Hello winter!,

Hello Winter! - Fagyos kék

december 08, 2015 Arabella 6 Comments


A télnek a sok szépség mellett van egy kevésbé jó velejárója is: a fénytelenség, és ebből következően a gyér minőségű fotók. A smink viszont ennek ellenére elég jól visszaköszön a képeken, úgyhogy íme, erre jutottam a tőlem alapvetően kissé távol álló jeges stílusban:


A szememen egy krémes alapot oszlattam el, majd ezen kétféle, egy egész sötét és egy élénk középkék szemhéjpúdert dolgoztam össze. A sötétet igyekeztem a pillatövekhez koncentrálni, a világosabbat pedig a mozgó részre.

Ezt követően igyekeztem minél kisebb felületen elsatírozni a széleket egy porpúder segítségével, majd egy apró, ferdére vágott ecset segítségével benyúltam az alsó pillasor alá, és csak áttetszően ugyan, de végigvezettem némi kéket ott is.

Aztán jöhetett a highlight, ezúttal egy majdnem fehér árnyalattal, amitől alapvetően mindenkit óvva intek kék smink esetén, viszont most a fagyos hatás érdekében ez tűnt a legcélravezetőbbnek. Végül spiráloztam, és a szemem el is készült. 


 


Az arcomra a szokásosnál eggyel erősebb fedésű, általam csak porcelánbaba finisűnek hívott alapozót használtam, a szemem alatti területet korrektorral világosítottam ki, az orcáimra pedig csöppnyi mályvás-bronzos szín és sok-sok highlighter került.

A számra szívem szerint vörös rúzst tettem volna, de olyan sokszor láttatok már piros szájjal (és fogtok is még a héten), hogy most inkább egy tőlem szokatlanabb megoldás mellett döntöttem. Egy hideg fényű nude rúzst ütögettem fel, majd erre tettem egy kevés csillámos, világos alapszínű szájfényt.


Más lett az összkép, mint általában, és nem biztos, hogy ha túl gyakran ezt a sminket kellene viselnem, jól érezném magam vele, de elkészíteni jó móka volt.

Arc:
L'Oréal True Match alapozó (1.R/1.C Rose Ivory)
Catrice Liquid Camouflage korrektor (010 Porcelaine)
Essence Sun Club pirosító és bronzosító (01 sun light)
Sleek Bad Girl paletta (Innocence)

Szem:
Maybelline Color Tattoo (Mauve Crush)
Sleek Bad Girl paletta (Innocence, Obnoxious, Abyss)
NYC porpúder
Max Factor Velvet Volume szempillaspirál

Szemöldök:
L'Oreal Brow Artist Plumper

Száj:
Rimmel rúzs (Airy Fairy)
Essence Cinderella szájfény (01 sing, sweet nightingale)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Jó áll :) Nekem nincs kék szemrevalóm. Jobb választás a nude száj, mert a kék elég hangsúlyos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Sokszor akartam írni már, de most tényleg meg is teszem: annyira jól esik, hogy ilyen gyakran írsz hozzászólást, javarészt ezért érdemes blogolni. :)

   Törlés
 2. Nagyon jól áll ez a szín! :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is nagyon jól áll Neked! :)

  VálaszTörlés