CbL,

Csomagot kapni jó! #Nailland

május 14, 2016 Arabella 6 Comments

Egyre többször van lehetőségem egy-egy cég újdonságait kipróbálni, és az is előfordul, hogy rendelek valamit, ugyanis mostanra rájöttem, hogy sokkal jobban szeretek online vásárolni, mint hagyományos módon. Nemcsak azért, mert más formában elérhetetlen dolgokat is megtalálok, hanem mert így kétszer örülök: a rendelés leadásakor és akkor is, amikor megérkezik. Ráadásul a kicsomagolás egy plusz élmény. :)


Régóta tervezem már, hogy ha csomagot kapok, a kicsomagolás lépéseit megosztom veletek - ha nem is mindig, de legalább alkalmanként -, nos, végre itt az első ilyen bejegyzés. :)


A doboz mint látható, a Naillandtől van, ha körmömre való, még mindig, töretlenül ők a kedvenceim. Részben persze a választék okán, de sokkal inkább Madlen miatt. Többször is volt már ilyen-olyan problémám, és mindig segített, abban is hatalmas szerepe van, hogy ez a rendelés leadásra került.


Jöhet végre a tényleges kicsomagolás, viszont előbb még egy dolgot meg kell említenem: ebben a dobozban most nem csak az én dolgaim voltak, de nyilván csak a saját holmijaimat fogom megmutatni. 


Színes cukorkák, a Naillandtől már többedjére kapok ilyeneket. Kedves gesztus. :)


Az egész hajcihő kiváltó oka ez a lakk volt, a The New Nude. Nagyon-nagyon nekem való, tudtam, hogy tetszeni fog, de tegnap már ez volt rajtam, és nem, nem így van. Nem szimplán csak az én világom, hanem kész csoda ez a lakk, komolyan.


A Mundo de Unas arannyal szebben tudok nyomdázni, mint bármivel, ezért választottam még pár színt: Light Gold, Lemon Tree (elnéztem, és rögtön kettőt), Pastel Yellow, Fiji, Silver.


Hiába van egyre több lemezem, még mindig sokszor úgy érzem, hogy olyan stílusú mintám pont nincs, amilyen az adott színhez kellene. 


A virágos-cirádás lemezek a gyengéim, de trópusi hangulatú még nem volt, így aztán a Tropical 14 mellett döntöttem. Alig várom, hogy tegyek erről valamit sötétkékkel, feketével... bármivel a The New Nude-ra. 


Vonalas-geometrikus mintákból folyton hiányt szenvedek, de eddig valamiért nem tűnt fel soha a Sci-Fi 09, sőt... maga a Sci-Fi kollekció sem. A bal feslő háromszöges minta és a kettővel jobbra lévő a kedvencem eddig. :)


Én mindennel nagyon elégedett vagyok, a CbL-ről biztosan lesz poszt, és nyomdázásokat is mutatni fogok majd, minimum Instagramon

Mit szóltok ehhez a bejegyzéstípushoz? Lehet ilyen máskor is? :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Abszolút támogatom az ilyen jellegű bejegyzéseket! :) Nagyon kedvelem a szerzeményes, bontogatós típusúakat. A The New Nude-ról pedig várom majd a bejegyzésedet - nem kedvelem a zöld lakkokat, de ezt az árnyalatot kellemesnek találom. ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben, akkor lesz még. :) (Máskor jobban akarok koncentrálni a kicsomagolásra, és azt jobban is fotózni, de most nem akartam, mert akkor a ti dolgaitok is látszottak volna.)

   Igyekszem a bejegyzéssel, de délután is megnézheted, nem mostam le tegnap óta, és akár az üveget is elvihetem, ha gondolod. :)

   Törlés
 2. Igeeeen! A The New Nude-ra sárgával is nyomdázhatsz, ha már van ilyen lakkod, az az igazán trópusi. Meg az Avon narancs lakkra is lehet trópusi mintát nyomni. Jól belehúztál a lemezekbe :) Én próbálom visszafogni magam, de így is sikerült összegyűjteni 12 MoYou lemezt, mást már nem gyűjtök, a BPS, Moyra lemezeimet alig veszem elő.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Értettem, fogok akkor csinálni máskor is ilyet. :) (Illetve egy TBS már le van fotózva, csak még nem néztem vissza a képeket.)

   A sárga is jó ötlet, köszönöm, és az korábbi tipped alapján az Avon naranccsal pont ez volt a tervem, arannyal nyomdázom rá majd valamelyik trópusi mintát. Lehet, hogy este meg is csinálom. :)

   Ezekkel együtt nekem is 12 MoYou-m van, plusz egy Petla. Sok lemezt már én sem szeretnék, viszont úgy érzem, hogy ezeket jobban ki tudom használni, mint a lakkokat... abból már tényleg nagyon sok van. :/

   Törlés
 3. Annyira tetszik ez a poszt, szerintem jótékony hatással vannak a kedvemre ezek a színek. :D
  Én is nagyon várom a The New Nude tesztet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is jobb kedvem lett, amikor a képeket szerkesztettem. :)
   Megpróbálok minél hamarabb írni róla, de sajnos sem tegnap, sem ma nem tudtam lefényképezni, ez a szürkeség nem fotózásbarát. :/

   Törlés