csacsogós

2015 legjei

január 17, 2016 Arabella 12 Comments

Egész éves kedvenceket bemutató bejegyzést akkor sem tudtam volna készíteni, ha szerettem volna, ugyanis már képtelen vagyok felidézni, hogy mikért rajongtam tavasszal vagy nyáron, és pláne képtelen lennék választani a melegebb évszakokban használt termékeim a téli kedvencek között... mindig az éppen aktuálisak kerekednének fölül. 
Viszont más típusú, klasszikus évértékelőt sem szerettem volna, de 2015-ről mégis meg akartam emlékezni a blogon, és csacsogós bejegyzés sem tegnap volt már, úgyhogy arra jutottam, hogy néhány megadott szempont alapján összegzem az elmúlt évet. :)

Túl a pasztellen

Amivel a legtöbbet haladtam: A blog. Nagyon sok fejlesztést elindítottam, aminek a nagy részét ti még nem érzékelitek, de én szerencsére már látom az eredményüket. Ilyen volt többek között a névváltás, a sablon cseréje, az, hogy végre regisztráltam az Instagramra, hogy nagyobb figyelmet szentelek a keresőoptimalizálásnak... és még sok apróság.

A legnagyobb hiányosság: Cáfolni fogja az előző pontot, de a blog menedzselésére nem fordítok elég időt. A közösségi oldalakból sokkal többet kellene kihoznom, de a gyerekbetegségem még mindig az, hogy inkább újabb tartalmat készítek ahelyett, hogy a már meglévőt erősíteném.

A legjobb pillanat: Amikor megláttam Edina fotóját az Instagramon a Magic-ről. Annyira akartam, hogy legyen egy piCture pOlish lakkja, és annyira, de annyira megérdemelte! Azt hiszem, én majdnem úgy (vagy még jobban) örültem, mint ő. :)

A kedvenc zene/zenekar: A Honeybeast, egyértelműen. Nyáron voltam egy koncertjükön, és teljesen lenyűgöztek. Élőben sokkal jobbak, mint a felvételeikből sejthető lenne, ha minden a terveim szerint alakul, februárban ismét szerencsém lesz hozzájuk.

A legjobb program: A Vígszínház A testőr előadása. Erről már meséltem a blogon, a színház a mániám, az a három felvonás pedig a vígjáték mivolta ellenére a minőségi színjátszás magas foka volt.

A legjobban szeretett blog: Behind My Makeup
Az egy dolog, hogy gyönyörűek Kamilla képei, de számomra sokkal fontosabb, hogy a szöveg is kiváló a blogján. Nem túl kevés, kellően részletes és szépen fogalmaz, élvezet olvasni.
+1, mert nem tudom kihagyni: Nail Polish Maniac
Nem (csak) azért nem tudom mellőzni, mert kedvelem az íróját, hanem mert elképeszt a fejlődése, és az, hogy mennyi munka van az oldalban.

A legjobb dolog 2015-ben: Az, hogy az tanulhatom, ami érdekel, és abban a közegben lehetek, ahová a legjobban illek. Nagyon-nagyon sok mindenért lehetek hálás a magyar-történelem szaknak.

A legjellemzőbb szó 2015-re: Hullámvasút. Az elmúlt évben történtek nagyon jó dolgok, de azoknak az ellenkezői is, és mindezek gyors egymásutánjában. Eddigi életem legjobb napját a szinte legrosszabb követte. De nem baj, én szeretem a drámát, szükségem is van rá. :)

A legnagyobb tanuláság 2015-ből: Számomra nem létezett nehezebb dolog attól, minthogy elfogadjam, van, hogy az egész világ téved, és nekem van igazam. Viszont akad, amikor így van, és ilyenkor igenis önfejűnek kell lenni.

A bejegyzések, amiket a legjobban szerettetek:
5. Egy kis smink
4. Sok-sok piros
3. Fény minden mennyiségben
2. Újdonságok télre
1. Valami, ami megkönnyíti a hajápolást

Ha van kedvetek, szaladjatok végig ti is ezeken a pontokon, vagy csak írjatok pár mondatot: Nektek hogy telt 2015? :)

Ajánlom Neked

12 megjegyzés:

 1. Annyira aranyos vagy! Imádom a blogodat,és ismeretlenül is nagyon kedvellek :)

  VálaszTörlés
 2. Most sikerült nagyon meglepned :) Köszönöm szépen a kedves szavakat, szó szerint lélekmelengető volt olvasni, hihetetlenül jól esett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nem tudtalak kihagyni, mindig szerettem a blogodat, de 2015-ben pláne. :)

   Törlés
 3. Jézusom, komolyan sírva fakadtam, amikor eljutottam "magamig" a bejegyzésben :O Húha, nagyon szépen köszönöm <3
  Amúgy együttérzek a közösségi oldalak menedzselésében, főleg amióta külön Instagramot csináltam a blognak, el vagyok veszve, hogy mit hova tegyek fel hirtelen :D Ilyenekre, hogy Twitter, inkább nem is gondolok :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én köszönöm, igazi kikapcsolódás olvasni a blogod, és általában hasonló dolgok válnak be nekünk.

   Én a Twittert nagyon szeretem, de azt jóformán privátként használom, a Facebookkal viszont nem boldogulok, egyszerűen nem marad időm és energiám rá. :(

   Törlés
 4. Magyar-töri szakos vagy?! Ez eddig miért kerülte el a figyelmem? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, az vagyok, mesterre járok, és mellette dolgozom, de teljesen más területen. Ritkán szoktam szóba hozni. :)

   Törlés
 5. Jaj, nagyon megleptél most! Teljesen ledöbbentem, nem vártam, hogy felbukkan itt a nevem. Elképesztően jól esik még mindig, hogy ennyire velem örülsz!! Ez az a támogatás, amit igyekszem én is megadni másoknak, de mikor én kapom, az mindig feledhetetlen. ^^ Köszönöm. <3

  VálaszTörlés
 6. Igyekszem minden bejegyzést elolvasni, szerintem remek a blog :) Csak pislogok, hogy insta meg twitter meg FB, meg akkor még blogot is írni, na ez tényleg sok.
  PP lakkot én nem is akartam venni többet, mert nagyon nem tartósak rajtam a lakkjaik, de a Magicet mégis megvettem, holnap azt kenem fel, mert szolid szín kell rendezvényre.
  Nekem mindig üres a fejem, amikor vissza kellene gondolni akár csak a múlt hétre is, ha nem nézem meg a naptárat, nem nagyon jut eszembe semmi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm - a pozitív véleményt és azt is, hogy ilyen gyakran írsz hozzászólást. :)

   Pont a minap számoltam utána, hogy ha mindent ki akarnék hozni a blogból, egyharmadnyi időt kellene magukra a bejegyzésekre szánnom, és kétharmadnyit minden egyéb bloggal kapcsolatosra.

   A PP lakkok nekem sem a legnagyobb kedvenceim, de a Magic-et én sem tudtam kihagyni. :)

   Törlés