CbL,

CbL piros(as) holok

december 23, 2015 Arabella 10 Comments

Colors by Llarowe red comparison

Ha eddig nem tettem volna, akkor most ismerem be: gyűjtöm a piros lakkokat, különösen a piros holo lakkokat, és főleg a Colors by Llarowe piros holo körömlakkokat. Vitathatatlan, hogy a piros és a holografikus finis kombinálásában a CbL tudja a legszélesebb palettát felmutatni - és ezzel engem újra, újra és újra elcsábít.

Colors by Llarowe reds

Balról jobbra: Wine & Roses, Love, Actually, Santa Baby, 
Pirates of Penzance és The Mighty Red Baron

Az üvegükben közel sem mutatnak úgy, mint élesben, de az alapvető különbségek már így is megmutatkoznak, ráadásul a Santa Baby-ben rejtőzködő mikrocsillámok is felbukkannak az üvegcse falán.

A Santa Baby-t bemutató poszt után megígértem, hogy készítek egy összehasonlítást róluk, azonban azzal nem számoltam, hogy tél van, a tél pedig esetemben a fotózás legnagyobb ellensége. Természetes fényben sajnos nem sikerült a finisüket megfelelően elkapni, viszont az alapszínük korrekt, a holografikusságukat pedig vakuval tudtam előcsalogatni.

A sorrend az alábbi fotóknál: The Mighty Red Baron, Pirates of Penzance, Santa Baby,
Love, Actually és Wine & Roses

Colors by Llarowe red nail polish

A TMRB a klasszikustól pirostól leheletnyivel sötétebb, és hajszálnyival a meleg tónus felé húz, a Pirates of Penzance a pirosak legvidámabb, élénkebb szekcióját képviseli, és szintén inkább meleg, mintsem hűvös. Ezzel szemben a Santa Baby néha már-már pinkbe hajlik, a mélysége szinte ugyanolyan, mint a Pirates of Penzance-é, viszont egyértelműen hideg árnyalat.
A Love, Actually egy igazi, telt mélybordó. A szívem tiltakozik ellene, de minél többször látom, annál biztosabb vagyok benne, hogy néha-néha felbukkan benne csöppnyi barna is, viszont még egyértelműen bordó.
A Wine & Roses kakukktojás, önmagában lilába hajló vörösnek tűnik, a többi, valódi piros mellett viszont kiderült, hogy nem csak némi köze van a lilához, hanem alapvetően az, csak van benne némi pirosas játék.

Colors by Llarowe red holos

Colors by Llarowe red holos

A The Mighty Red Baron és a Love, Actually holografikussága ugyanolyan: az esetek többségében csak mélységet ad a színnek, napfényben viszont belülről ragyognak. 
A Pirates of Penzance lineáris holo, ráadásul az erősebb fajtából, ami csak még bohókásabbá teszi az egyébként sem komor árnyalatot. A Wine & Roses egy fokkal visszafogottabb, ahogy a Santa Baby is, viszont ez utóbbit az elvétve felbukkanó mikrocsillámok is feldobják. 

Wine & Roses, Love, Actually, Santa Baby, Pirates of Penzace és TMRB felkenve:

Colors by Llarowe reds

Colors by Llarowe red holos

Colors by Llarowe red holos

A minőségükben nincs számottevő különbség, mindegyik enyhén folyós, de könnyen kezelhető, két rétegben fednek, és fedőlakk kötelező rájuk.

Csak nehézkesen tudok közöttük sorrendet felajánlani, alapvetően mindet jó szívvel ajánlom, és én egyikről sem tudnék könnyen lemondani. Talán a Wine & Roses áll tőlem a legtávolabb, de csak azért, mert nem tiszta piros, a Santa Baby számomra ünnepi, a Pirates of Penzence nyári, a The Mighty Red Baron klasszikus, a Love, Actually pedig összenőtt a gót lelkemmel. 

Nektek melyik tetszik a legjobban? :)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Szerintem mindegyik másért szép, én bármelyiket elfogadnám :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sikerült megfogalmaznod, amit érzek, de nem tudtam szavakba önteni: én is úgy gondolom, hogy mindegyik másért szép. :)

   Törlés
 2. jaj, köszönöm, most már egészen biztosan tudom, hogy szükségem van a tmrb-ra :-)
  jikkavoltam

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én az összes közül leginkább a Love, Actually-t érzem hozzád illőnek, de utána egyértelműen a TMRB következik. A finisük szinte ugyanolyan, csak az utóbbi jóval világosabb. Szeretni fogod szerintem. :)

   Törlés
  2. ha nem lenne már meg a love, actually, azt írtam volna, de szeretnék egy igazi klasszikus piros lakkot (a pp bridget nem az, szerintem, más pirosom meg nincs), és ez tetszik legjobban :-)

   Törlés
  3. A Bridget szerintem sem az, nekem még TMRB is sötétebb hajszálnyival a klasszikusnál, de szerintem pont ezért szeretnéd (és főleg emiatt szeretem én is). :)

   Törlés
 3. Nekem mind kéne.Egyik szebb mint a másik,lakkról meg lemondani ne kelljen már :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is kellett mind és kell is. :) Ezekről én sem szeretnék lemondani, ha muszáj lenne, a nyári színes krémeket és egy-két szem nude-omat odaadnám, de a piros holok más kategória.

   Törlés
 4. Most kentem fel elő karácsonyi ajándék gyanánt a TMRB-t és oda meg vissza vagyok érte, nekem ez a tökéletes ünnepi piros ^^ Viszont a Love, Actually must have darab lett, egyszerűen muszáj lesz megszereznem *.* Imádom az ilyen játékos, mégis alvadt vérre emlékeztető bordókat :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha nem lenne meg a Santa Baby, valószínűleg én is a TMRB-t kentem volna fel. A Love, Actually pont neked (vagy nekünk) való szerintem. :)

   Törlés