Glam Polish,

Glam Polish - Scorpio

március 24, 2016 Arabella 12 Comments

Biztos voltam benne, hogy írtam már Glam Polish lakkról a blogon, mert a Hypnotic Polish exkluzív kollekcióból a Leo nagy-nagy szerelmem, azonban a címkék begépelésekor rá kellett jönnöm, hogy nem. És már tudom is, hogy miért nem: ugyanis nagyon, ismétlem, nagyon nehéz fotózni a márka lakkjait. Egyszerre szemkiverősen élénkek, de közben mégis van bennük egy kis bágyadt tompaság. Fényképezőgép legyen a talpán, ami ezt vissza tudja adni, viszont a Scorpio esetén sokadik próbálkozásra szerencsére sikerült. :)


A dizájnja meglehetősen egyszerű, de a logó már-már cukivá teszi, számomra talán túlzottan is. A fehér kupak nem kelt kifejezetten minőségi érzetet, ennek ellenére nekem tetszik, mert ezzel kicsit kilóg a sorból a sok feketeség közül. 
Az ecsete hagyományos kialakítású, nem bánnám, ha lapított lenne, de természetesen így is használható.
Én képek alapján egy nagyon erőteljes, rikító sárgát vártam, ehhez képest kicsit mást kaptam. Az alapszíne sárga, de egyszerre aranyba hajló, és enyhén, tényleg csak enyhén zöldes. Ez van bőven megszórva a Glam Polishtól már jól ismert holo glitterekkel, amelyek ezúttal néha kicsit sötétebb, bronzos árnyalatban pompáznak, s ezzel teltséget kölcsönöznek a lakknak.Tipikus franken állaga van, sűrű, már-már habos, szinte érezni a benne lévő szemcséket és pigmenteket. Emiatt én kicsit nehezebben boldogulok vele, mert eleve a folyósabb formulát preferálom, de egy kis odafigyeléssel persze szépen fel lehet vinni. 
Két rétegben fed, a glitterek miatt mindenképp megkíván egy vastag vagy két vékonyabb réteg fedőlakkot.
A sárgáról általában azt szokták mondani, hogy vidám, friss, tavaszias. Szerintem ez nem kifejezetten az. Inkább pusztító. Nem tudom, miért ezt a jelzőt találom a leginkább hozzá illőnek, de amióta megláttam az első képeken, így gondolok rá. 

Annyira más, annyira elvetemült, annyira... irracionális és földöntúli ez az aranyló sárga. Mindentől különbözik, idáig hasonlót elképzelni sem tudtam. Nem számít, hogy klasszikus értelemben véve szép-e, számomra az is lényegtelen, hogy jól áll-e, túllép ezeken a kereteken. Ilyen, és lehet ezért szeretni vagy nem szeretni, de közömbösnek lenni iránta... nem hinném.

Engem mindenesetre elbűvölt.

Jaj, és mindig ez a muzsika jut eszembe róla, főleg a második fele, és nem csak Freddie öltözéke miatt:Minden lakkra igaz, de erre végkép, hogy nem mindenkihez illik - rajtam például szinte az összes nude idegen, ezt viszont kedvelem, de csak az extrémebb színek rajongóinak merném a figyelmébe ajánlani. :)

A Scorpio is a store exclusive Zodiac kollekció része, egyedül a Hypnotic Polish-nál elérhető.

Ajánlom Neked

12 megjegyzés:

 1. Sátáni megjelenésű körömlakk, és brutálisan szép, gratulálok a fotókhoz is, majdnem félrenyeltem a kávémat miattuk! :D :D
  Tökéletes jellemzést írtál erről a körömlakkról, élményt volt olvasni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon kedves vagy, örülök, hogy tetszett a poszt! :)

   Törlés
 2. nem szoktam megírni, ha valami nem tetszik, olyankor inkább nem mondok semmit, de mivel említetted, hogy ez a lakk szerinted végletes, muszáj megemlítenem, hogy mennyire nagyon taszít, miközben látom, hogy gyönyörű. :-) mondjuk én a sárga aranyat eleve nem viselem el, ékszerem sincs ilyen, és tetszeni sem szokott, de ezt a lakkot elnézném órákig úgy, hogy közben viszolygok is tőle.
  a zene meg telitalálat hozzá, bár a queen-nel (és ezzel a számmal) kapcsolatban nem érzek semmiféle kettősséget, fenntartás nélkül imádom :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyanígy voltam vele, miután megérkezett, mert egy kicsit másabb, hidegebb sárgát vártam, de nagyon hamar megbarátkoztam vele. :) Alapvetően én is jobban szeretem az ezüstöt az aranynál, és a hideg színeket keresem, de néha be-becsúszik egy ilyen is.

   A Queen-t én is nagyon kedvelem, ezt a számot meg különösen. Az elmúlt pár hétben volt egy időszak, amikor minden zene zavart (ami nálam nagyon nagy szó, és nem jelent jót), és ez volt az első, amit jól esett hallani. :)

   Törlés
 3. Annyira jók a fotóid, hogy rákívántam erre a lakkra, pedig nem vagyok oda a sárgákért :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek úgy örülök, mert arra törekszem, hogy mindig kicsit jobbak legyenek a fotóim, és ezek szerint most sikerült. :)

   Viszont ha nem vagy sárgás, inkább lebeszélnélek róla, mert ez nagyon, tényleg nagyon rikítóan sárga, a pasztellesebb sárgák általában hordhatóbbak.

   Törlés
 4. Hát igen, eléggé sárga :) Nem mondom, hogy sosem kenném fel, mert mit lehet tudni, de mostanában tuti nem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazság szerint nem is nagyon tudom elképzelni rajtad, ha már sárga, akkor inkább az Essence Love is in the air, az sokkal finomabb. :) Bár tudom, az Essence lakkok neked nem váltak be. :/

   Törlés
 5. Megkívánni sose fogom, de annyira jól jellemezted, tényleg "pusztító"! És pont emiatt baromira tetszik! Máson. :))) Nagyon csípem az ilyen attraktív, merész, eredeti árnyalatokat és a márkát, amiért bevállalja őket. Szeretem, ha egy brand felvállalja, hogy nem kifejezetten tömegcuccokat készít.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon szeretem, ha egy márka mer vállalni egy olyan terméket, ami kilóg a sorból. Vagy amiről sejthető, hogy ellentétes véleményeket kap majd. Ezért szeretem egyébként a Cirque-t is. :)

   Törlés
 6. Nekem kifejezetten tetszik.Nagyon nyári,nagyon sok minta jól állna neki :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Legközelebb fogok is tenni rá valamilyen mintát, szerintem is nagyon jó alap nyomdázáshoz vagy bármilyen díszítéshez. :)

   Törlés