ANNY,

Elfogyott!#19

május 18, 2016 Arabella 8 Comments

A legutóbbi hasonló tematikájú bejegyzésnél azt szűrtem le a visszajelzéseitekből, hogy nem bánjátok, ha kevesebb holmi kerül egy-egy ilyen posztba, ami most kapóra jött. Ugyanis nem akartak fogyni a termékeim, ennyi is alig gyűlt össze. Azt viszont már most látom, hogy legközelebb nem lesz ilyen problémám. :)


Lakkból azért több lett üres a szokásosnál, az eddigi... vagy most már kijelenthetem, hogy korábbi kedvenc Astor alapból kettőtől is elköszöntem, és a Sally Hansen Big Shiny fedőlakk is kiürült. Az utóbbi egyáltalán nem rossz, főleg, ha a tartósság a cél, de nekem két napnál tovább úgyis ritkán marad fent a körmömön egy adott lakk, így ez szinte az utolsó szempont. 

Az Anny Rock your nails-ből többet nem tudtam kinyerni, ahogy a S-he lakkból sem, amit egyébként a lila mivolta ellenére is tudtam szeretni. :)


A Max Factor Velvet Volume spirált bő fél éve használtam, és alig-alig volt már a kefén festék, úgyhogy ideje volt elengednem, ami nehezen ment, mert az egyik legjobb szempillafesték, amivel eddig dolgom volt. A Maybelline Better Skin alapozót is a szívembe zártam, kellően világos, nem szárít, nem túlzottan erős a fedése és még tartós is.

A mellettük lévő sminkszivacsot ezer éve kaptam ajándékba egy rendelés mellé, már régen nem használom, csak mindig elfeledkeztem róla. Jó volt, szerettem, de az Avon változata sokkal tömörebb.


Az Elseve Extraordinary Oil pakolást a Total Repair 5-tel karöltve a legjobb drogériás pakolásnak tartom, biztos, hogy idővel ismét használni fogom. A Garnier testolaj illata mennyei volt, és a hatására sem lehet panaszom, viszont kicsit gyorsan fogyott, és ehhez képest borsos az ára.


Az Avon vaníliás-szantálos családja a téli estéim állandó kiegészítője volt, a minőségükre nem lehet egy szavam sem, és az illatukat is gyorsan megszerettem. Eleinte azt hittem, hogy a testápolót nehéz lesz kinyerni a tubusból, főleg a végén, de mint láthatjátok, alig maradt benne  néhány csepp.

A Fa narancsos tusfürdőt először nagyon szerettem, de aztán gyorsan ráuntam: nem nyújtott semmi különlegeset, és az illata is egysíkúvá vált. Viszont panaszra sincs okom, mert egy korrekt darab.


Az Isana körömlakklemosót az utóbbi időben Aveo-ra cseréltem, ez szerintem ugyanaz, csak talán kicsit olcsóbban, és ha Müller közelében járok, akkor is meg tudom venni. :)
Az örök kedvenc Nivea arclemosóból ez volt az utolsó előtti tubusom, valóban száraz bőrre tökéletes volt.

Nektek milyen gyorsan/lassan fogynak a kozmetikumok? :)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Nálam gyorsan fogy minden, mert többnyire csak egy termék van megbontva, vagy esetleg tusfürdőből 2-3, de azokat is el szoktam használni elég hamar. Észrevettem én is, hogy az Aveo ugyanaz, mint az Isana, a Müllerbe ráadásul gyakrabban járok, szóval többet szoktam venni belőle mindig. Nálam egy spirál sem tart ki fél évig, hét napból hatot spirálozok :)
  Fa tusfürdőből kókuszosat vettem, igen gyorsan fogyott, egy hónapig sem tartott ki. (Vagy valaki rájárt még...)
  A Sally Hansen a nyomdát elkeni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mostanában én is gyakrabban járok Müllerbe, mint Rossmannba. :)

   A Sally Hansent nem sokszor használtam nyomda fölé, de akkor nem kente el, viszont nem merek biztos választ adni, mert nekem az Avonnal sincs ilyen gondom, egy hozzászólónak pedig volt. :/

   Törlés
 2. Nálam minden nagyon de nagyon lassan fogy, kivéve az Aveo-s körömlakklemosót! Abból általában 3 üveggel veszek egyszerre, mert igencsak fogyóeszköz! Amúgy majd próbáld ki a lila változatát is, az is jó. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A körömlakklemosó nálam is gyorsan fogy, csak sokszor elfelejtem beletenni az ilyen bejegyzésekbe. :)

   A lilát is használom, igaz, csak nyomdázáshoz. :)

   Törlés
 3. Botrányosan rossz "fogyasztó" vagyok, mert a termékek végét szinte soha nem szoktam elhasználni, mindig elcsábulok az újra. Ez egyrészt őrült nagy pazarlás, másrészt pénzkidobás.
  De természetesen igyekszem megjavulni... 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a másik véglet vagyok, addig nem nyugszom, amíg el nem használok valamit. Anyagilag ez talán jobb, de más szempontból meg te jársz jól. :)

   Törlés
 4. Ahogy Audrey-nál, nálam is gyorsan fogy minden, mert nem szeretek párhuzamosan sok terméket használni. Spirál max két hónap, mert minden nap használom :) Essence fedőlakk havi egy elfogy :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A spirál neked annyi idő alatt ki is fogy? Vagy csak a szavatossága miatt cseréled le?
   Azért kérdezem, mert nekem pont a szempillafestékek szoktak lassan ürülni, pedig én is minden nap használom. :) Lehet, hogy keveset teszek fel?

   Törlés