Bourjois,

Hello Winter! - Ragyogás

december 09, 2015 Arabella 6 Comments


A tél elmaradhatatlan kelléke számomra a ragyogás. Mindegy, hogy öltözködésről, kreatív holmiról, körömlakkról vagy sminkről van szó, így vagy úgy, de mindig kerül bele egy kis fény. Az esetek zömében hűvös fényről van szó, de a ragyogás mértéke teljesen változó: lehet lágy, selymes, hangsúlyos, vizes jellegű vagy fémes, de akár drámaian csillámos is.Maybelline Color Tattoo (Eternal Silver): Nem a valaha volt legjobb minőségű krémes festék, de gyönyörű, áttetsző fémes csillogásba burkolja a szemeket. Füstös smink kiegészítéseként, csak a belső szemzugban is csodás.


Maybelline Color Tattoo (Mauve Crush): Talán a legkülönlegesebb mind közül. Ugyan nem árt rétegezni, de cserébe szemkápráztató zöld, kék és lila játékot láthatunk. Barna szemhez - főleg, ha van benne egy csöppnyi zöld - tökéletes.


thebalm Mary-Lou Manizer: Arany a javából, a melegsége miatt nem kellene rajonganom érte, mégis a szívem csücske. Mintha cseppfolyós arannyal vonná be a bőrt, és az állaga is mesés, szinte bársonyos. A Pupa mindenki által dicsért highlightere engem is csábított, de emiatt lemondtam róla, mert ettől jobb aranyfényű smink nem létezhet.L'Oréal Color Riche L'Ombre Pure (Place Vendome): Nem túl régi darab, mégis elég leharcolt állapotban van már, aminek szimplán csak az az oka, hogy zseniális, és ezért gyakran használom. Vajszerűen puha, selymes állaga van, önmagában is tartós, nem rikító, de mégsem barna, hanem hűvös és fényes.


Bourjois szemhéjpúder (11): Csupa-csupa csillám, hajlamos potyogni és a használatára is rá kell érezni, viszont nagyon látványos, a legegyszerűbb sminket is azonnal alkalmivá teszi. Ha rövid idő alatt kell valami különlegeset csinálnom, és nem csak a számat akarom hangsúlyozni, biztos, hogy ezt veszem elő.

Egymás mellett a színek:
 

Az ezüst Color Tattoo éteri fénye, de gyengébb pigmentáltsága egyaránt jól kivehető, és a Mauve Crush fémes finise is szépen visszaköszön. A Mary-Lou Manizer sajnos a sok hideg árnyalat mellett nem érvényesül, a két szürke szemfesték közötti hasonlóságot és különbséget viszont sikerült visszaadni. Tagadhatatlan, hogy van bennük valami közös, viszont míg a L'Oréalnak összefüggő, metálos fénye van, addig a Bourjois szinte csak csillámokból áll, és sötétebb is valamelyest.

Szeretitek a fényes sminkeket? :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Már régóta akarok egy Color Tattoo-t, de mindig csak berohanok a DM-be. Nem gondolkodom hideg árnyalatokban, bár ez a kékes nagyon szép, inkább piszkoslilát vagy rózsaaranyat fogok venni, azt hiszem, utóbbi szín van is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rózsaarany van, bár én azt pont kevésbé szeretem. Ha esetleg matt is szóba jöhet, én a taupe-ot is megnézném a helyedben. :)

   Törlés
 2. Úúúú, ez a Mauve crush nagyon szép, pont nekem való. DM vagy Rossmann üzletekben van, ugye?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én DM-ben vettem, ott biztosan van, de szerintem Rossmannokban is kell legyen. :)

   Törlés
 3. A Mauve Crush nekem is megvan. :) Szuper poszt lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én csak néhány hete vettem meg, nem is értem, miért nem korábban.
   Örülök, hogy tetszett! :)

   Törlés