Essence,

Essence új szortiment

január 01, 2016 Arabella 14 Comments

Az utóbbi időben rendre áradoztam a Catrice újdonságairól, az Essence viszont egyre kevésbé varázsolt el - nos, most nem ez a helyzet. A Catrice tavasszal érkező termékei is tetszenek, de az Essence új szortimentje tűnik számomra bombasikernek. Lássuk, miért. :)

SZEM 

  
 
 

Több új szemfestékcsalád is érkezik, ezek közül engem a The Velvets legvilágosabb színe nyűgözött le azonnal (árnyalatnevekkel sajnos még nem tudok szolgálni). Hidegnek, de mégsem túl fagyosnak tűnik, engem kicsit emlékeztet a korábbi Mystic Lemonra. A metál finisűek is izgalmasnak tűnnek, de a színes tusok sem hétköznapiak, és az élénkítő hatású bázis is érdekes lehet.

SZEMÖLDÖK

  
 

Biztos vagyok benne, hogy a tégelyes szemöldökzselé megjelenésének sokan örülnek, ez a tubusos verziókkal ellentétben valószínűleg már kisebb hiányosságok pótlására is alkalmas lesz. Engem azonban az áttetsző, vízálló szemöldökspirál csigázott fel, nyáron nagyon praktikus lehet. 

SZÁJ 
Ebben a szekcióban van minden, amit eddig elképzelni sem tudtam: multifunkciós ceruza és rúzs egyben, matt és fényes ceruzák, valamint színélénkítő alap. Ezekhez képest talán kicsit átlagosabbak, de én a BB szájfényeket és az ajakolajokat sem felejteném el. :)

ARC 
  


A kontúr paletta megjelenésére szinte esküdni mertem volna, ahogy a highlighterre is, ami nekem inkább bronzosító-highlighter átmenetnek tűnik, amit egyáltalán nem bánok, ugyanis világos bőrre ezeknél természetesebb hatású bronzer nem létezik. A hab állagú korrektorokkal is szívesen tennék egy próbát, talán lesz konkurenciája a Catrice Camouflage-nak? :)
KÖRÖM 
 
 
A színes lakkok most a tőlem klasszikusabb ízlésűeknek kedveznek, a kiegészítők között viszont bőven van olyasmi, amit a vagányabbak is szívesen kipróbálnának. Engem főleg a topperek érdekelnek. :)

ECSETEK, KIEGÉSZÍTŐK

 
 
 A sminkfixáló és az ecsettisztító spray két olyan újdonság, amiket már évek óta hiányolok a drogériákból, de az ecseteknek, szivacsoknak és puffniknak is örülök, mert ezekben általában jó a márka.

Nektek hogy tetszenek? :)

Ajánlom Neked

14 megjegyzés:

 1. Te jó ég, előre félek, mennyi pénzt fogok otthagyni a Müllerben...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is! Most sajnos(?) nagyon sok minden tetszik. :(

   Törlés
 2. Húha, csodálatos dolgok jönnek! Belehúzott most az Essence. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek, ezek az újdonságok nagyon erősnek tűnnek. :)

   Törlés
 3. Hú mennyi szépség! :) Persze zöme úgyis a 2-3 méteres állványokon lesz, úgyhogy még nem élem bele magam, de nehéz kibírni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nem tudom, hogy mi melyik állványra kerül. :( Nálunk pár hete már van harmadik méter is, de tudom, hogy még közel sincs mindenütt így, viszont hátha tovább javul a tendencia. :)

   Törlés
 4. Nagyon ígéretes cuccok, nem is tudom, hova kapkodjak! Ámulok-bámulok! Alig várom, hogy kikerüljön az új szortiment.

  VálaszTörlés
 5. Meglepően jó dolgok! Biztos megnézem az állványt a Müllerben, bár a lakkoknál jobb lenne, ha becsuknám a szemem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rám most a szájkencék és a szemhéjpúderek lesznek veszélyesek, na meg a fújós mütyürkék. Plusz a hab állagú korrektor és a highlighter.

   Egyébként számomra is meglepő, hogy hirtelen mennyi jó dologgal rukkoltak elő. :)

   Törlés
 6. Az új színes tusok nagyon szimpatikusak, illetve a jumbo szájceruzák :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A tusok nekem is, a jumbo-k pedig hiánypótlóak. :)

   Törlés
 7. Wow, ez tényleg erős felhozatal! Igazán kíváncsi lettem, remélem élőben is ilyen szépek lesznek az árnyalatok. A legjobban a jumbo ceruzák, színes tusok, velvet stick szájravalók és a "porcelán" körömlakkok tetszenek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor tényleg nem csak engem győzött most meg az Essence. :)

   Törlés