Avon,

Decemberi kedvencek

december 31, 2015 Arabella 5 Comments

Tudom, hogy a többség ilyenkor éves kedvenceket készít vagy azt olvasna szívesen, de nekem már olyan távolinak tűnik a tavasz és a nyár, hogy maradtam a decemberi favoritoknál. :)


Még mindig tartom, hogy a Catrice matt palettája nem a legacélosabb minőségű, azonban az elmúlt hetekben ennek ellenére is gyakran elővettem, mert zavart a kihasználatlansága. A képen nem látszik, de a két világos színben már egész szép mélyedés van.


Igazság szerint az összes birtokomban lévő Lush terméket idetehetném, viszont most talán az Oatifix a legnagyobb újdonság. Nagyon jól táplál, a bőröm egyenesen rajong érte, és azon túl, hogy a szavatosságához képest kicsit nagy kiszerelés, nem tudok semmit felhozni ellene. 

A fekete Bourjois szemceruza nemcsak decemberi, hanem novemberi kedvenc is, csak akkor elfelejtődött. Hiperfekete, nem karcol, az első pillanatokban még elmaszatolható, de ha megszárad, már stabilan a helyén marad. Messze a legjobb ceruza, amivel eddig dolgom volt. 


A NYX HB korrektoromnak a végére értem, így most már kizárólag a Catrice-t használom. A színe tökéletes, jól fed és tartós is, ezzel a nap végére sem tűnik elő a pandamaci mivoltom. 

A Korres rózsás ajakvaját szeretném lassan elhasználni, ezért gyakran előkerült, de azon kívül, hogy kevésbé pigmentált, mint szeretném, nincs is panaszom rá. 

A legújabb kedvencem az Avon Luse Shine Brillance rúzs, a finise mesés, az állaga is jó és a viselete is roppant komfortos, de majd részletesebben is írok róla a saját posztjában. :)


Decemberben tartolt a Colors by Llarowe, az ünnepre a Santa Baby-vel hangolódtam, és karácsonykor is ez volt a körmömön. Ha valami másra, kevésbé klasszikusra vágytam, a Fairy Dust-ot kentem fel, de a 976-Babe is egyértelmű befutó. Nem piros, csak majdnem, de mégis van benne valami ünnepi. 


Megszegtem a magamnak állított szabályt, amely szerint nem vehetek több bizsut. Ennek a nyakláncnak (és főleg a medálnak) nem tudtam ellenállni. Nem hordtam sokat és nem is arra a célra rendeltem, mert sejtettem, hogy a kidolgozása nem lesz az igazi, számomra ez egy jelkép, és bizonyos helyzetekben szinte kabalaként tartom a közelemben.

A Sally Hansen Big Shiny fedőlakk impulzusvásárlás eredménye, nem tudja, amit ígér, nem különösebben fényes, viszont mindent nagyon tartóssá tesz, még a rólam szinte hámló ILNP Diablo-t is. 


A tél és a karácsony egyet jelent számomra ezzel a mandulás, vaníliás, de mégis szinte már boszorkányos édességáradattal. Nem ez az állandó parfümöm, nagyon sok helyzetben elképzelni sem tudnám, de az elmúlt hetekben ez esett igazán jól. 


A képen látható már a második flakonom a Tigi S-Factor hővédőből, még mindig messze-messze ezt tartom a legjobbnak. Most már biztosan ki merem jelenteni, hogy tényleg védi a hajat, de ezen felül selymesebbé és kezelhetőbbé is teszi, plusz nem is fogy túl gyorsan. Ritkán írok ilyet, viszont ez tényleg megéri a csöppet sem pénztárcabarát árát. 

Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Nekem csak lakkos újdonságaim vannak, az AE új kollekciójából ill. a Paper Route. És most már tényleg vissza kellene fognom magam a lakkvásárlással, persze a Moyra nem számít :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Paper Route hogy tetszik? :) Sokáig gondolkodtam rajta, de aztán inkább kihagytam.

   Törlés
 2. Szürke holos lakk, színes mintával nagyon tetszik, de jobb lenne, ha fehérebb lenne, úgyhogy inkább fedőlakként használom fehér lakkra, úgy csodaszép havas lakk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor nekem a CbL Fairy Dust mellé fölösleges lenne, a leírásod alapján nagyon hasonlónak tűnnek. :)

   Törlés
 3. Azt is néztem, de kettő minek, meg hát bele vagyok szerelmesedve az AE Cathybe, már a koronáig elhasználtam belőle :) nagyobb kedvenc, mint a Paper R., sosem gondoltam volna.

  VálaszTörlés