balzsam,

Vitalcare Luxury Argan hajkondicionáló

április 08, 2016 Arabella 6 Comments

Hajápolás vagy csak általában haj témakörben volt néhány melléfogásom az utóbbi időben, ezért kénytelen vagyok újabb és újabb dolgokkal kísérletezni. Így aztán nagyon örültem, amikor kipróbálhattam a Vitalcare Luxury Argan családjának balzsamát, pláne, hogy minden jel arra mutatott, hogy be fog válni.


Pont azt ígérte, amire vágyom: bőséges táplálást és könnyű, kellemes tapintású hajat. Viszont ezek az ígéretek ritkán teljesülnek, azonban az, hogy kicsit magasabb az ára, mint az átlag drogériás daraboké, még bizakodóbbá tett, ugyanis eddig azt tapasztaltam, hogy a hajkencéknél szoros az összefüggés az ár és a hatékonyság között.


A flakonja teljesen korrekt, a karcsú forma nekem kimondottan tetszik, és nincs is vele probléma. Egyedül talán azt tudnám felhozni ellene, hogy az utolsó cseppeket valószínűleg nehéz lesz kinyerni belőle, de ez sűrűbb termékek esetén mindig így van.


A kondicionáló viszonylag testes - már ez is jelzi a várható hatást :) - , és élénk, sárgás színe van, én mindig sütőtökpürére asszociálok róla. Az illata kellemes, de nem a legmodernebb. Elég meghatározhatatlan, egyedül némi virágosságot vélek felfedezni benne, számomra ez a virágbolt illat.

Nem tudom/akarom tovább húzni a dolgot: nekem egyértelműen bevált. Nagyon.

Én általában samponozás után balzsamot teszek fel, szinte egészen a hajtövektől kezdődően, hagyom pihenni pár percet, lemosom, majd jöhet a pakolás. Eszembe sem jutna egyiket sem kihagyni, viszont az első alkalmakkor a teszt kedvéért mindent félretettem, és a sampon után csak ezt használtam.
Arra számítottam, hogy még a legjobb eshetőség szerint is érezni fogja a pakolás hiányát a hajam, és a szokásostól is nehezebben kezelhető lesz.

Nos, nem mondom, hogy a plusz termék nem tett volna jót, de csak hajszálnyival lettek durvább tapintásúak a fürtjeim, ha kizárólag ezt használtam. És ez több, mint jó eredmény. A szokásos sampon-balzsam-pakolás rutinomba beépítve pedig úgy teljesít, mint a majdnem kétszer ennyibe kerülő, professzionális balzsamom. Lággyá, selymessé és kezelhetőbbé teszi a hajamat, ami ráadásképp formázhatóbb is.
Ettől több nekem nem kell. :)

A kondicionálót a DM polcain vagy a takemeshop.hu-n találjátok meg, és ha még nem tettétek volna, olvassátok el Kamilla tesztjét a család spay balzsamáról és a Vitalcare samponról.

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Nekem van fodrásztól vett argánolajom, irtó hamar megszárad a hajam, ha azzal kenem be. Tényleg selymesebb tőle a haj, szebben is áll. Megnézem ezt a terméket is, ha elöl van az INCI-ben az argánolaj, akkor érdemes megvenni. Azért nem semmi minden hajmosás után hajpakolás, erre én lusta lennék háromnaponta, hajszárítás is max. öt perc.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én háromnaponta vagyok lusta hajat mosni. :) Nekem ötnaponta kellene, mert akkor már nem az igazi, de igyekszem elnyújtani, amennyire csak tudom.

   Öt perc alatt teljesen meg is szárad a hajad? Nekem minimum húsz perc kell, de inkább harminc. :/

   Törlés
  2. A végeket nem szoktam beszárítani, csak a hajtőnél átfújatom, nekem hosszú hajam van, fene se szárogatja tovább :) De a fodrász is sokáig szárítja, hát ahhoz nekem nincs türelmem, emiatt csak este mosok hajat.

   Törlés
  3. Én is csak este szoktam, és szintén ezért, mert sokszor ellustálkodom, és a végeit már nem szárítom meg. Bár az utóbbi időben leszoktam erről, nem olyan régen volt arc- és homloküreggyulladásom, muszáj óvatosabbnak lennem. :/

   Törlés
 2. Jézusom, rendesen megijedtem a színe láttán, ez elég durva :DD És cuki vagy, hogy belinkelted a tesztem <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg erős színe van, és a linkelés volt a minimum. :)

   Törlés