körömlakk,

Rival de Loop Fireworks

december 29, 2015 Arabella 4 Comments


Még a nyár folyamán került hozzám ez a lakk, azonban már akkor is tudtam, hogy év végén fogom megmutatni, mert ennél a toppernél nem tudok elképzelni alkalmasabb körömre valót Szilveszterre.


A Rival de Looptól már megszokott, de közel sem eleget dicsért üvegben és ecsettel érkezik, ez utóbbi lapított, legyezőszerű kialakításával szinte játék a lakkozás. Az átlátszó alapban rengeteg kisebb és nagyobb glitter található, és sem a formák, sem a színek tekintetében nincs egység. A hatszögletűtől a kereken át a sárgától a zöldön keresztül a liláig van benne minden: olyan, mint egy vidám konfettizápor. 


Az első pillanattól egyértelmű volt, hogy fekete alapon fogom használni, a már jól bevált Essence Black is black-et kentem fel alá:
Tűnhet akár nagyon soknak, de szerencsére felvihető kicsit lazábban eloszlatva is, de hangsúlyozom, hogy csak kicsit, mert nagyon koncentrált lakkról van szó. Ennek ellenére hihetetlenül könnyű felkenni, igazgatni pedig szinte egyáltalán nem szükséges, ami glitterek esetén ritka.

Néhány hónapja  kipróbáltam a Moyra ezüst holoja fölött is, teljesen más hatású volt, de úgy is szívesen viseltem:Talán csak a konfettis hasonlat miatt, de engem kísértetiesen emlékeztetett az Essence Circus Confettire, ezért muszáj volt egymás mellé tennem őket. A színkavalkád és a glitterek tekintetében valóban hasonlítanak, azonban én a Rival de Loop-ot sokkal kifinomultabbnak tartom, még annak ellenére is, hogy ebben van több csillogó részecske. Sőt, talán pont ezért: sokkal szebben, egyenletesebben elterül, nem csak véletlenszerűen bukkan fel egy-egy glitter. 

Színes, csillogó és feltűnő, a minősége több, mint jó, könnyen elérhető és olcsó is, egyértelműen ajánlom! :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Az ezüsttel nagyon tetszik, én is szeretem az ecsetüket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szerettem az ezüsttel is. :) Azt hiszem, a drogériás lakkok közül én a RdL ecsetével boldogulok a legkönnyebben.

   Törlés
 2. Hú, ezüsttel tényleg nagyon jól mutat! :O

  VálaszTörlés