Clinique,

Csomagot kapni jó! #Lookfantastic

augusztus 25, 2016 Arabella 16 Comments


Ez a csomag már jó néhány hete megérkezett, viszont hirtelen olyan sok szerzeményes poszt torlódott össze, hogy nem akartam még ezzel is növelni a számukat - akkor sem, ha viszonylag kis rendelésről van szó.


A dobozt kinyitva csak szóróanyagokkal találtam szembe magam, semmi védőcsomagolás. Még sosem volt ilyen típusú panaszom, és igaz, hogy most nem kifejezetten törékeny dolgokról volt szó, de némi buborékos fóliát vagy hasonlót elvárnék. Legalább a látszat kedvéért, hogy a vásárló azt érezze, figyelnek arra, hogy mindent épségben kapjon meg.


A prospektusok és kuponok zöme számomra érdektelen és használhatatlan volt, de ez legyen a legnagyobb baj.A rendelés oka az volt, hogy bár itthon is kapható Clinique, de sem a highlighter stift, sem az ajakápoló-ajakradír kompakt nem található meg a városomban lévő állványokon. Ráadásul amikor leadtam a rendelést, éppen futott egy akció: két Clinique termék vásárlása esetén ajándékba járt egy neszesszer mini termékekkel.


Mint mostanában olyan sok mindenhez, a Chubby highlighterhez is Szandra hozta meg a kedvemet: a krémes állag és ez a kiszerelés kiemelők esetén nagyon praktikusnak tűnt, az pedig, hogy hideg tónusú, végképp meggyőzött.


Függője vagyok az ajaktermékeknek, így pedig végképp elkerülhetetlen, hogy néha radírt is használjak. Megvan már a jól bevált kedvencem, de ez a hordozható, ápolóval kombinált darab annyira praktikus és annyira nekem való, hogy nem akartam tovább élni nélküle. 
Ez a Red Velvet verzió, tesztelgetem szorgalmasan. :)


Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de táskába dobható, a napi sminkek (vagy picit több) tárolására ideális neszesszerem nem volt, és már nagyon hiányzott. Ez tökéletes. :)


Ezen belül már selyempapírba voltak csomagolva az apróságok - valami ilyesmit vártam volna a többinél is.


Lehet, hogy számomra az év zömében kicsit kevés, de nagyon kíváncsi voltam már a legendás Moisture Surge-re, ez a kiszerelés pedig arra pont elég, hogy eldöntsem, kell-e nekem nagyban.


Egy dolog volt egyértelműen fölösleges a szettből, méghozzá ez a radír. Ragaszkodom a meglévő arcradíromhoz, végleg semmiképp sem cserélem le, de azért majd alkalomadtán sort kerítek erre is.


High Impact szempillaspirálhoz volt már korábban is szerencsém, akkor is utazó méretben. Le ugyan nem nyűgözött, de egynek bőven jó.


A mini Chubby Stick-et nagyon vártam, a Super Strawberry árnyalat ráadásul számomra ideális hétköznapi szín. Rúzs vagy szájfény esetén nem ez a formátum a kedvencem, de annyira könnyed és szép finisű, hogy nem tudom nem szeretni.


Nem biztos, hogy mindenről be fogok számolni részletesebben is, de azt elmondhatom, hogy összességében elégedett vagyok, több régi és új elemet is lehúzhatok a listámról, és néhányat máris nagyon megkedveltem. 

Rendeltetek már a Lookfantastic-ról? :)

Ajánlom Neked

16 megjegyzés:

 1. Újújújújúj az a highlighter, tűkön ülve várom róla a tesztet majd. Ha rendelnék Clinique terméket, szerintem a Cheek pop pirosítójuk lenne az vagy ez a highlighter stift. ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont a highlightert használtam eddig a legtöbbet, arról szerintem jövő héten írok. :)

   Törlés
 2. Nem, én Bioderma-párti vagyok. Jó az a neszesszer!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bioderma pont nincs az oldalon, de sok más, nehezen beszerezhető márka igen. A neszesszer nekem is nagyon tetszik! :)

   Törlés
 3. az ajakradírra nagyon kíváncsi vagyok, mert ugyan volt korábban egy lush darabom, ami remek volt (levegő be, berohan, polcról levesz, kifizet, kirohan), valamint a kézradírra is kíváncsi vagyok, de képtelen vagyok rávenni magam, hogy bemenjek az üzletbe, attól is kész vagyok, ha csak elmegyek előtte, sajnos

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Végre megért engem valaki! Én az Allee-ban szoktam dolgozni, és sokszor elmegyek előtte és mindig felfordul a gyomrom. Hogy lehet odabent dolgozni? :D

   Törlés
  2. :-) ezen már én is gondolkodtam, gondolom, hozzászoknak idővel, meg még az is lehet, hogy ők szeretik ezt az illatorgiát :-)

   Törlés
  3. Jikka, megírod majd valahol, hogy melyik Lush-t használtad? Úgy tapasztaltam, hogy eltérnek, és akkor majd ahhoz hasonlítom, amelyik neked volt.

   Én nagyon szeretem a Lush illatokat (az egyes termékekét és az üzletét is), de abszolút megértem, hogy nem mindenkinek a szíve csücske. :)

   Törlés
  4. a popcorn volt, nagyon szerettem 😊

   Törlés
  5. Az a legjobb szerintem. :) Ez eddig jónak tűnik, de attól egy fokkal gyengébb, nekem kicsit talán túl gyengéd.

   Törlés
 4. Jaj, a Moisture Surge, mennyi ideje kívánságlistás nálam :D Majd számolj be, hogy milyen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eddig tetszik, csak nekem túl könnyed, picit kevés, de ha máshol nem, elfogyottas bejegyzésben írok még róla. :)

   Törlés
 5. Én szeretem ezt az oldalt,elég sokszor vásároltam már innen. A neszeszer tényleg nagyon szép :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is rendeltem már egyszer, igaz, az még évekkel ezelőtt volt.
   A neszesszert minden nap magammal viszem, szerintem is szuper. :)

   Törlés