Catrice,

Catrice It Pieces limited edition

december 10, 2016 Arabella 2 Comments


Mindig kíváncsian várom a Catrice kínálatfrissítéseit, így a kis ízelítőt mutató It Pieces kollekcióknak nagyon örülök, ahogy most is. :)


010 Blossom 'N Roses

Érkezik egy (aztán sejthetően majd több) érdekes kialakítású paletta, a rózsás színvilág nem a legnagyobb kedvencem, de szinte biztos vagyok abban, hogy népszerű lesz.

 
 010 Me, My Black And I

Extra tartós szemceruza nélkül sem maradunk - egyelőre feketében lesz elérhető.
Az új Rock Couture szempillafesték két változatban jön, sima fekete és vízálló. A Cosnova spirálok nekem nem váltak be, így nem hinném, hogy kipróbálom, de azt meg kell jegyeznem, hogy bár nem a leglényegesebb részlet, ennek a kupakja elég egyedire sikerült. 


 
 020 A Flamingo in Santo Domingo

 

 
 030 Rose Propose

A highlighterek a gyengéim, de hiába jelenik meg egyre több és több a drogériás kínálatban is, a kifejezetten hideg tónusúak még mindig ritkaságszámba mennek. Ráadásul a pirosítók is tetszetősek, minden esély megvan arra, hogy jók legyenek ezek a duók. :)
 030 Coraline's Crush

 040 Absolute Razz'Berry

A cushion trend egyre jobban begyűrűzik mindenhová,  a Catrice ezúttal szájfényeket jelentet meg szivacsos kiszereléssel. Nem biztos, hogy ez a legpraktikusabb, de majd élőben kiderül.

Mit szóltok az újdonságokhoz? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. A cushion szájkencének nem örülök, két éve is volt valami hasonló szivacsos cucc, és 3 hónap után undorítóan bebüdösödött a párna. Reméljük ez nem ilyen lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont arra gondoltam én is... ilyen csomagolásban nem őrzik meg sokáig a minőségüket a termékek. :/

      Törlés