Csomagot kapni jó!,

Csomagot kapni jó! #Lush

június 24, 2016 Arabella 4 Comments

Tudom, hogy mostanság a szokottnál nagyobb arányban képviseltetik magukat a szerzeményes posztok a blogon, és mára nem is ez volt tervben, viszont elég gyérül állok a meglévő képek szerkesztésével, plusz jött is egy Lush csomagom, úgyhogy... bontsuk ki. :)


Mielőtt hozzákezdenék, muszáj elmondanom, hogy a kezdeti közömbösség után mennyire a szívembe zárta magát a márka: erről egyrészt tehet az, hogy több termékük is állandó, pótolhatatlan kedvenccé nőtte ki magát, másrészt a hozzáállásuk sem utolsó szempont.

Többször is bebizonyították, hogy tényleg vásárlóbarátok, továbbá rendre olyan ügyek mellé állnak, amik mellé én is. Nyilván ez részben marketing, de én úgy gondolom, hogy a marketing legjobb módja.A rendelést mindig gondosan becsomagolják, ezúttal sem volt másként. A doboz tetején egy katalógust találtam, ritkán tartom meg az ilyen szóróanyagokat, de ezt szerintem még fotózáshoz is fel fogom használni.


Egészen pontosan ezt jelenti a gondos csomagolás. :) Szinte ki kell halászni a termékeket a dobozból, a töltelékanyagnak pedig Máté mindig nagyon örül.


Sokáig rá sem pillantottam ezekre a fém tartókra, mostanra viszont rá kellett jönnöm, hogy masszírozó testápoló mindig lesz itthon, és azokhoz ettől praktikusabb nincs.Ha már masszírozó testápoló, a Tender is the night az abszolút kedvencem, ehhez képest azt hiszem, önálló bejegyzést még nem is kapott. Csöppet sem nyári, viszont az előző elfogyott, és nem akartam tovább mellőzni... ebből is látszik, mennyire szeretem.Sokszor áradoztam már a Lush tusfürdőkről, mert amellett, hogy szenzációs az illatuk, hihetetlenül koncentráltak. Annyira, hogy a viszonylag magas áruk ellenére szinte még gazdaságosnak is érzem őket. 
Remélem, a Dirty Springwash-sal sem lesz másként. :)Következőként a Salted Coconut bukkant elő, erre vagyok a legkíváncsibb mind közül. :) Radírt eddig is használtam a kezemre (a közeli fotókon sokat számít, és a nyomdázás maradékát is ezzel a legjobb leszedni), de csak sima, testre valót. Nem tudom, ez miben lehet más, de majd kiderül.
Még egy kézápoló, a Lemony Flutter ezer éve tervben volt, hát most összejött. Már használtam egyszer-kétszer, és valóban olyan hatékony, mint ahogy mindenki mondja.
Az Ocean Salt nem kifejezetten nem nekem való, ennek ellenére ezen is régóta gondolkodtam. Nyaranta időnként szeretek erőteljesebb radírokat használni az arcomra, de ha arra mégis túl sok lesz, majd testre vetem be. Szerintem később még fogok írni róla részletesebben. :)
A tusfürdő-testradír hibridekre a drogériákban is vadászom, kíváncsi voltam mit tud a Lush verziója. 
Az máris pozitív meglepetés, hogy ilyen hatalmas, szerintem nyár végéig mindennapos használattal sem fogom tudni elfogyasztani.
A doboz alján két minta is lapult, egy ajakbalzsam és egy krémparfüm, a parfüm első próbára telitalálat: kicsit talán maszkulin, de csupa szantálfa, amiért rajongok.


Jó sok holmi, de nem szeretnék szabadkozni... ez a Lush-hatás nálam. Az eddigi tapasztalataim és a márka filozófiája együtt mindig eléri, hogy kísérletező kedvembe kerüljek. :)

Próbáltatok már valamit a fentiek közül?

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. a kézradírra nagyon kíváncsi vagyok, mindenképpen érdekel róla véleményed.
  én alapvetően nem szeretem a lusht, illetve, lehet, hogy szeretném, de már az üzletbe is csak úgy tudok bemenni, hogy a lehető legritkábban veszek közben levegőt, annyira erős és sok az illat bent, hogy rosszul leszek tőle. ennek ellnére a lemony fluttert kipróbáltam (berohan, leveszi, fizet, kirohan), tényleg nagyon jól működik, de sajnos nem használtam elég gyorsan, és megromlott, úgyhogy nekem nagyon nem érte meg, kb. a harmadát ki kellett dobnom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben, akkor fogok írni a radírról majd. :)

   Az biztos, hogy nagyon erőteljes illat van a Lush üzletekben, nekem pont tetszik, de tudom, hogy megosztó.

   Épp a megromlástól tartva nem mertem eddig kipróbálni a Lemony Fluttert, de most kiokoskodtam, hogy legfeljebb majd sarokra is kipróbálom, hátha oda is jó, és akkor gyorsabban fogy.

   Törlés
 2. Nagyon guszták. Nyomdázáshoz radír? Én lehúzható alapot szoktam felkenni+ecsettel elég a maradékot letörölni. Amíg nincs Lush bolt 50 km-en belül, én nem rendelek, bár a Lemony Flutter annyira bejön mindenkinek, azt elsőnek próbálnám ki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem eleve érdemes radírozni a kezemet (körömágyamat), rájöttem, hogy képeken sokkal elfogadhatóbb, mióta radírozom, és az ápolók is hatásosabbak.

   Én lehúzható alapot ilyen célra nem használok, csak ecsettel szoktam takarítani, de nagyon sokszor úgy jártam, hogy szabad szemmel már teljesen jónak tűnt, aztán a fotók megmutatták, hogy mégsem az. :( A kis semmiségeket pedig a radír tökéletesen leszedi. :)

   Látatlanban én sem biztos, hogy mernék rendelni, amikor Budapesten járok, be szoktam nézni valamelyik üzletükbe, és megnézem, ami érdekel.

   A Lemony Flutter eddig hatását tekintve nagyon jónak tűnik, viszont muszáj kalkulálni azzal, hogy erős, citromos illata van.

   Törlés