Csomagot kapni jó!,

Csomagot kapni jó! #TBS

május 20, 2016 Arabella 2 Comments

Az első ilyen bejegyzést a hozzászólások és a statisztika szerint szerettétek, úgyhogy itt is a második, ezúttal a The Body Shoppal a fókuszban. :)


Az az igazság, hogy nagyon régóta szeretnék nagyon sok mindent a márkától, de valamiért mindig elmaradt. Néhány hete azonban elfelejtettem, hogy miért is tartottam a távolságot a TBS-től, és előbb az egyik üzletben csábultam el egy tusfürdőre, majd ezt hozta a futár:


Kicsit meglepett, hogy nem dobozban, hanem borítékban érkeznek a holmik, főleg, mivel nem egy vagy két dologról volt szó. De jobban meggondolva talán így jobban védve voltak, mintha egy dobozban vándoroltak volna oda és vissza.


Nem életem legjobb képe, de a kinyitás után én is belekukucskáltam így, és akkor már megörökítettem nektek is. :)


A legjobban a Honey Bronze bronzosítót vártam, a már-már legendás, 01-es árnyalatot választottam, és az első benyomásaim nagyon jók. Talán lehetne valamivel hűvösebb, de a világosságára nem lehet panaszom.


Idén tavasszal az eper a kedvenc gyümölcsöm, és mindent szeretek, ami epres. A tusfürdőt már próbálgatom, tetszik, és így az illatban hozzá passzoló, szintén epres testradírból választottam egy kis kiszerelést. 


Ha valaki, hát én testvajpárti vagyok, de a Body Sorbet-ek tavaly nyár óta nem hagynak nyugodni. Ha már epermániám van épp, nyilván ebből is az epres került a kosaramba... először. :)


Az üzletben járva kipróbáltam a grépfrútos változatot is, és meglepő módon tetszett. Ezen már ott, pár csepp eloszlatása után is éreztem, hogy valóban hűsít, és ha most nem is ez az elsődleges szempont, a kánikulában biztos jól fog esni. :)


A gyümölcsös kitérő mellé muszáj volt valami olyat is választanom, ami tényleg az én világom. A sheás, melegebb illatú, kicsit sűrűbb tusfürdő pedig pont ilyen. Most sem rossz, de ősszel fog eljönni az ideje.


Nem kevés holmi, az biztos, de mindennek nagyon örülök, és egy jó ideig testápolási terméket nem kell keresnem.

A bronzosítót valamilyen formában biztosan megmutatom majd, és az epres családról is szeretnék beszámolni.

Szeretitek a TBS-t? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. De megszaglásznám őket :) Nincs TBS-cuccom, látatlanba nem merek vásárolni, itt meg semmi sincsen, sajna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megértem, hogy TBS-t próba nélkül nem mersz rendelni, mert itt tényleg nagyon fontos az illat. :/

   Az epres édesebb eper, de érdekes módon egy pillanatra sem művi, a grépfrút fanyar, de nem lesz elviselhetetlenül savanyú vagy keserű a bőrömön, mint sajnos a legtöbb grépfrútos kozmetikum.
   A sheást elég nehéz körülírni, meleg tisztaságillat egy csipetnyi édességgel, ugyanakkor kicsit maszkulin is.

   Törlés