Avon,

Novemberi kedvencek

november 30, 2016 Arabella 3 Comments

A november az év legjobb időszaka szokott lenni számomra: a mély színek, az erőteljes illatok és a sötétség, amit magával hoz, nagyon közel áll hozzám. Idén viszont november első felében hihetetlenül rossz hangulatom volt. Próbáltam előletek elrejteni, azonban sok éve nem voltam már olyan szomorú, mint a hónap elején, pedig nem egy és nem két rossz dolog történt korábban. Azt hiszem, ezek ütköztek ki most, de a Nailmail (egészen konkrétan a Nailmaillel járó teendők) segített kilábalni belőle.


Az Avon Premiere Luxe parfümről írtam nemrégiben, és mint ahogy a szereplése mutatja, kicsit sem túloztam, ez egy nagyon jól sikerült illat. 
Azóta az oud változat is megérkezett hozzám, az is kellemes, de ez az, ami levett a lábamról.


A sminkemet egyáltalán nem variáltam, folyamatosan ugyanazokat a termékeket használtam. 
A Max Factor Creme Puff pirosító lényegében azóta a mindennapi rutinom része, amióta megvan, nem véletlenül egyre laposabb és laposabb. :)
A mini Chubby viszont hiába a készletem része nyár óta, most jött el az ideje, ez az árnyalat (Super Strawberry) számomra "a szám színe, csak szebb" opció, ráadásul könnyű használni, hétköznapra pont tökéletes.


Lakkfronton két nagy befutó volt, és egyik sem piros - ebből is látszik, hogy nem voltam elememben. A Purple Monkey Dishwasher a finisével és a belső fényével nyűgözött le, a Bean There, Done That pedig... csak úgy simán döbbenetesen szép. Ezüst holo lakkal engem már nem könnyű megfogni, de ez élőben igazi sellőlakk. Egymás után háromszor kentem fel, és ez nálam nagy szó. :)


Végre az én városomban is van Yves Rocher, ennek örömére vettem tőlük egy bio mézes tusfürdőt, szerintem csak részben mézes (inkább olajos és kamillás), ráadásul elég gyorsan fogy, mégis kifejezetten szeretem.
A Reindeer habfürdőről már áradoztam, hol tényleg habfürdőként, hol tusfürdőként használom.


Az ecsettisztítók egészen addig nem hoztak lázba, amíg a Rossmannban meg nem jelent ez a pénztárcabarát darab. Ugyanis pont ennyi az, amennyit szívesen áldozok ilyesmire, és... még jó is. Talán kicsit tovább tart vele az ecsetmosás, de sokkal alaposabb, amióta megvannak, nem voltak olyan tiszták az ecseteim, mint most.


Hajformázásban enyhén szólva nem vagyok otthon, és ezt nyáron megelégeltem, majd beszereztem ezt a Bellissima ionos hajkefét. Már az első használat után is éreztem, hogy jó vétel volt, azonban kellett egy kis idő, mire ráéreztem, hogy lehet a legjobb eredményt elérni vele. Azóta egyenesen rajongok érte, hullámos-loknis hajhoz ettől jobb szerintem nem létezik. :)

Nektek mik voltak a kedvenceitek?

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Mit tud ez a hajkefe? Az én hajam a szörnyű és a borzasztó között van, ha nem vasalom ki, elvileg göndöríteni is lehetne a vasalóval, de béna vagyok hozzá.
  A november nekem is rémes volt, fogytam is pár kilót, nem tudtam enni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel felmelegszik, nagyjából olyan, mintha egybe lenne építve egy hagyományos hajkefe és a hajszárító. Magdi videójában tetszett meg, kb. a nyolcadik perctől használja: https://www.youtube.com/watch?v=gEAOQdq3NtE

   Én tincsenként rácsavarom a hajamat, és egy-egy tincset egy-két percig rajtahagyok, majd letekerem, amikor pedig az egésszel készen vagyok, kicsit összerázom. Kevésbé kócos a hajam tőle, selymesebb, egységesebb, fényesebb loknikat kapok így. :)

   Vasalóval én képtelen vagyok göndöríteni a hajamat, lényegében ez az egyetlen hajformázó, ami nekem tényleg bevált.

   Törlés
 2. Köszi, jó lehet, ráadásul időspórolás, nem kell reggel vasalni :)

  VálaszTörlés