Lush,

Lush Comfort and Joy ajándékcsomag

december 19, 2015 Arabella 0 Comments


Én általában egyetlen dolog miatt kedvelek vagy kevésbé kedvelek egy márkát: a termékei miatt. A kivétel a Lush, esetükben ugyanis többről van szó. A kínálatukért is rajongok, de ezt még tetézi az, hogy számomra nagyon szimpatikusak az alapelveik, ráadásul rendre olyan kezdeményezések mellé állnak, amelyek nekem is fontosak. Nincs ilyen tervem, de ha lenne egy saját márkám, én is hasonló arculatot igyekeznék kialakítani.


A karácsonyi kínálat mindig elbűvöl, és nem volt ez másként idén sem. Leginkább a Comfort and Joy ajándékcsomag keltette fel az érdeklődésemet, mert pont azokat a testápolási termékeket tartalmazza, amelyeket nagyon kedvelek.

A válogatás egy nagyon stramm és vidám dobozkában érkezik, én egy az egyben a fa alatt is el tudom képzelni.


Tusfürdők: The Comforter és Twilight

A Comforter tusfürdő ugyanazt a színvilágot és illatot kapta, mint az ugyanezen nevet viselő habfürdő. Valóban van mindkettőben valami vigasztaló, és én éppen akkor szeretem használni őket, amikor ajánlják: egy hosszú, fárasztó nap után, amikor már csak kellemes dolgokra vágyom.
Az erdei gyümölcsös illatfelhőnek van egy enyhe vattacukros alapja, de közel sem annyira édes, mint a Fairy Dust. Az állaga a közepestől sűrűbb, nagyon koncentrált, rendkívül jól habzik, és szerencsére egyáltalán nem szárit, csak némi letompult illatot hagy maga után a bőrön.

A Twilight jóval folyékonyabb állagú, de ennek ellenére nagyon kevés is elég belőle. A kupak felnyitása után még csak erőteljes levendulaillat árad belőle, vízzel vegyítve már megjelenik a benzolin is, amivel nagyon egyedi elegyet alkotnak, a bőrön viszont már édes alapú, csak enyhén levendulás, nyugtató hatású illatfelhőt képez.

A minősége mindkettőnek kiváló, az illatuktól függ, hogy mikor melyikért nyúlok - ha valami vidám, édesen gyümölcsösre vágyom, akkor a Comforter-t veszem elő, ha pedig valami lágyra van szükségem, ami segíti a könnyű elalvást, akkor a Twiligth-ot.Testkondicionáló: Ro's Argan (45 g)

Nagyon-nagyon régóta vágyom már erre a csipetnyi luxusra - mert számomra ez maga a luxus. Meggyőződésem, hogy ez a zuhanyozás közben testápolók ihletője, ugyanis ezt is hasonlóképp kell használni. 
Hihetetlenül finom, engem a leglágyabb joghurtra emlékeztető állaga van, és elképesztő illata. A Rose Jam-éhez hasonló rózsás, számomra enyhén szilvás csoda, de krémes alapba ágyazva, amitől eltűnik a karcossága. Mindemellett hatékony is, olyan selymessé teszi a bőrömet, mint semmi más.

Tartottam tőle, hogy nem így lesz, de mindkét tusfürdővel szépen összesimul, a Comforter után használva enyhe gyümölcsös színezetet kap, a Twilight édes alapja pedig tovább lágyítja a rózsát.


Szappan: Reindeer Rock

Az illata majdnem megegyezik a Comforter-ével, csak a vattacukros, édes alap tompább benne, viszont a bogyós erdei gyümölcsök ugyanolyan kellemesen keverednek benne. Sajnos az én bőröm könnyen kiszárad, ennek ellenére van két Lush szappan, ami nem fokozza tovább a problémát, a Snowcake és a Yog Nog. A Reindeer Rock sajnos nem csatlakozott hozzájuk, viszont nem is szárít komolyan, egy kevés testápoló azonnal pótolja, amit szükséges. Ennek ellenére én az egész testre való használatát inkább mellőzöm, viszont kézmosásra maradéktalanul bevált. Arról nem is szólva, hogy jelenleg ez a fürdőszoba dísze. 

Én most a Comfort and Joy csomagot érzem a legerősebbnek az elérhető szettek közül, ráadásul szerintem ez az a válogatás, ami mindenkinek tetszhet - akár ajándékba kapja, akár az ünnep után veszi meg magának kedvezményesen.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: