Essence,

Essence Me & my umbrella trend edition

július 27, 2016 Arabella 8 Comments

Nyár közepe van,, de én már javában az őszt várom. Hiányzik a hűvös, csípős idő, a telt ízek, illatok és a gazdag színek. Így aztán nagyon örültem/örülök az Essence napvilágot látott kiadásának: bár már valóban szükség lenne az esernyőmre. :)

 
01 be your own rainbow, 02 take me to the clouds

Érkezik két egyrészes szemhéjpúder, mindkettő igazi alapszín, pont ezért már vannak hasonlóak a készletemben, de a világosabb talán még elférne satírozáshoz.

01 let a smile be your umbrella on a rainy day

Kontúrszett, méghozzá stick formátumú, éljen-éljen! Bár kicsit sötétebbnek és melegebb tónusúnak tűnik, ezért sejthetően csak sötétebb, sárgás bőrre lesz ideális. 

01 brighter than sunshine, 02 walking on the rainbow

Manapság szemöldökformázó nélkül nem kollekció egy kollekció, így ebből sem maradhatott ki. Most kicsit szkeptikus vagyok, ugyanis a legutóbb vásárolt Essence színezett zselém enyhén szólva nem muzsikál jól, de majd meglátjuk, ez milyen lesz. :)

01 you can stand under my umbrella

Pirosítókból a piszkos-mályvás darabokat kedvelem a legjobban, és ugyanezeket tartom a legkihasználhatóbbnak. Ha a minőségével nem lesz probléma, univerzális lehet.

 01 i like people who smile when it’s raining

Kontúrecset - szerintem pirosításhoz jobb lehet, de ez már részletkérdés. Pótdarab gyanánt lehet, hogy meg fogom nézni. :)

01 crazy autumn love, 02 i ♥ rainy days

Matt rúzsok, ezek sejthetően elég nagy népszerűségnek örvendenének, viszont én úgy gondolom, hogy ez a két árnyalat elég kevés embernek állhat jól. A pink túl hideg és világos, a lila túl sötét és hűvös.

01 dancing in the rain

Az átlátszó szájfényeket méltatlanul hanyagolt daraboknak tartom. Bár pont nem ez a kiszerelés a legjobb barátom, de annak is örülök, hogy legalább ebben a formában láthatunk ilyesmit.

01 crazy autumn love, 02 i ♥ rainy, 03 take me to the clouds, 04 i have my pocket full of sunshine

Crazy autumn love.... hogy lehet ennyire jó fantázianevet kitalálni? :) Vagy csak nekem tetszik ennyire? Ritkán szoktam a neve miatt felfigyelni valamire, ennél viszont megtörtént. Mondjuk a színe sem tűnik rossznak.

01 happiness is … sharing my umbrella with you

Mostanság a magasfényű, testesebb fedőlakkok a kedvenceim, márpedig ez is olyannak ígérkezik.

01 happiness is … sharing my umbrella with you

Egészen pontosan tegnap este fedeztem fel az Essence körömmatricáit, és azóta konkrétan nem értem, hogy miért nem próbáltam ki ezt a díszítési technikát hamarabb. Igaz, ezek a minták hozzám annyira nem illenek, de akikhez igen, azok nyugodtan adhatnak esélyt neki. :)

01 dancing in the rain

Utolsóként érkezik egy kézfertőtlenítő, a márka meglepően erős ebben, ha rendszeresen használnék ilyesmit, valószínűleg mindig tőlük venném meg az utánpótlást. 

Nektek hogy tetszik a Me & my umbrella? :)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Ha lenne egy sötétbarna szemöldökceruza, amiben még véletlenül sincs vörös árnyalat, az jó lenne. A színes lakkok nem fogtak meg, sajna, még az üveg miatt sem (pláne amiatt), mást most nem vennék, de ha a fedőről jó vélemények lesznek és nem keni a nyomdát, lehet beruházok rá.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ceruzákban sajnos nem vagyok otthon. :(
   A bordó kivételével engem sem csigáztak fel a lakkok, a fedőre viszont szerintem én is vevő leszek.

   Törlés
 2. A sötét rúzs nagyon-nagyon *.* de van már egy sötétlila rúzsom egy másik kollekcióból, gyaníthatóan eléggé hasonlítanak, és annak a minősége is hagy kívánnivalót maga után... azért majd figyelem a polcokat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A pénztárcabarát, extrémebb színű rúzsok sajnos ritkán tökéletesek, de hátha ez az lesz. :)

   Törlés
 3. Olyan régóta szeretnék egy szép lila rúzst. Lehet, próbát teszek vele, bár kissé sötétebb, mint amilyet megálmodtam magamnak. De a kézfertőtlenítőt is kipróbálnám, mert nálam állandó fogyó eszköz. Amúgy a kollekció szerintem nem rossz, a nevek meg kifejezetten tetszenek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A nevek szerintem is szuperek, olyan jó, hogy mertek hosszabbakat is adni. :)

   Törlés
 4. Nem ez a kedvenc Essence trendkiadásom, de sokkal jobban tetszik, mint az idei kollekciók úgy nagy általánosságban. Az orientális kiadást mondjuk nem nyomja le semmi idén :D

  Ami nagyon szimpatikus, az a pirosító egyszerre tűnik egyszerűnek de nagyszerűnek, univerzálisnak, és imádom a mintáját. Kíváncsi vagyok a kontúrszettre, ilyet még nem láttam ennél a márkánál.

  A sötét rúzst én szürkének láttam (...), kíváncsi vagyok majd a tesztekre, hogy pontosan milyen a színe, és hogyan muzsikál.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Összességében én is ezt gondolom, nem a legjobb, de az átlagostól azért erősebb kiadás. :)

   A pirosítóról is ugyanaz a véleményem, mint neked, a kontúrszettre pedig szintén kíváncsi vagyok.

   Megnéztem a rúzst, és a telefonomon nekem is szürke, számítógépről viszont hideg, kissé talán szürkébe hajló lila. Majd kiderül élőben, melyik felel meg a valóságnak. :)

   Törlés