Avon,

Avon Luxe - Shine Brillance rúzs

január 05, 2016 Arabella 4 Comments

Ahogy a képek is mutatják, csöppet megcsúsztam ezzel a teszttel, de mentségemül fel tudom hozni azt, hogy ezt a rúzst muszáj volt kicsit hosszabban próbálgatnom ahhoz, hogy biztos legyek a róla alkotott véleményemben.

Avon Luxe Shine Brillance

Mostanra sikerült megbarátkoznom a matt ajkakkal is, de azok még mindig különlegességszámba mennek számomra, és azt hiszem, ez így is fog maradni, mert az én igazi favoritjaim a fényes rúzsok. Egyrészt szükségem van némi ragyogásra, mert kell valami, ami felüdíti az arcomat, másrészt ezek könnyebben használhatóak és komfortosabb érzetet biztosítanak.
Viszont ha már fény, én nem feltétlenül állok meg a vizes hatásnál - a csillámos vagy szinte már metálba hajló finistől sem rettenek meg. Ezek alapján úgy gondoltam, hogy az AVON Luxe vonalának új rúzscsaládját, a Shine Brillance-t szinte nekem találták ki, és... nos, láthattátok már a decemberi kedvenceimnél, úgyhogy nem tévedtem nagyot. :)

Avon Luxe Shine Brillance Shiny Rouge

A csomagolása nagyon elegáns, nem mindig nyeri el a tetszésemet az arany külső, de ebben az esetben igen: a karcsú formával és a matt felirattal kifejezetten mutatós. Jól záródik, de kinyitni mégsem nehéz, azt viszont muszáj megemlítenem, hogy kicsit könnyebb, mint amire számítottam, azonban ennek ellenére sem érzem sérülékenynek.

Avon Luxe Shiny Rouge

Illata nincs, az állaga pedig a lehető legjobb. A tokban még kemény, de ahogy a számoz érintem, már szinte bársonyosnak érzem, felkenve pedig vajszerűvé válik, azonban ennek ellenére nem csúszkál, hanem stabilan a helyén marad.

Avon Luxe Shine Brillance

Az én árnyalatom a Shiny Rouge fantázianevet viseli, én mégsem pirosnak, sokkal inkább kissé áttetsző hússzínűnek tartom - rajtam igazi "szám színe, csak szebb" hatása van. Közelről nézve jól látszik, hogy sok-sok apró, leginkább ezüstben játszó csillámmal van feldobva, de ezek az ajkakon egységes, enyhén metál fénybe olvadnak.

A tartóssága átlagos, és bár becsapós az állaga - ezért is kellett több idő a kitapasztalására - önmagában nem táplál. Olyan érzetet kelt a viselése közben, mintha hidratálna, de nem teszi, viszont nem is szárít, hajszálnyit sem.

Az ünnepi, sőt... lényegében a decemberi sminkjeim oszlopos tagja volt, tipikusan olyan darab, ami az egyébként minimál sminkeket feldobja, kicsit többé teszi, fontos azonban, hogy a hangsúly a kicsiten van, mert mégsem válik tőle túl alkalmivá az összhatás.

A fénylő, és főleg a csillámos mivolta miatt nem lesz mindenki kedvence, de aki hozzám hasonlóan szereti ezt a finist, annak érdemes megnéznie, mert a maga kategóriájában kifogástalan.

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. A színe tényleg szép, de hétköznapra nekem túl sok, ha csillámlik is. Decemberben, karácsonyvárós időszakban viszont telitalálat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A csillámok felkenve nem észrevehetőek, de határozottan fényes, olyan, mint a képen.
   Nekem ez még belefér, én inkább a matt ajkakkal vagyok óvatos, de valóban van benne valami ünnepi. :)

   Törlés
 2. Milyen szokatlan téged ilyen visszafogott színű rúzzsal látni :)
  Régen imádtam a csillámos rúzsokat, szinte csak olyanom volt, de ma már inkább matt párti vagyok. Ettől függetlenül ez a rúzs nagyon szépen mutat rajtad :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!
   Ilyen színeket még szoktam hordani, ettől kicsit is világosabbakat viszont már nem, azok nekem is szokatlanok. :)
   Mostanra én is megkedveltem a matt rúzsokat, de a fényesek még mindig közelebb állnak hozzám. :)

   Törlés