Catrice,

Catrice Graphic Grace limited edition

december 21, 2015 Arabella 7 Comments


A Catrice kiadásokkal mostanában elég elfogult vagyok, mindegyik tetszett az elmúlt hónapokban, és ez alól a Graphic Grace sem kivétel. Még úgy sem, hogy alapvetően ez a színvilág nem elég sötét nekem, mert a rúzsok - lejjebb majd olvashatjátok, miért - teljesen elcsavarták a fejemet.


C01 Linear Lines

 
C02 Architectual Arts

Nem vagyok a geometrikus minták túlzott rajongója, de a négyes szemhéjpúderek grafikája még nekem is tetszik, sőt, maguk a színek is, viszont ettől függetlenül egyik sem az én világom.


C01 Black

A füstös szemekhez és a határozott, markáns vonalakhoz is kapunk segítséget, ennek sem feltétlenül én vagyok a célcsoportja, de egy próbát szívesen tennék vele.
 
 C01 Brown

A Catrice szemöldökformázói híresen jók, így ennek a waxos stiftnek is örülök. Én általában a zseléket preferálom, de nagyon kíváncsi vagyok a formulájára, és a végén lévő kefe is praktikus lehet.
 
 C01 Straight Style

 C02 Functional Forms

 C03 Dimensional Design

A márka rúzsait eleve szeretem, de ha még mattak is, akkor pláne, mert matt finisből eddig nem tudtak nem tökéleteset alkotni. A Grapich Grace részeként most három árnyalat érkezik, engem nyilván a legsötétebb varázsolt el.

 C01 Structured Shapes

A pirosító színkombinációja nagyon izgalmasnak tűnik, hirtelen nem is rémlik, hogy láttam volna már ehhez hasonló árnyalatokat párosítva.
 
 C01 Geometric Greys

 C01 Geometric Greys

 C03 Functional Forms

C04 Graphic Glaze

Drogériás lakkokkal egyre nehezebb lázba hozni, de a Geometric Greys és a Graphic Glaze még szerintem sem szokványos, akkor sem, ha nem feltétlenül nekem valók.

Nektek hogy tetszik ez a limitált kiadás? :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Az a szürke lakk nem lehet rossz, ha csillámlik annyira felkenve is, mint üvegben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is az lesz a vízválasztó, hogy felkenve is látványosan csillámos vagy sem. :)

   Törlés
 2. Es ez a kollekcio Rossmannban is, vagy csak a mullerben lesz kaphato? Menthetetlenul szerelembe este a sotet ruzzsal... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nem tudom, de megkérdezem - a rúzzsal pedig ugyanúgy vagyok, mint te. :)

   Törlés
 3. Az Essencenél volt régebben (nem emlékszem most kapható-e) hasonló pirosító, színátmenetes volt, ugyanezekkel a színekkel :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az nem sokkal világosabb volt? :$
   De abban mindenképp igazad van, hogy nagyon meleg és nagyon hideg pirosító volt már együtt az Essence-nél. :)

   Törlés
 4. No, ezt most nem tudom megmondani, lehet, h világosabb volt :]

  VálaszTörlés