom, én most minden szabad tőkémet és időmet a Nailmailre fordítom. Most az a fontosabb. :)

   Törlés
 2. Én most éppen Audrey szöges ellentéte vagyok, szivem szerint mindent megvennék innét. Azt esetleg nem tudod, hogy nálunk mikortól kapható?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Világszerte januártól lesz elérhető, viszont hogy ez hazánkra is vonatkozik-e, azt nem tudom biztosan. Megkérdezem a hazai forgalmazót, és amint kapok választ, megírom. :)

   Törlés
  2. Szia! Februárban érkezik Magyarországra a kiadás. :)

   Törlés
 3. Sehol egy lakk... Most muszáj leszek nagy duzzogva rúzst venni csak... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lakkok nekem is hiányoznak kicsit, de a rúzsok nagyon ígéretesek. :)

   Törlés