körömlakk,

RdL - Walk of Fawn

április 04, 2016 Arabella 6 Comments


A Rival de Loop holo lakkjait kifejezetten szeretem, így különösen örültem, amikor a Hollywood Fever trendkiadásban megjelent két új szín. Viszont mikor mindenki sorra posztolta a bejegyzéseket, nálunk még híre-hamva sem volt az újdonságoknak, később pedig nem jártam a Rossmann közelében. A múlt héten azonban betévedtem, és egy teli állvány fogadott - ezek szerint nem késtem el nagyon a bejegyzéssel. :)


A üvege a Lovely lakkokéhoz hasonló, csak fém kupakkal. Ehhez a témához szerintem sokkal jobban illik ez a forma, mint a hagyományos Rival de Loop, apróság, de ezzel is sikerült megnyerniük. Amivel viszont nem, az az ecset. Az alakja jó lenne - lekerekített, lapított -, viszont az enyém hibás, összevissza cikcakkos, szinte használhatatlan.


A Walk of Fawn egyértelműen nude, de nem a legvilágosabb fajtából, ráadásul egyértelműen sárgás tónusú. A holo azonban hűvös fénnyel jelenik meg benne, az üvegben még erősebb az ezüstösség, felkenve gyengül, de úgy is bőven látható.
Az állaga viszonylag folyós, és nem a legkönnyebben kezelhető, ebben a tekintetben elmarad a márka többi darabjától, de komoly panaszra nincs okom. Két jól el talált, vastagabb rétegben fed, fedőlakk nem árt rá, bár ezt igazából mindig elmondhatnám. :)

Tapasztalat nélkül eszem ágában sem lett volna megvenni, viszont mostanra rájöttem, hogy annak ellenére, hogy egyértelműen hideg színtípusba tartozom és világos a bőröm, a sötétebb és meleg tónusú nude árnyalatok állnak jobban a körmömön. Nem volt még holo nude lakk (krém igen), ami ennyire harmonikus lett volna rajtam, ennek ellenére rajongani nem tudok érte. Viszont ez az én bűnöm: nem vagyok és soha nem is leszek nude rajongó. :) 
Évente egyszer vagy kétszer, esetleg díszítéshez elő fogom venni, pont ezért nem ér nekem többet ez az árnyalat (úgy sejtem, hogy a CbL Hot Buttered Rum hasonló lehet), viszont éppen ennyit igen. 

A többi nude holo lakkom mellett:

A-England Her Rose Adagio, Rival de Loop Walk of Fawn, Moyra 252A képek kicsit csalókák, de kiindulásnak és viszonyításnak jók. Az A-England elméletileg rózsaszínes, a valóságban az én bőröm kiüti belőle a rózsásságot, és jóformán szürke lesz, a Walk of Fawn ennyire soha nem sötét, de a tónusát jól visszaadja. A Moyra valódi bézs, a legholografikusabb a három közül.

Kihagyhatatlan vételnek nem tartom, de ha a hidegebb és világos nude-ok nem működnek rajtatok, megér egy próbát. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Addig tetszett, míg meg nem láttam a másik kettő mellett. A Moyrát én szinte csak nyomdázáshoz használom, a Her rose helyett is inkább az élénkebbeket szoktam választani. Pedig tetszenek a nude-ok, de magamon olyan semmilyennek látom őket, csak ha elegáns visszafogott mani kell, akkor kenem fel őket. Anyun is szürke a Her rose, érdekes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira nem sötét soha, mint az összehasonlító képeken, de ilyen sárgás. Így nekem sem tetszene, de már kitapasztaltam, hogy az én bőrszínemhez ez lehet a legjobb. :)

   Én is semmilyennek látom a nude lakkokat magamon, igazság szerint még ha nagyon-nagyon muszáj visszafogott lakkot felkenni, akkor is szívesebben válaszok valamilyen más, tompább színt.

   Törlés
 2. Amúgy én tuti UFO vagyok, de ez nekem arany. Nekem is megvan, de valahogy rajtam ilyen arany beütésű inkább, majd készítek róla fotókat. Nekem a nude az sokkal szemlegesebb, ez ahhoz képest feltűnő. Mikor először láttam, hogy nude-ozza mindenki, nekem akkor is aranynak tűnt :D És nem vagyok, se színvak, se színtévesztő. A Moyrás, inkább nude nekem. Bár rajtam ezüstösen mutat...úgyhogy megint elvérzett a dolog :D de ha jól láttam az Avonnál májusban lesz nude holo is, már le is adtam rájuk egy rendelést. Kíváncsi vagyok. Egyébként szerintem ez kifejezetten jól áll neked.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Üvegben is aranynak látod? Vagy csak felkenve?
   Szerintem az aranytól nagyon távol áll, de azt elképzelhetőnek tartom, hogy mint ahogy rajtam az A-England szürke lesz, ez rajtad arany.

   Törlés
 3. Eszméletlenül boldoggá tettél! Egy csomó ideje gondolkodom azon, hogy a Moyra Infinity mellé kell-e ez is, olyan hasonlónak tűnt, de sehol sem volt róluk közös kép, de most, hogy lett - kell. :D

  VálaszTörlés