CbL,

CbL - Tree of Lights

május 12, 2016 Arabella 3 Comments


Ki annyira butus, hogy a nyár várása helyett felken egy sötét, csupa-karácsony lakkot? Én, de kivételesen van mentségem: ez az árnyalat kivonásra kerül, hónapok múlva már nem lenne aktuális a bemutatása. 
Éppen ezért ez most egy kicsit kevesebb és gyengébb minőségű képet tartalmazó poszt lesz - arra jutottam, hogy ebben az esetben a gyorsaság az elsődleges. :)


A CbL ecsetről és az üvegről sokadjára már nem mesélnék hosszasan, annyit viszont muszáj megjegyeznem az előbbiről, hogy ez most tökéletes. Darabonként eltér (amit annyira nem díjazok), de nekem ezúttal egy kifogástalantól is jobbhoz van szerencsém.


Az alapja sötétzöld, ez egyértelmű, viszont fontos tisztáznom, hogy van egy enyhe, kékes fénye is. Pont olyan árnyalatú zöld, mint a fenyő tűlevelei. :) Ebben az alapban van egy kis holo az izgalom kedvéért, és a kellő, jó értelemben vett giccsfaktort a mikroglitterek biztosítják. 

Tudom, hogy sokaknak a piros lakkok jelentenek egyet a karácsonnyal, de én nem tudom/nem akarom egyetlen ünnephez kötni a pirosat, egész évben viselni akarom, az a kedvenc színem. :) A Tree of Lights viszont maga egy feldíszített fenyő leturmixolva, cseppfolyóssá téve és üvegbe öntve.

Emlékeztek még a Dance Legend Strutterre? Na, ez is majdnem annyira fotózhatatlan. Sokkal szebb, ragyogóbb élőben, de sajnos maradéktalanul egy képen sem sikerült visszaadni. 

A jelly-s alapnak köszönhetően szinte többdimenziós, olyan, mint a fenyőfa rétegei, és a közüle kikukucskáló fények.
Amíg a körmömön volt, jóformán éreztem a fenyő illatát, azt, hogy már megint túl sok sütit ettem,  hogy nem akarok mást csinálni, csak leülni a családdal a kanapéra, bekucorodni egy takaró alá, és naphosszat könnyed filmeket nézni.

Két vastagabb rétegben fed, a felkenésével nem árt kicsit ügyeskedni, és takarítani sem a legegyszerűbb, de nem is olyan nehezen kezelhető, mint ezek alapján tűnhet.

Biztos, hogy a következő néhány karácsony során ez lesz a körmömön.

Mint ahogy már a bevezetőben írtam, kifutó árnyalat, de a Harlow & Co.-nál még megtaláljátok, a Naillandnél pedig nagyon kedvező áron csíphetitek el. :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Szép. Nemcsak karácsonykor lehet ilyen zöldet felkenni, nail art részeként vagy tavaszi leveles manival is felkenhető ez az árnyalat szerintem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. meg amikor kedved van hozzá, szerintem :-)

   Törlés
  2. A tavaszi leveles minta nagyon jó ötlet, igaz, leveles lemezem (még) nincs. :) Bár ez a lakk nekem egy az egyben karácsonyi, nem is biztos, hogy akarnám más hangulatúvá alakítani.

   Törlés