RdL Young - Dreamland

július 03, 2015 Arabella 4 Comments


Hosszú ideig egyáltalán nem keltették fel az érdeklődésemet a Rival de Loop holografikus lakkjai, de tavasszal csak elcsábultam a lilára, pedig nem is vagyok jó barátja a lila színnek, viszont még azt is jobban kedvelem, mint a rózsaszínt. A Dreamland ráadásul még a rózsaszínek közül is egy olyan árnyalatnak tűnt, amit végképp nem kedvelek, de annyian dicsérték, hogy végül mégis megvettem.

Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy a kedvenc, de jóval drágább márkám lakkjaihoz - az A-Englandekhez - hasonlóan ez is milliószor szebb lesz felkenve, mint üvegben.


Az RdL lakkok ecsetét továbbra is kedvelem, még annak ellenére is, hogy a lekerekített kialakítás általában nem a kedvencem. Ezzel viszont álom körmöt festeni, és a lakk állagára sincs panaszom.
Az alapszíne meleg tónusú középrózsaszín, amely mesterséges fényben hajlamos enyhén lilába hajlani. Meglepett, de ki merem jelenteni: nekem ez a lakk jól áll, legalábbis a bőrszínemhez illik - az már más kérdés, hogy a személyiségemhez kevésbé. Mindent ellenpontoz azonban az, hogy ez a legintenzívebben holografikus lakkom, pedig van néhány A-Englad-em, egy ILNP-m és pár piCture pOlish-om.

Ezúttal készítettem néhány vakus képet is, mert a holo mivolta és a lilás tónusa így látszik csak igazán:Két rétegben fed és a tartósságával sincs probléma. A közeli képeken harmadik napos volt, és szabad szemmel még makulátlannak tűnt, csak a fotókon látszik némi nagyon diszkrét, körömvégi kopás.

Már a Mars Invasion-t is dicsértem a különlegessége miatt, de ez a lakk tényleg szuper. Könnyen kezelhető, tartós, különleges, holografikus, nem is túl drága. Tökéletes.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Igen, nagyon jól áll! Nem is értem, miért nem veszem elő én is gyakrabban, hiszen tökéletes, a színe, az ára, az állaga, az ecsete, minden szuper benne.

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nagyon különleges színe van, lehet, hogy ma felpattintom a lábamra :]

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű! Kívánságlistás darab lett!

  VálaszTörlés
 4. Audrey80: Attól én is félek, hogy nem fogom elővenni gyakran, mert ritkán van kedvem rózsaszínhez, de kár lenne elhanyagolni. :)

  N.: Lábra nekem eddig eszembe sem jutott használni, pedig nagyon jó ötlet, lehet, hogy legközelebb én is ezt kenem fel. :)

  Ada: Érdemes megvenni, semmi rosszat nem tudok felhozni ellene, és még viszonylag olcsó is. :)

  VálaszTörlés