Essence,

Essence kifutó termékek

január 03, 2016 Arabella 12 Comments

Az Essence újdonságairól már volt poszt, de természetesen ezekért cserébe néhány terméktől el is kell búcsúznunk. Nézzük most ezeket. :)

SZEM

 

Ez az a szekció, amiből semmit nem sajnálok nagyon, számomra talán csak a jumbo ceruzák lehetnek érdekesek, de a többiek helyett részemről nyugodtan jöhetnek az új termékek.

ARC
  
 


Itt már kicsit más a helyzet, a színes korrektorokkal és a Silky Touch pirosítókkal is kacérkodom már egy ideje, de eddig mindig lebeszéltem magam róluk. Egyrészt jó, hogy most kifutó áron próbálhatom ki őket, másrészt rossz, hogy ha beválnak, nem lesz utánpótlás. 

AJKAK


A Lip Candies 02-es árnyalatát előszeretettel használom, az eddigi legjobb drogériás szépítő szájfénynek tartom, ha még nem tettétek, érdemes lehet rá lecsapni, másért viszont nem fáj a szívem.

KÖRÖM

Ha eddig még nem ismertétek, nézzétek meg a Space Queen lakkot (The Gel 06), amíg még lehet. A legolcsóbb holo fedőlakk, sötét alapon szinte galaxishatású. Az extrémebb színek kedvelőinek a Don't be shy! (The Gel 27) lehet szuper vétel, plusz a sötét és a metál családot is megéri szemügyre venni.


KIEGÉSZÍTŐK
   
 Nem vagyok nagy kézfertőtlenítő rajongó, de az Essence meglepően jókat kreál, kifutó áron egy-két tartalékot is érdemes lehet venni, talán még én is így fogok tenni. A hajgumikról sok jót hallottam, de személyes tapasztalatom még nincs. :)

Fogtok hiányolni valamit?

Ajánlom Neked

12 megjegyzés:

 1. A The Darks lakkos kollekció elég tetszetős, pláne 250 Ft-ért. Lehet, hogy meg fogom tekinteni közelebbről őket :) Müllerben már akciózzák őket?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Darks nekem is tetszik, viszont biztos, hogy 250 forintba kerülnek a kifutó dolgok? Nekem 350 vagy 399 rémlik.
   Sajnos nem tudom, hogy mikortól kezdődik az akció, de meg fogom kérdezni, és ha kapok választ, jeleznem majd. :)

   Törlés
 2. Mikortól lehet számítani ezekre kifutó áron? Nekem a lakkok és a púderek közül tetszik néhány :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos még nem tudok pontosabbat, de megérdeklődöm.
   A lakkok között szerintem is van pár jó vétel. :)

   Törlés
 3. Sokallom az állandó frissítéseket, a termékek nagy részét ráadásul visszakapjuk pepitában... persze mindig van egy-kettő az újak között, ami felcsigáz, de akkor is. Lehet, hogy öregszem :)
  Na mindegy, a The Darks körömlakkokat sajnálom, nem mintha nem lennék tele hasonló színekkel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez nem öregedés kérdése szerintem. :) Tényleg sok kifutó holmi szokott visszajönni kisebb módosítással trendkiadásban vagy akár az új szortimenttel.

   Nekem is sok hasonló lakkom van, de pont ezek a gyengéim. (Na meg a pirosak.)

   Törlés
 4. A szemhéjtusokból betáraznék, ugyanezt az Essence tust használom, csak az ecsetes verziót, olcsóbban jobban szeretném ;] Egyébként a három pirosító szimpatikus, ha marad belőle, egyet tuti haza fogok hozni, illetve a két quattro is tetszetős, amolyan "elutazom két napra, bedobok valamit a táskámba" típusúak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A pirosítók közül én is szeretnék egyet kipróbálni. :)
   A kis paletták szerintem pont olyanok, amilyet írsz. Épp elegek két-három napra, a minőségük sem szokott nagyon vészes lenni, ugyanakkor nem is félti őket túlzottan az ember.

   Törlés
 5. The Blush Up pirosítókról jókat hallottam, én azt próbálnám ki, ha sikerül elcsípnem, illetve lakkokat :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A színátmenetes pirosítókat nem ismerem, de a lakkokkal nem hibázhatsz nagyot, a kifutó árukat bőven megérik. :)

   Törlés
 6. Hú, ezt már nem lehet követni, csatlakozom én is ahhoz a véleményhez, hogy túl sok a frissítés. Télen elég minimálsminkben nyomom, főleg ebben a havas időben, majd ha kisüt a nap, akkor jobban rá leszek kattanva a sminkekre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Követni tényleg nem lehet, még én sem tudom, pedig azért sokkal-sokkal több információ jut el hozzám (akár csak külföldi blogok olvasása során), mint egy átlagos nőhöz. De azt hiszem, a frissítéseknél a márka szempontjából nem is a követhetőség a cél, hanem az, hogy pörgessék a termékeket.

   Én az utóbbi két-három hétben váltottam minimálra, és időhiány miatt valószínűleg január végéig így is fog maradni. :)

   Törlés