Dance Legend,

Dance Legend - Strutter

augusztus 18, 2015 Arabella 20 Comments


Néha jó dolog listákat írni, tudatosan vásárolni (ruhák terén pl. esetemben muszáj, máskülönben nem lenne mit felvennem), viszont az igazán nagy szerelmek nálam javarészt impulzusvásárlások eredményei. Soha nem vágyakoztam a Strutter után, egyetlen róla készült képet látva sem éreztem azt, hogy kellene (bár ebben talán közrejátszhat az is, hogy nagyon nehezen fotózható, én is csak harmadjára lettem hellyel-közzel elégedett az eredménnyel), nem terveztem hónapokig a megvásárlását, csupán az utolsó pillanatban ösztönösen bedobtam a virtuális Nailland kosaramba.

Aztán megérkezett, felkentem és belezúgtam. Ki merem jelenteni, hogy ez a valaha volt legkülönlegesebb zöld (igen, zöld, csak a fotók szerkesztésekor tudatosult bennem, hogy az üvegében ennyire kékes, mert körmön messze nem ilyen mértékben az) lakkom, pedig láttam már néhányat.


Az üvege nem a szívem csücske, ha egy ezer forint alatti lakkról lenne szó, talán szó nélkül elmennék mellette, de egy ilyen (ár)kategóriájú és szépségű lakk színvonalasabb külcsínt érdemelne.
Az ecsete hangeres, nekem kissé keskeny, mert a lapított verziókat preferálom, és bár szeretem a hosszabb ecseteket, ez már én is túl hosszúnak érzem. Lehet vele körmöt festeni, de létezik ettől sokkal jobb is.Az alapja sötét kékeszöld crelly, ez van telis-tele holografikus pelyhekkel. A darabkák előszeretettel tapadnak az üveg falára, és ott még ezüstnek tűnnek, azonban felkenve a színes alapban ragyogó sárgászölddé válnak, és kiegyensúlyozzák a hideg zöld alapszínt.

Normál nappali fényben:

Erősebb fényben:Nagyon erős napsütésben:Tényleg nagyon nehezen fotózható, amit tudtam, megtettem, de így is csak 85%-ban adják vissza azt a képek, amit a körmömön láttam. Még telítettebb, még tüzesebb, még zöldebb ennél élőben.

Két réteg szükséges belőle, az állaga meglehetősen híg, amit én általában szeretek, viszont ez az erősen ívelt körmeim miatt nagyon könnyen ráfolyik a körömágyamra. De őszintén szólva amíg ilyen szép, felőlem oda folyik, ahová akar.

Nem hogy hasonló, de semmi ehhez fogható nem jut eszembe. Ragyogó és különleges, nagyon szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy a készletemben tudhatom.

Ajánlom Neked

20 megjegyzés:

 1. Szép színe van, megértem, hogy tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. És milyen jól áll!! :) Szerintem lassan majd én is beszerzem, mert minden képen belezúgok. :) Megértem, hogy neked is ekkora szerelem lett. *_*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Biztos vagyok benne, hogy te is nagyon-nagyon fogod szeretni, vedd meg minél hamarabb! :)

   Törlés
 3. Tényleg nagyon különleges, szinte belülről világít, én is imádom a Dance Legend lakkokat:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A pelyhek miatt valóban olyan, mintha belülről világítana. :)
   Nekem ez az első Dance Legend lakkom, de ezek után biztos, hogy nem az utolsó. Előbb vagy utóbb a Poison és a Bullet For My Valentine is kelleni fog.

   Törlés
 4. Én is Strutter lázban égek! Olyan gyönyörű!!!!!!

  VálaszTörlés
 5. Hú, ez a lakk NAGYON brutál! :OO

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az! :) Amikor felkentem, csak ámultam és bámultam.

   Törlés
 6. Gyönyörű ez a lakk! (: Imádom én is rendesen, üvegben, viselve, mindenhogy.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam Instagramon, hogy rajtad is volt a napokban. :)
   Szerintem egyébként bárki, aki tolerálja a zöld színt a körmén, az szeretné a Struttert, mert annyira különleges, hogy ezért nem lehet nem rajongani.

   Törlés
 7. Ez kegyetlenül gyönyörűségesen izzik, mintha lakkosüvegbe öntöttek volna egy sárkányt a tűzokádó torkával együtt! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg olyan, bár én néha összetört és cseppfolyósított drágakőre asszociálok róla. :)

   Törlés
 8. Iszonyat tudatosan felkészültem rá, hogy november előtt NEM kenem fel, mert annyi más van, és az meg nem érne, hogy őt gyakrabban használom. Erre meg idecsücsült az asztalra, a reszelők és az orly bonder mellé... esélyem sincs :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én az A-Englad Percevallal vagyok hasonlóan. Akárhány felkenendő lakkom van, azt muszáj újra és újra elővennem... de könnyen lehet, hogy a Strutter is csatlakozni fog hozzá. :)

   Törlés
 9. pedig nem akartam (mert ugye poison), de annyira gyönyörű 😊 (és nem egyformák)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én meg a Poison-t nem akartam megvenni, de muszáj lesz. :)
   Azt hiszem, ha van valaki, aki ki tudná használni mindkettőt, az te vagy. :)

   Törlés