arany,

Matt metál ajkak másképp

december 13, 2016 Arabella 2 Comments


Néhány hete pont jókor érkezett a megkeresés a Max Factortól a #myepiclook sminkversenyükre: ezer éve sminkeltem már másképp, mint a sietős reggeleken, de kellett valami ösztönzés ahhoz, hogy rászánjak kicsivel több időt valami kreatívabb kivitelezésére.

A smink elkészítéséhez minden induló kapott két terméket, egy Smokey Eye Drama Kit palettát arany árnyalatokkal, valamint egy False Lash Epic szempillaspirált.


A paletta ezen változata kereskedelmi forgalomban nem elérhető, ezért nem írnék róla sokat. Közepes minőségű, a legsötétebb szín kivételével mind erőteljesen csillog, a pezsgőszín pedig bőrre -  különösen világosabbra - feltéve arannyá válik.A márka szempillaspiráljai nagy-nagy kedvenceim, így ettől a verziótól sem vártam keveset. A keféje nagyon érdekes, de néhány használat után hozzá lehet szokni.
Éppen megfelelő mennyiségű festéket vesz fel, nem ível és csak kisebb mértékben hosszabbít, azonban szépen dúsít.

Lássuk a sminket:A szemhéjamra a paletta segítségével klasszikus füstös sminket készítettem, majd a szempillafestékkel két rétegben spiráloztam. Ezt követően jöhettek a kis extrák. :)Az orcáimra a leheletnyi bronzosító fölé a paletta legvilágosabb árnyalatát használtam highlighterként. Hétköznapi smink esetén a kevesebb lehetne több, de itt most a maximális csillogás volt a lényeg, ahhoz pedig kiemelőként a legjobb egy ragyogó szemhéjpúder.

Az ajkaimat először kontúrceruzával rajzoltam körül, majd ki is töltöttem. Ezt követően a kedvenc matt, mélybordó rúzsomat használtam. Ezt is a Sumptuous Golds paletta világos arany árnyalatával tettem nem megszokottá: egy szintetikus ecset segítségével ütögettem bele a matt rúzsba. 
Így az egyedi finisen túl nagyon tartós ajakfestést kaptam, plusz ez a technika apróbb formázáshoz, ajakdúsításhoz is tökéletes. :)


Nincsenek nagy céljaim a versennyel, de természetesen nagyon örülnék minden szavazatnak. :) Itt találjátok az én pályázatomat: LINK
Naponta lehet egy-egy szavazatot leadni, én valószínűleg minden nap más sminkre voksolnék, ráadásul a szavazók között is kisorsolnak három sminkcsomagot. :)

Használtatok már szemhéjpúdert más sminktermék helyettesítésére?

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, nagyon ünnepi, szavaztam is :) Á, én nem vagyok sminkguru, meg ezek tényleg alkalomra meg blogra valók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :)
   Tényleg nem ez a leghétköznapibb felhasználási mód, de én most arra jutottam, hogy érdemes kísérletezni. :)

   Törlés